Piticlontzi de iulie-august 2004 (196)
Raspunsuri - Pagina 9
carmenp spune:
`neata, duamnelor!
lio, numa` 3-4 chile? bravos! io eram cit malu` in locu` tau, hehehe
roxana, dupe ce-ti faci listuta pen` botez da`-o si mie s-o compar cu-a mea, ce faci, rupi usa azi la spital?
olivia, taiat acces, da` di ci??? si io care aveam o parere mai buna despre americani . gradinita lu` ionu` in mod normal e deschisa de la 1 august numa` ca n-a avut cupiii si pentru 2-3 nu pot functiona la parametrii normali
philip, bafta, cind ajungi la greutatea initiala da`ne de stire, in mod sigur cu frecusu` asta nu`ti ia mult timp
is in zona, azi e`n treishpi`, bleahhhh
edit, pup in grup toti vorbaretii
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
alice2004 spune:
Buna dimineata !
Hehee, azi e treishpe (bine ca nu si marti !!), si e mare meci ! Sper sa apuc sa vad si eu ceva din el, ca la ora aia copilul meu face baia si adoarme !! Bafta, Steaua !!
Olivia, nashpa faza cu taiatul netului ! Da' ce-l apuca pe seful tau ?? Exces de zel ?? Credeam si io ca numa pe aici se practica sportul asta, dar vad ca americanii nu-s mai prejos ! Si ce mai face Luca ? Sper ca mai bine ! Pupici muuulti !!
Liaaa, bravos mama, ciocolata, ai ? Si eu mincam o gramada cind eram gravida, de altfel am si ramas cu o preferinta acerba pentru ciocolata, eu care ingurgitam max o tableta-doua inainte !! Si cum Florin cind s-a intors din Elvetia a venit cu o geanta plina ochi de batoane de ciocolata, iti dai seama cum am dat io iama in ele !!
Roxi, pupici finutzului si sa ne pui citeva pozici, sa il vedem si noi !!
Si io-s pe aici, la munci ... si va doresc o zi linistita si fara de probleme !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006
szivarvany spune:
Buna dimineata, semnez si io rapid condica.
AndreeaPhilip - felicitari si spor la muncile noi ! Sa fie asa cum ti-ai dorit !!! (da` tot nu mi-ai zis daca veniti in tara...)
Lio - uau, asa putine kg, suuuper ! Fa fata poze sa te vedem si si lui Danut ca nu i-am vazut demult ochisorii albastri si falcutele
Kim - pfuu ce magari ... io am sefi italieni care ne viziteaza de 2 x / luna, dar asta inca nu le-a trecut prin cap, har Domnului. Sper sa nu descopere DC-ul la tine ... Mey, mi-au placut pozicile cu Luca luptator :-)
Am mai vrut sa scriu dar am uitat. Revin ...
O zi faina tuturor, pupam trupa, bolnaviorii si burticile
Spor la munci.
Daria & Giulia (2004 08 16)
leeloo2004 spune:
Neata, neata!
Am fost dimineata la distrigaz sa semnez contractul, poate da Domnul si azi vin si aia de la radet sa ma debranseze...si daca am noroc, pe la sfirsitul saptaminii viitoare imi poate monta si centrala...Tot saptamina viitoare am vrea sa ne apucam si de bucatarie asa ca o luna va fi balamuc la mine in casa si cel mai tare ma ingrijoreaza ca nu stiu cum o sa ma descurc cu mincarea copilului...
Lia, bravo tie - doar 3-4 kg! Sper ca si eu la a doua sarcina sa nu ma mai ingras atita ca uite de 2 ani cum ma chinui sa slabesc! Nu mai zic ca ciocolata e viata mea...
Kim - sanatate multa lui Luca!
Philip, felicitari pentru noul job - o sa fie bine dupa ce te acomodezi. Cred ca acum e doar teama de un nou inceput!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cristalina spune:
Neata!
Grasanele la raport...:)
Auzi la Lia, 3-4 kg...Io numa cand am vazut liniutele de pe test am pus 5!....hahaha
Noi sa fim sanatosi, ca le dau eu jos cumva!
Io nu mai am miros si nici gust...ma enerveaza nasul asta infundat care nu mai trece ...ih
Maria s-a trezit la 12 noaptea si a vomitat pe populatie...a urlat juma de ora...de abia am adormit la loc...si la 5 dimineata era fresh!!!
Io dormeam pe mine si ea n-avea nici o treaba.
Daria, noua doctorul nu ne-a spus ca ar fi de la ceva vomitaturile (ca m-ai intrebat acu' 2 saptamani dar am uitat sa spun). Pur si simplu e ea mai vomitacioasa si orice mica zgandareala ii provoaca accese de voma...asta e...Distractia noastra!
Ma duc sa mai citesc...am mai citit dar am uitat...:)))
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
amironeanu spune:
Neatza!
Hai, nu va mai luati de ziua 13 ca eu am nascut-o pe Stefi intr-o zi de vineri 13 si a fost super.
Roxana, sa-ti traiasca finutul! Cum il cheama? L-ai vazut?
Olivia, multa sanatate lui Luca, sa treaca repede si fara probleme.
Andreea, felicitari pentru noul job, sa fie cat mai bine!
Gabi, santier in toata regula te asteapta. Nu poti ruga bunicile sa pregateasca masa lui Stefan?
Cristalina, ce ne-am face noi fara optimismul tau?!
Asa deci Alice, ai primit ciocolata elvetiana si noua nu ne-ai dat? Of, of, mai, mai.
Vrabiuta si pe voi va asteapta vremuri ocupate, vad. Lia pui vine pentru a incepe gradinita?
Mitzura, ti-a venit masina? Nu dai de baut?
Lia, tine-o tot asa cu moralul cat mai sus!
Carmen, si pana la urma cand incepe Ionut gradinita? Pe Ilinca o mai aduci in Iasi?
Eu sunt obosita, e si o situatie tare incalcita la servici, nici nu mai stiu de cine sa ascult, se cearta dir. gen. cu administratorul Si noi ne luam masina, sper sa vina pana la ziua sotului (21 oct) si atunci am scapat si de cadou. Ne pregatim de cresa, azi ma duc la cumparaturi de haine, cam toate iau ramas mici (s-a mai inaltat), Stefi este si un pic mucoasa, sper sa-i treaca pana luni.
Va dorim o zi buna si va pupacim pe toti!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
Andries spune:
Buna fetelor,
eu pot sa intreb, desi pentru 15 sept e cam tarziu azi, dar problema este ca la aproape orice locatie ne trebuie macar 10 copii si noi nu ne-am inscris decat: vrabiuta, Andries, kro, leeloo2004 (pentru data de 23), roller si diana21, si nicole (rain) total 7, daca am uitat pe cineva mea culpa.
hai sa ne mai gasim inca 3 si ma ocup eu de organizare.
daca nu ne mai gasim inca 3 pitici, ha sa ne vedem in parc in Herastrau de exemplu si vedem noi ce facem pe acolo, ne organizam noi niste jocuri pentru pitici, venim si cu sandvisuri la noi si am rezolvat-o!!
Andries
mitzura spune:
Neata fetele!
Andreea, masina mea a venit de vreo luna jumate, si tot de atunci o si conduc, deja m-am invatat cu ea, e super . Io din cate stiu, am zis atunci de ea. daca n-am dat de baut, dau acum, pentru fiecare ce pofteste
Andreea (philip), bafta la noul servici, e super ca e asa aproape de casa. Eu nici nu-mi imaginez cum ar fi sa pierd cate doua ore pe drum in fiecare zi.
Io m-am ingrasat pana acum 12 kile, sunt in luna a saptea, dar zau ca nu se vad. la prima sarcina am luat la bord 20 care de asemenea nu se vedeau. Eram atat de slaba inainte, incat abia dupa 20 de kile am inceput si eu sa arat a om
Sanatate lui Luca!! Si celorlalti copilasi muciosi.
Gabi, sa treaca iute amenajarile. Nu poate sa-i faca mancare mama ta lui Stefan in perioada asta? (Sau soacra?)
Apropos de cuvinte deosebite la copiii nostri, al meu ieri toata ziua a repetat intruna "ce copil mishto". Nu stiu la cine a auzit.
Vrabiuta, ici.
leeloo2004 spune:
Mitzule, bine ca ai scris mai mic, ca sa nu-mi sare tandara...Sigur ca pot sa se ocupe, dar sincer prefer sa o fac eu. oricum frigiderul si aragazul nu vor fi dezafectate, chiar aragazul o sa-l tin cit de mult pot, asa ca ne vom descurca noi cumva!
Andries - la casele astea de petreceri pot veni si sub 10 copii, dar de platit platim ca pentru 10...Mie imi convine si in Herastrau, chiar nu am mai fost demult si mi-ar placea. Oricum ideea este sa ne vedem si piticii sa se joace, deci Herastraul e o locatie perfecta dupa mine!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
alice2004 spune:
quote:
Originally posted by mitzura
Eram atat de slaba inainte, incat abia dupa 20 de kile am inceput si eu sa arat a om
Hehehe, Mitzule, si io tot asa !! Da nu am pastrat nik din kilele luate si acu ma gindesc ce sa fac ? Inca un copil sa arat iar a om ??? Pupici si sa stapinesti sanatoasa noua masinutza !
Monica, chiar ca esti monument de optimism !!!
Andrea, si noi tre sa mergem la cumparaturi, ca mai toate i-au ramas mici lui Andrei, de luat nu i-am luat decit blugi noi si adidasi ! Succese cu gradi !
Mei, cu intilneala tot uit sa scriu, noi planuim sa plecam la finele saptaminii din Bucuretsi, sa merem sa o vedem pe nasa lui Andrei gravidutza, ca ea nu poate sa mai vina la noi, asa ca s-ar putea sa lipsim de la apel, dar mai vedem si mai scriu io pina atunci ! Si mie mi-ar place in Herastrau !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006