Bebelusi de ianuarie - februarie (90)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALI tot pe baricade?
Pana una alta trec la nani,de maine mai vad eu ...
Noapte buna si

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Am fost si noi azi plecati toata ziua ca a fost frumos afara .
Haideti sa va spun si eu ce problema am cu Iarina ...acum cand am ajuns acasa si dupa ce a papat a inceput fata mea sa isi dea ochii peste cap de m-am speriat de era sa pic jos de spaima...adevarul e ca ii era foarte somn ...oare sa fie din cauza asta sau sa fie ceva mai grav? Ati papti careva asa ceva cu bebeii vostrii?

ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Mai Ali nu stiu ce sa zic, adevarul e ca am observat o chestie la Carla, cand e aproape adormita si are ochii intredeschisi ridica pupila sus, adica nu se mai vede. La fel si la tine, inchidea ochii?
Moni ADIO!!
Mai frumos e Mario... si mare!
Voi observati cu bebeii devin din ce in ce mai inteligenti? Acum cateva luni erau niste animalutze.. acum Carla se uita la mine si asteapta sa ma stramb la ea si sa o fac sa rada. (o pusesem in carutz sa vizioneze baby einstein iar eu stateam mai in spate-lateral si citeam o revista si se mai intorcea sa se uite la mine, eu ma strambam, ea radea... la un mom dat m-am facut ca nu vad ca ma asteapta sa ma stramb si m-a claxonat).
In schimb a facut azi un recital de tzipete de ziceai ca o chinuie cineva... fix cand venise prietena mea (gravida in 6 luni) sa o vada, saraca de ea era cam bulversata.

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Moni esti cumva detectiv?
ma gandeam eu ...ce naiba ca am intrat la alt subiect cum de dau de Moni aici...
Acum vad ca am trimis ma multe mesaje la fel... netul la naoba...iar face figuri SCUZE...

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

ALI e ok ,asa ma facea si Dia cand era pe treisferturi adormita cam cum zicea Janina ()
Diana daca nu e bagata in seama cand vrea ea, ne striga "HA!" (ca pe caini sau pisici dealtfel )

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

BAI, eu sunt cuscra cu FBI IRINA si vezi ca ai cracit pagina de atata ras!!!

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

Janina nu era adormita dar in 10 minute a si adormit. de aia ma gandesc ,ca o fi din cauza ca ii era somn sau cel putin asa vreau sa cred.

Azi papusa mea nu a prea vrut laptic a baut numai 300 ml. dar in schimb a papat cartofiori piure cu pulpita, fructe(un boloi) si acum seara a mai bagat cereale din 120ml. laptic dar asa facute ca o pasta ca lungite tare nu le vrea.Apropo de cereale voi cum le dati? lungite sau asa ca o pasta?

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Eu nu i le dau lungite i le bag in piureul de fructe cat sa nu fie ala lungit....adica e cam ca grisul sa zicem. Cand ii fac din alea care contin si lapte praf si arome,tot asa, pun apa plata cat sa nu curga,deci tot mai gros.Acum seara i-am amestecat 2 Danonino de vanilie cu cereale si cu inca 2 linguri de iaurt acru CAMPINA si a iesit super, de l-as fi mancat eu! Dar tot gros l-am facut,evident. In lapte n-am pus nicioadata...
Se pare ca n-am somn,de fapt n-am chef sa am culc,ca trebuie sa ma scol dupa aia si urmeaza lunea

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Ali eu ii dau cereale foarte putin, numai 2 masuri de fulgi de orez de la Milupa in laptele de seara, inainte de culcare.
Gagici cand ziceti voi ca trece faza asta cu tzipatul a Carlei?
Moni sa nu mai pleci.

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Asa deci ...nu e nimic grav atunci ...dar daca maine la ziua face iar si sa nu ii fie somn am plecat direct la dr.
Scuze ca am ras atat de mult de am cracanat pagine ...am sa ma comformez.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput