Piticlontzi de iulie-august 2004 (196)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Ca bem inteleg (macar virtual sa beau si eu ca de cand zise Papadie parca imi lasa gura apa!...:)) dar ce!?
Chiar asa, cand se culeg viile!? ca must e voie!!!...:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

e voie must da numa cu pastrama:PPPP

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Uite eu dau niste compot de struguri, (ca tocmai il fac), mai ales pentru gravide!
Pentru celelalte cu chef de beute, daca vi se pare prea soft, i se poate adauga neste rom, sau alta esenta tare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Ce aveti bre cu mine?!...ca stiti ca io-s aia grasa pofticioasa!!:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mitzura

Uite eu dau niste compot de struguri, (ca tocmai il fac), mai ales pentru gravide!
Pentru celelalte cu chef de beute, daca vi se pare prea soft, i se poate adauga neste rom, sau alta esenta tare .

da o esenta si-un vierme de tequilla ca sa nu mai pohteasca cuana cristal. desi am un presentimentioj ca a poftit la carnuri, nu la sucuri:)))
dorsilia treci incoa si te trotileaza cu noi:O)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Se bea??? Cool!
Imi place din ce in ce mai mult cresa...nu ma gindeam ca la astefel de crese gen family sint asa de organizati. O data pe luna vine nutritionistul si le face meniul..asa ca ciudateniile alea...sint date de cineva de specialitate!
In fiecare luna primim newsletter....cu ce fac luna respectiva...tema este ..sentimentele..si fac diverse activitati...invata diverse cintece legate de aceasta chestie...Iar marti cica pleaca in excursie..la Zoo!
Nu ma laudati prea tare cu olita..ca era si cazul dupa ce ca stam pe olita d ela 8 luni...Dar ieri am avut un accident...asa ca nu zic Gata...pina nu sar gardul...Dar este oricum pe aproape....
Ioana merci de info...deja i-am suntat ,...nu am email dar datorita unor site-uri date de Roxa..am YM...hi,hi,,,le-am pus-o! Dar si ei noua! Nu mai am acces nici pe ebay!
Cristalinule..ce bine ca te-ai impacat cu vecinele..mi-e ra frica ca nu mai poti dormi noaptea!
Papadic...si cum a ramas...cind te duci la dr? Tin pumnii sa nu va molipsiti! Si poate nu-i pojar...
Liliana...eu nu pot sa nu spun (ceea ce ai spus tu sa nu sarim sa spunem)....am intrebat mereu de tine...de 2-3 ori ce face Adeluta? Ce planuri.. aveti cind o aduceti? Nu mi-ai raspuns..si atunci m-am gindit ca poate nu vrea fata sa vorbeasca despre subiectul asta...si nu am mai insistat!
Alice ma bucur ca lucrurile merg bine..
Carmen si eu gindem asa despre crese..mi-am schimbat opiniaCopilul meu este alt copil acolo..si-mi place acel copil
Robi azi unde ai esti?
Si acum la treaba cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna seara!
La multi ani, Lia pui! Marcela, sa fiti sanatoase si fericite!
Papadico, ejti de coma!!!
Lia, mamico, cred ca nu e placut ce ti s-a intamplat, dar io nu cred ca e atat de grav!

Dragelor, eu va pup in grup si va anunt ca e foarte posibil sa nu mai intru o lunga perioada de timp.
La noi lucrurile se cam inrautatesc. Se pare ca banala criza de colici biliare nu e ceea ce m-am asteptat si e ceva mai grav. Se pare ca bonei i s-a reactivat un cancer tratat acum cativa ani. Din ce spune ea (a vorbit cu Iri azi, nu cu mine) mai intai va face citostatice si abia apoi va incerca eliminarea pietrelor de la fiere. Asa ca io' sintr-o depresie majora. Saptamana viitoare il trimit pe Victor la Tg.Jiu cu Iri si las bona sa-si faca prima tura de citostatice. Acu' is intr-o dilema de zile mari... Sper ca o sa ma intalnesc cu ea sapt viitoare sa vad cum facem mai departe...
La astea se adauga si alte maruntisuri, asa ca....

Mergi la inceput

Dana..nu ne parasi..toate au o rezolvare..daca am gasit noi una..aici la capatul lumii si singuri singurei...o sa gasiti si voi una..
Prima data du-l pe Vic la ai tai..o sa fie fericit..Si intre timp cauta o cresa...Asculta-mi sfatul sincer! Lasa femeia sa-si vada de ale ei..o femeie care stie ca are cancer..crede-ma numai de un copil nu are chef...Iar Vic are nevoie de multe....A fost doar un sfat..

Mergi la inceput

roller nu se admite. nota 3 la purtare. stai jos si fa penitente in fata paharului cu vin si a pastramei on line. eeeeeeeeeei. da tu ai responsabilitati aci, ce credeai? pe noi cui ne lasi???!! haa? daca aci e lokul tau de respiro. macar de-un respiro mititel de ce sa pleci de-aci. dimpotriva tre sa-ti faci timp mai mult. ia si bea!

kim n-are bre pojar. are bube dulcim-am scos ce sa mai....:)))

Mergi la inceput

La multi ani vrabiuta mica sa fi norocoasa!

Papa..pai nu zisesi tu ca-i pojar?Tu bei si io ma imbat, ai?
Lia eu zic sa ia rabadre..acum judeci cu "capul de gravida"...care-i diferit de capul unei femei normale...crede-ma!

Mergi la inceput