Am mai intrebat undeva, dar nu am primit nici un raspuns.....
A luat cineva pe perioada sarcinii? Mie mi s-a recomandat Duphaston si Gravibinon! Oare n-or fi prea multi hormoni?
Voi ce ziceti?
Eu am luat anul trecut duphaston, dar nu era in timpul sarcinii... Cel putin eu stiu ca e recomandat in amenoree, dismenoree, endometrioza, avort, ciclu neregulat.
Mersi.
Dar vreuna din fetele insarcinate m-ar interesa daca a luat Duphaston.....
Ma tem sa nu-mi intoxic bebe cu hormoni......???
Please, dati un semn, mamici in devenire!! :))
Mie mi-a dat dr.Duphaston 14 zile.Aveam sarcina de 12-14 sapt.si incepusem sa am pete maronii pe chilot si mai apoi sange.Apoi am tinut-o vreo luna cu Utrogestan,apoi Duvadillan acum la 32 sapt am scapat Iau doar vitamine.M-am gandit putin la faptul ca sunt medicamente hormonale si mai mult la faptul ca vreau ca bebelusul sa ramana acolo unde e si sa fie sanatos.La fiecare control ii spun dr.sa-mi dea orice crede el pentru a putea ajunge la termen,nu vreau sa nasc prematur(am o placenta praevia marginala).
Multa sanatate!
eu am facut 2 injectii cu gravibinon si am luat alilestrenol si vitamina Eforte dar din pacate tot nu mi-au folosit. daca sunt recomandate de medic, ia-le caci rau n-au de ce sa-ti faca(acesti hormoni hranesc doar placenta si-l ajuta pe bb), deci incredere si secces.