Bebelusi de ianuarie - februarie (90)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

JANINA eu zic ca in cateva zile,dar cine stie? Tin minte ca niste flacai din zona au tipat mai multa vreme,nu trei - patru zile ca Diana. Si lasa-ma mai, ca am bantuit si pe la subiecte gen "racusori"."epilare definitiva" etc. azi,din cauza voastra In loc sa fac contaaaaaa Dar incep de maine

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Janina pe Iarina a tinut-o cam 2 saptamani dar sa sti ca si acuma mai trage cate o serie de tipete cand o mai apuca. Sincer pe mine nu m-a deranjat ci din potriva imi placea sa o aud daca ea nici nu a plans niciodata asa mai mult si tare macar asa ii mai auzeam si ei vocea.

Apropo azi ne spus niste povesti cam lungi...mamamamamam , mamababa , bababamamama , mamaaaaaa si le mai si lega pe toate astea impreuna.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

La multi ani unicului sarbatorit de astazi Andrei
Daca m-a pus ala cu coarne sa beau cola si sa stau cu sucul langa mine...acuma nu mai am somn...

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

VAI de mine, auzi,inca una la care cica n-a palns bebe tare...S-o fi auzit pe Diana cand avea colici ,sau acu cand se enerveazaaaaaaa Are un volum de pana la 3-4 luni imi era frica sa ies cu e la plimbare sa nu trezeasca tot cartierul in caz ca o apuca
Hai ca acu chiar ca trec la nani!
Noapte buna gagici!

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Monica eu sincer nici nu stiu daca a avut colici Iarina ii dadeam Bonisan (nu avea ce sa ii faca rau ca e pe baza de plante) se mai incovoia ea putin dar sunet.....minim nu stiu ce sa zic...poate chiar nu a avut colici si eu ii dadeam degeaba sau avea si isi facea efectul asa de bine incat sa nu aiba colici. Somnic usor sa aveti.

Nu mai e nimeni pe aici? Raman singurica pe aici? ca si CUCU?

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Buuuuuuuuuuuunnnnnnn...nu mai e nimeni pe aici ma duc si eu la culcarica desi nu am somn ...asa imi trebuie daca mi-a trebuit cola.

Sa aveti o noapte linistita si ziua de maine sa fie una superba.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Ali, eu mai sunt.....pana acu am stat sa mut pozele intr-un fisier sa le trimit la facut....ufffff da multe mai sunt, plus cele de la mare care sunt pe card. Mai trebuie sa le pun pe cele facute de soramea si maine sper sa le trimit.....in album inca nu am ajuns sa pun ceva
ma duc si eu la culcare ca azi noapte ne-a terminat Selin, nu stiu ce are mai fetelor de cand ne-am intors, e intoarsa pe dos, ....azi noapte n-a dormit mai deloc, asta la mine in pat lipita de mine, mai bine nici ca se putea, tzitzi la fiecare ora, pe la 5.30 i-am dat-o la sot, a luat-o si a disparut cu ea, cica i-a facut ceai si cand a adormti a adus-o la loc, doar ca apoi a disparut el, ca sa-mi maraie numai mie. A dormit azi destul de bine dar urla, frate cum iei mana de pe ea....dinti nu se vad la orizont, mi s-a parut ca se cam trage de urechi dar febra nu are, de mancat mananca......
sper sa se calmeze......peste doau saptamani vine matusa-mea, si eu sper sa incep de la 1 serviciu, mai scap si eu de teroristi, sa-si mai bata si altii capul cu ei.
pe maine!!!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Selin la botez

Mergi la inceput

Imi vine sa ma nu am somn...tot aici sunt
miraklucker or fi dintisorii ca si Iarina ne cam streseaza dar la noi e un pic mai bine ca numai ziua iar noaptea nu ,doarme toata noaptea si cateodata numai se mai maraie in somn. la papusica sa treaca repejor durerile ca si noi stim ce chinuiala e ...la noi tine de mai bine de o luna si sper sa iasa cat mai repede ca parca am simt eu ceva la gingiuta cand o masez. Somn usor sa aveti.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Buna dimineataaaaaa!!!
anasebe cum va mai simtiti?
micio ce mai imi face ginerica?
irinatunza pe unde mai esti?
Defapt fetelor pe unde sunteti?

la toata lumea

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ali Neata! Eu ma simt bine, merci. Azi noapte am visat ca lui Tibi i-a mai dat un dintisor, si asa a fost!!!!!!!!!! A plans azi-nopate de ne-a capiat, saracul dar azi dimineata avea un incisiv lateral iesit! In schimb de dimineata nu a facut kk. Deci super nasoala fza cu burtica lui, adica acum tot stau si ma gandesc s-o fi stricat la burta de la Danonino sau de la dintisori?! Si acum s-a constipat de-a binelea?! Of, nu mai pricep nimic.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput