Ski in Austria, Elvetia? recomandari
Cercetez pe net pentru planuri de o vacanta la ski in Austria sau Elvetia. Tot ce gasesc eu, pensiuni, hoteluri inclusiv 3 stele contrazic ca buget cu ce spun prietenii mei despre ski in Austria sau Elvetia. As vrea sa mergem undeva in ianuarie o saptamana. poate 5 zile in Austria si un weekend in Elvetia. aveti ceva recomandari?
amandoi schiem bine, dar nu am mai practicat de ani buni.
sunt nerabdatoare sa facem rezervarile... de aia ma grabesc
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
Raspunsuri
josefine spune:
e destul de ieftin in austria. in zona tirol sunt numai statiuni de ski. vara asta am fost in galtur, ieftin, 400 de euro pe saptamana/apartament cu 6 locuri. uite aici sa iti faci o idee despre preturi, precum si rezervari daca te atrage ceva.
http://www.tiscover.at/
Flaflo spune:
Elvetia e mult mai scumpa si pirtiile nu sint atit de bine intretinute ca in Austria. Josefine ti-a dat o adresa buna, studiaz-o si daca mai ai intrebari te ajut cu placere, avind in vedere ca am ajuns sa cunosc aproape toate regiunile de ski din Austria.
Flavia si Bianca
miraklucker spune:
Gabi vrei sa vi la schi in Elvetia....flaflo ti-a zis bine e mult mai scump decat Austria, cat de bine sunt intretinute partiile asta nu stiu.....dar le gasesti pe orice deal mai maricel, .....daca te intereseaza spune-mi ca iti spun cate ceva
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Selin la botez
diana2004 spune:
Josefine,cred ca ai avut cele mai bune intentii si ca adresa postata de tine e plina de informatii ,dar nu pricep boaba de germana !M-am tot uitat si degeaba !
Flaflo ,dupa parerea ta ce regiune ai recomanda pt ski ? Sintem 2 avansati si 2 incepatori si bineinteles vrem sa stam cit mai ieftin (dar camerele sa aiba in camera ).
josefine spune:
la mine e in engleza site-ul:) observ ca mai sunt si cateva cuvinte in germana, da' reservation e acelasi lucru:)
GabyHila spune:
hey. super de informatii si de link.
m-am mai linistit cu bugetul:)
cat in privinta Elvetiei am vrea sa fugim o zi si sa schiem la St Moritz. macar skipass ne-om putea permite pe acolo
daca a fost cineva chiar astept recomandari. multumesc inca odata:)
Gaby
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
diana2004 spune:
mey ,la mine era in germana -germana ,dar am gasit sus in dreapta ca se poate si in engleza !
alinah spune:
www.bergfex.com/austria/" target="_blank">Bergfex gasiti tot ce se poate exclusiv despre ski-statiuni, top 10 statiuni, stare/dificultate/numar partii, cate telescaune/telecabine etc, plus locuri de cazare din Austria/Elvetia/Italia.
Cazarile cele mai ieftine sunt in general la "Gasthöfe", Pensiuni sau vile cu apartamente ("Ferienwohnungen")( astea, mai ales daca veniti in grup, pt ca aveti sansa sa ocupati toata vila si puteti rade in voie pana la 4 dimineata, au un living cu minibucatarie inclusa, nu trebuie sa stati la vreunul din voi in camera). Vezi ca la ski resort, undeva in josul paginii ai si pagina individuala a statiunii. Aici, ai ocazia sa gasesti mai multe solutii de cazare. Si tot in josul paginii (ski resort) poti cere sa-ti trimita brosura.
www.bergfex.com/austria/" target="_blank">Ski Austria
www.bergfex.com/saalbach-hinterglemm-leogang/ferienwohnung-ferienhaus-landal-rehrenberg/" target="_blank">exemplu cazare
www.bergfex.com/saalbach-hinterglemm-leogang/" target="_blank"> o statiune
Sper ca iti va fi de folos. Spor la cautat
Ramba spune:
Sotul meu a fost asta iarna la schi in Asutria, la Neustift. A fost foarte incantat de zona, hotel... de tot.
Daca vrei mai multe detalii scrie-mi.