Adrian Pintea si Lavinia Tatomir
Raspunsuri - Pagina 4
chiquitita spune:
Cum vi s-a parut Adrian in noua telenovela? Mie mi-a ramas intiparita interpretarae din Hamlet si acuma orice mi se pare mai slab.
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
Elenalove27 spune:
Tocmai ce am citit la subiect unde a scris chiquitita ca o sa il vedem pe Adrian intr-o telenovela pe acasa :(((...acum ramanem doar cu amintirile lui Adrian Pintea :(((....
Dumnezeu sa il ierte
miria_cristina spune:
Dumnezeu sa-l aiba in paza!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Letitia1 spune:
Dar totusi cum s-a intimplat de a murit asa tinar? Era betiv? Imi placea la nebunie si sint absolut socata sa vad ca a murit asa tinar. Gil Dobrica, de exemplu, era de 2 ori mai betiv decit Pintea si uite ca a trait mai bine de 70 de ani. Sau nu? Nu mai stiu.
Marilena12 spune:
Gil Dobrica a murit la 61 de ani si cu toate antecedentele lui, se pare ca nu a fost mai betiv decat Pintea, pt ca a murit de guta.
Pintea a murit la aproape 53 de ani de ciroza hepatica avansata, cu complicatii foarte mari asupra tensiunii pulmonare, a cordului si rinichilor, cu inima foarte afectata, era destul de...varza.
Pacat de el! Dumnezeu sa-l odihneasca!
Mari
mira_m spune:
Hai s anu vorbim mortii de rau, insa pe fata lui Gil Dobrica se vedea faptul ca a cam exagerat cu bautura, pe cand la Adrian, nu prea.
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
Alé spune:
Intr-adevar, domnul Pintea avea MARI probelme cu alcoolul, iar Lavinia era singura care a reusit sa il mai aduca pe calea cea buna, chiar daca nu-i iesea intotdeuna.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |
goldi spune:
Cine ar fi crezut ca povestea lor de dragoste se va termina atat de brusc...!?
Dumnezeu sa-l odihneasca!