viata alaturi de capricorni

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Liliana , parca m-ai fi descris pe mine! Tot Capricorn si eu.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miginuk spune:

Si iubirea mea e tot capricorn!!! E un incapatanat 100%.... wow..
Si daca e sa ne certam ... de fapt noi nu ne certam - eu MA cert singura, ca el, domnul, tace malc! Si pe mine m-apuca si mai tare dracii, mi se ridica parul din cap. Oricum, parca vorbesc cu peretii!
In rest, barbat mai bun ca el nu as fi gasit niciodata, never ever. Pot sa ma bazez pe el in tot, nu exista lucru in care sa nu fie alaturi de mine. Ma respecta, ma trateaza ca pe o printesa.
A... si mai e un lucru negativ legat de el: nu spune "te iubesc" - dar o dovedeste pe deplin.

Fetelor, chiar, cum l-ati convins sa se insoare??? Pentru el e 100% ca nu poate sa stea fara mine, dar totusi nu se hotaraste asupra "date&place". Si de-acum avem 5 ani impreuna ( si el nu mai e tinerel; si eu deja trec in my late twenties)

Oricum, concluzia mea e ca: fetelor, daca aveti un Capricorn pe langa voi, pastrati-l aproape!

Pupici multi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili81 spune:

Am avut la un moment dat un prietn capricorn (el nascut pe 30 dec, eu pe 31 dec). Era cu 8 ani mai mare decat mine, ii placea sa traga bine de tot la masea, s-ar fi incurcat cu toate fetele din jurul lui, fuma 3 pachete de tigari pe zi, si astfel toti banii lui se duceau pe...bautura si femei(vorba cantecului).

Eu eram pustoiaca, el smecheras, saten cu ochii verzi, avea ceva fascinant ce-i drept(pana si mama zicea ca-i frumusel si fasnet).
Desi are o mama profesoara, el de-abia a facut un liceu obscur si era muncitor.
Provenit dintr-o familie destramata, a crescut cu mama si bunicii, care pe de o parte l-au scapat din mana, pe de alta parte scandalagii toti, asa ca si el era cat se poate de instabil psihic, dintr-o chichita facea un scandal monstru.

De-abia spre 30 de ani s-a angajat ceva mai calumea (adica agent de paza, undeva in oras..ca el sta la sat), am auzit ca s-ar fi apucat sa faca o facultate(dar din surse neoficiale si nu f sigure), anul trecut s-a casatorit cu o frizerita (asta stiu sigur).

Eu m-as bucura sa fie mai bine, pt ca pana atunci avusese ce-i drept o viata destul de grea (cu multe frustari create de situatia din familie, care l-au si impins la a ceda tuturor tentatiilor, pe principiul ca am o viata de kko, oricum nu mai conteaza).
Tind totusi sa cred ca n-a renuntat la niciuna din viciile lui(alcool, tutun, femei), era destul de grava situatia si atunci, acum 6, 7 ani si n-am inteles de la nici un cunoscut ca s-ar fi schimbat cumva.

In afara de zodie, conteaza in aceeasi masura si educatia, si mediul in care te invarti, anumite trasaturi mostenite de la parinti si 'nspe mii de alte chestii...parerea mea.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/liliana_ignat/my_photos

Mergi la inceput