Naturiste si homeopate (22)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

LaviniaN-ma bag si eu cu un mic sfat-apropo de Upsarin-eu nu as lua nimic ,m-as duce la doctorul care va face laparo-daca este totusi o sarcina la care inca nu s-a pozitivat testul???Ar fi f.nasol pe acest fond sa iei Upsarin! Te rog nu te supara pe mine dar stiu cat de mult iti doresti un bb ia noi,in cazul nostru nu trebuie sa riscam cu nimic daca apare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

adimercedes sau care ati spus de sot ca vrea sa faca si el ceva, fii prudenta in administrarea de BU sotului; am mai amintit spusele unei dr. ca unor barbati le face mai mult rau; nu stiu care-i regula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

quote:
Originally posted by miki-miki

quote:
Fetelor, acum eu stau si ma intreb daca pot folosi tabletele de mugur de zmeur pe post de "convingator de rusi" sau "scurtator de CM" . Adica, dupa ce simt eu ca s-a intamplat ovulatia (in cazul meu ziua 20-21), sa incep sa iau dupa vreo sapt. mugur de zmeur. Voi ce parere aveti?

Adimercedes poti lua dupa ovulatie extract de muguri de zmeur. Se ia toata luna dc ai chisturi dar poti lua si numai dupa ovulatie. Ai grija sa ghicesti bine cand ai ovulat pt ca dc iei inainte inhibi ovulatia. Extractul de zmeur contine progesteron natural si de aceea cred ca iti vine cm mai devreme.
Fetelor Eu am mai spus ca dc vreti sa ajutati organismul e bine sa respectati regulile lui. Adica pana la ovulatie sa luati estrogeni (marar, laptisor de matca)iar dupa ovu progesteron (zmeur).
Chivuta eu cred ca nu e bine ceea ce faci tu. Tot citesc ca le schimbi ca nu ti-a placut efectul. Minim 3 luni tb sa tii tratam pt ca altfel nu au rezultatul care tb. In prima luna nu ai rezultatul dorit pt ca organismul se deregleaza putin dar apoi isi revine si face ceea ce tb.

Miki

Barbye are nevoie de noi ca sa poata sa mearga din nou. Conturile pt donatie le gasiti aici

Cum adica fetelor extractul de zmeur inhiba ovulatia?Pai io il iau sa am!!!!!!Ajutorrrrrrr,luminati-ma si pe mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

MIKI draga,eu sunt de acord cu tine ce spui dar eu din feb. am inceput trat.am inlocuit Vitexul cu Maca,numai de 2 luni si o singura ora am adaugat lapt. de matca ,dupa care m-am simtit foarte rau.
Iti dai seama ca oricare dintre noi asteapta cu nerabdare cit de repede un rezultat bun si incearca sa adauge sau sa mai inlocuiasca cite ceva.Asta e povestea mea si totusi mai am rabdare!!!!!!!!!!
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Daca pana maine la amiaza nu-mi vine CM o sa-l sun pe dr.sa vad ce este de facut...dar totusi nu este sarcina pt ca nu am absolut nici un simtom(nu mie rau, nu am sani mariti si durerosi,absolut nimic infara de absenta CM).

va pup LAVINIA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Lavinia,in nici un caz sa nu iei Upsarin, care nu este altceva decit Aspirina cu Vit C sub forma efervescenta.
Aspirina poate predispune la hemoragii (interfera cu mecanismele de coagulare ale singelui) si este complet contraindicata inainte de orice fel de interventie chirurgicala. Se intrerupe tratamentul cu Aspirina cu 3-5 zile inainte. Deci sa nu cumva sa iei Upsarin.
Suna-l pe dr asa cum ai spus si daca vrea sa se convinga ca nu esti insarcinata iti poate doza beta-hcg-ul si gata. Ca ideea cu cm e sa nu fii cumva gravida si el sa te opereze.

Succes!

De fapt am intrat la acest subiect pentru ca as fi avut si eu citeva intrebari legate de extractul de zmeur si altele dar o las pe maine.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor, va invit sa ne continuam discutiile la capitolul 23.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

www.bestgames.com.au

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput