Bilet de avion pana la ce luna?

Bilet de avion pana la ce luna? | Autor: Daiana30

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,
Poate fetele care sunt in strainatate si au trecut prin o astfel de situatie, imi pot raspunde.
Eu imi astept viza de plecare in Montreal, Canada, si ma pot astepta ca acesta sa-mi vina cand voi fi in luna a 7-a sau a 8-a.
Nu stiti care linii aeriene dau bilete de avion dupa luna a 7-a, si pana in ce luna, pentru ca am intrebat la Tarom si ei dau numai pana in luna a 7-a exclusiv.
Multumesc mult!!!
Daiana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Si eu stiu ca cele mai multe companii incepind din luna a 7-a refuza femeile insarcinate, caci exista riscul sa nasti in avion...
Mult succes!

@+...
Otilia & La Adelita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

eu am venit cu tarom.ul in Germania in luna a saptea si inainte de imbarcare mi.au dat sa semnez o hartie cum ca o fac pe pielea mea:)
s.au schimbat regulile de anul trecut???
ancuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hi_lara spune:

Draga Daiana, potrivit normelor internationale in materie de transport aerian, ai voie sa calatoresti in trim 3 de sarcina cu semnarea unei declaratii pe proprie raspundere care se completeaza in aeroport, la plecare.Incerca si la alte companii aeriene care zboara la Montreal. Tarom-ul nici macar nu mai opereaza acolo.Zboara: Air France, CSA, KLM. Eventual poti intreba la o agentie de turism, caci ei stiu si companiile operatoare si reglementarile aplicabile.
Sanatate si succes, Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Fetele au dreptate! In trimestrul al treilea doar cu declaratie!

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Zici ca ai doar 6 luni, dar ai gemeni!
Glumesc,desi ar putea fi o solutie... daca tu oricum treci peste riscuri si vrei sa pleci in luna a opta chiar daca e nerecomandat.

LAURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Din propria experienta, daca ai gemeni sau esti dupa inceputul lunii a saptea poti merge cu KLM-ul peste ocean (eu am aterizat acusica in State) daca ai o scrisoare de la medicul ginecolog care atesta ca te simti bine, ca nu ai avut nici o problema medicala legata de sarcina. De asemenea va trebui sa semnezi o hartie in care sa declari ca zbori pe raspunderea ta si compania nu e vinovata de o eventuala nastere.

De asemenea daca zbori cu KLM-ul poti cere in avans la rezervarea biletului un loc spre coridor (poti iesi usor din scaun ca sa te dezmortesti si iti poti intinde picioarele ceva mai mult).

Exista chiar (in Boeing-urile 747, 10 C) cate un loc care nu are nimic in fata fara a fi la o iesire de urgenta, loc in care nu au voie sa te puna. In plus, le poti cere ca la transferul intre zboruri si la sosirea in Canada sa beneficiezi de un scaun de handicapat si un insotitor (e gratis). Dupa atatea ore de zbor ai putea avea usoare contractii date oboseala.

Bafta multa si intereseaza-te din timp la o agentie mare sau daca poti chiar direct la reprezentanta companiei cu care vei merge.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiana30 spune:

Multumesc mult de raspunsuri.
AM fost la KLM si pot sa calatoresc cu ei pana in luna a-8-a.
Mersi mult de indicatii.
VA pup!
Daiana

Mergi la inceput