Buna,
Christian al meu are 2 ani si o luna. L-am inscris la cresa Dumbrava Minunata , Ploiesti, de la nord. Nu m-am interesat inca ce-i trebuie acolo. L-am inscris cu pile, ca nu mai aveau locuri. Nu prea stiu la ce sa ma astept. Mi-e teama , nu stiu daca o sa manance, daca o sa doarma..., daca o sa planga dupa mine. 2 ani a stat numai cu mine, apoi cand am inceput serv. a stat cu sotul meu, si nu a plans nici macar un pic dupa mine. Dar nu stiu ce va face acolo, atata timp, program prelungit.
Spuneti-mi de ce am nevoie ptr. el, si de ce sa nu-mi fac griji ca-l las acolo. Stiti cate ceva despre aceasta cresa?
Stiu cresa. Nu am auzit lucruri rele despre ea. Dar poate ar fi bine sa nu-l lasi din prima zi la programul pelungit. Du-l mai intai 2 ore, a doua zi 3 ore, si asa mai departe. Fa-i acomodarea cu incetinitorul. Baietelul meu a mers de la 3 ani direct la gradinita - la Ursuletul. Am vazut acolo copii de 2 ani pe care-i lasam plangand dimineata si-i gaseam plangand la ora 4. Ti se rupea inima. Ce te costa o mica adaptare. O saptamana in plus sau in minus?
Noi suntem acum la Cindrella. Am vazut in Ploiesti zeci de gradinite. Nu as recomanda nimic din ce-am vazut nici celui mai mare dusman (inclusiv Cindrella). Dar copilul trebuie sa mearga la o gradinita. Din tot ce-i mai rau alegi cu inima indoita ceva si apoi tragi cu dintii inclestati. Sper sa ai mai multa bafta de oameni de calitate decat am avut noi. Mult noroc. Astept impresii.
buna eu am o fetita de 1 an si 4 luni vroiam sa imi spuneti si mie cum e la cresa? s-au acomodat bine cei mici?