Pastrarea fecioriei in ziua de azi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

daca mirii au 16-20 de ani, atunci sunt de acord...daca sunt la 30, sa ma ierte Dumnezeu dar nu mi se pare ok deloc (cred ca nici sanatos psihic)

http://community.webshots.com/user/montrealpoze
http://community.webshots.com/user/vara2006photos

hai Romania...dar misca odata fa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus22 spune:

Asa e daca mirii au peste 30 e mai greu poate chiar imposibil dar pe la 20 , 22 de ani inca se mai poate pastra virginitatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Initial creeata de elenus22
Ce poate fi mai frumos decat sa imbraci acea rochie alba care reprezinta puritatea ?

Poate ca rochia reprezinta puritatea, dar ma intreb cate mirese sunt intr-adevar pure in gandurile, sentimentele si trairile lor........ eeee, ce ziceti de asta ?

Va las sa dezbateti acest subiect minunat – cred ca e momentul ca eu sa ma roiesc sa beau un pahar de vin si sa rontai 3 alune......

Pace tuturor !

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Pentru un crestin pastrarea curatiei pana la casatorie este foarte importanta si cred ca nu e lucru mai frumos decat sa fi incununat la nunta,iar acest lucru chiar sa exprime realitatea.Si altfel intelegi Taina nuntii curat fiind.Dumnezeu sa te ajute in continuare!Lumea nu va intelege niciodata,unii chiar te vor batjocori,sau vor rade de tine,dar sa ai mereu in minte ca Dumnezeu nu cere de la noi nimic altceva decat ceea ce e spre binele nostru trupesc si sufletesc.Nu conteaza varsta,cine se afla in voia lui Dumnezeu stie ca toate se vor petrece la timpul potrivit-inclusiv casatoria,si nu isi face griji in aceasta privinta.Trebuie sa ascultam pe Dumnezeu mai mult decat pe oameni.
Faptele Sfintilor Apostoli 5:29 Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns esty spune:

quote:
Originally posted by irina.c.

Pentru un crestin pastrarea curatiei pana la casatorie este foarte importanta si cred ca nu e lucru mai frumos decat sa fi incununat la nunta,iar acest lucru chiar sa exprime realitatea.Si altfel intelegi Taina nuntii curat fiind.Dumnezeu sa te ajute in continuare!Lumea nu va intelege niciodata,unii chiar te vor batjocori,sau vor rade de tine,dar sa ai mereu in minte ca Dumnezeu nu cere de la noi nimic altceva decat ceea ce e spre binele nostru trupesc si sufletesc.Nu conteaza varsta,cine se afla in voia lui Dumnezeu stie ca toate se vor petrece la timpul potrivit-inclusiv casatoria,si nu isi face griji in aceasta privinta.

Trebuie sa ascultam pe Dumnezeu mai mult decat pe oameni.
Faptele Sfintilor Apostoli 5:29

Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)

Serafim Rose

IRINA ,perfecta dreptate ai.

timmmy
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flooofin2004/album?.dir=9801re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Se pare ca cele mai multe divorturi sunt in ultimul timp, cand fecioria e legata in cui de demult ... asa ca lasati nepotrivirea sexuala... nu are de-a face!!!
Lipsa respectului si a iubirii adevarate fata de cel de langa tine duce la divort si ranirea partenerului!!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

quote:
Originally posted by claudia_a

Se pare ca cele mai multe divorturi sunt in ultimul timp, cand fecioria e legata in cui de demult ... asa ca lasati nepotrivirea sexuala... nu are de-a face!!!
Lipsa respectului si a iubirii adevarate fata de cel de langa tine duce la divort si ranirea partenerului!!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Divorturile sunt mai multe astazi din alte cauze (pentru ca e mai usor acum sa divortezi, pentru ca femeia nu mai depinde in aceeasi masura de barbat, pentru ca exista anumite drepturi nerecunoscute in trecut etc) nu pentru ca "pe vremuri" erau oamenii fericiti in casnicie si de asta nu prea se auzea de divort.

Nu cred ca rata divorturilor e cauzata de nepotrivirea sexuala, din ceea ce citesc, altele sunt motivele divorturilor.

Si mai sper ca cei care credeti in Dumnezeu si credeti si in pastrarea virginitatii pana la nunta nu va considerati mai morali, mai curati si mai demni in fata lui Dumnezeu datorita acestui aspect...
E usor sa vorbesti cand esti casatorit sau cand relatia de pana la casatorie tine putin si esti tanar. Ganditi-va ca exista persoane de 30 si de ani care nu s-au casatorit, care poate au avut o relatie (non sexuala) de cativa ani buni care nu s-a finalizat in nici un fel. Vi se pare usor?
Da, sunt de acord ca legea lui Dumnezeu e una si nu poate fi schimbata dar mai cred deasemenea ca Dumnezeu va judeca fiecare caz in parte dupa dreptatea Lui nu dupa opiniile noastre.

Everyone is entitled to be stupid, but some abuse the privilege.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by Jocelyn

Da, sunt de acord ca legea lui Dumnezeu e una si nu poate fi schimbata dar mai cred deasemenea ca Dumnezeu va judeca fiecare caz in parte dupa dreptatea Lui nu dupa opiniile noastre.
Desigur,sunt situatii si situatii,oricine poate sa aiba o cadere,si Dumnezeu iarta pe cei care se pocaiesc din inima,dar stim ,,caci voia lui Dumnezeu aceasta este: sfintirea voastra; sa va feriti de desfranare. Ca sa stie fiecare dintre voi sa-si stapaneasca vasul sau in sfintenie si cinste,
nu in patima poftei cum fac neamurile, care nu cunosc pe Dumnezeu.
(...) Caci Dumnezeu nu ne-a chemat la necuratie, ci la sfintire. 1Tesaloniceni 4
Pentru crestini voia lui Dumnezeu e sfintirea,curatia,ferirea de desfranare(adica de relatii intime in afara casatoriei).Alte pasaje cu indemnuri la curatie din Sfanta Scriptura:,, Iubitilor, va indemn ca pe niste straini ce sunteti si calatori aici pe pamant, sa va feriti de poftele cele trupesti care se razboiesc impotriva sufletului." (1 Petru 2:11),,Sa umblam cuviincios, ca ziua: nu in ospete si in betii, nu in desfranari si in fapte de ru#351;ine(...) Ci imbracati-va in Domnul Iisus Hristos si grija de trup sa nu o faceti spre pofte." (Romani 13:13-14)" Iar desfrau si orice necuratie (...)nici sa se pomeneasca intre voi, cum se cuvine sfintilor(Efeseni. 5:3, 12)
pentru ca " Cel ce are poruncile Mele si le pazeste, acela este care Ma iubeste." (Sf. Ioan 14:21).Deci faptul ca un crestin trebuie sa se pastreze curat pana la casatorie reiese clar din Sfanta Scriptura,nu din opiniile noastre personale.Iar Hristos zice ca va judeca lumea dupa Evanghelie.Asa ca ce sa zic,Dumnezeu sa ne dea putere sa facem mereu voia Lui si sa traim in ascultare si in lucrarea poruncilor Sale.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Si eu sint de parere ca fecioria trebuie pastrata in ziua de azi.

La dracu', e marti, o zi oribila si ultimul lucru pe care ti l'ai dori ar fi sa mai pierzi ceva.

Alin

Orgel's second rule: "Evolution is cleverer than you are."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by xenocid

Si eu sint de parere ca fecioria trebuie pastrata in ziua de azi.

La dracu', e marti, o zi oribila si ultimul lucru pe care ti l'ai dori ar fi sa mai pierzi ceva.

Alin

Orgel's second rule: "Evolution is cleverer than you are."

Prea tareeee!

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput