Bebelusi de ianuarie - februarie (90)
Raspunsuri - Pagina 18
silvi_2005 spune:
Nu am mai reusit sa intru astazi, am fost cu despachetatul si cu bebele toata ziulica.Ma bucur ca si-a revenit, e din nou vesel si jucaus, aseara m-am speriat cand am vazut ce suparat e. Nu am apucat sa citesc nimic din urma, poate la noapte daca nu ma ia somnul...
Fetelor, multumim de urarile de intoarcere, in Grecia a fost minunat, o sa pun maine poze.
Moni, super simpatica Dia.
Noi nu am trecut inca la Milumil 3, de maine ma gandeam sa ma apuc de asta ca trebuie sa-i introduc formula treptat, am inteles ca se poate sa aiba scune diareice, celor care au patit-o deja le recomand ceaiul de chimen, la ni functioneaza f bine.Acum ma retrag ca mai am treba, poate mai intru mai tarziu,pupici.
poze
anasebe spune:
Bre, dar Gio nu a pus pozele inca. Eu asa am inteles.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica
monica70 spune:
ANA si eu zic la fel.
Rochia aia a primit-o de la vara-mea si m-a criticat ca de ce nu am imbracat-o duminica in ea cand am fost la mami ... dar ce aia e de tavaleala? Pentru activitatzile Dianei treningul e adecvat,nu?
Acum s-au intors si cica a stat in fatza blocului la mami (vreo 2 ore) si au plimbat-o toti vecinii si mami de manutza,de credeam ca s-a saturat!!! Si cand colo,acum dupa ce a bagat cereale,desi e KO,inca se mai catzara pe carucior si pe mobila O mai las un pic si la baie si nani cu ea!
SILVI sa stii ca Diana si cand ma intorc de la serviciu,cand ma vede se smiorcaie si vrea repede tzatza,chiar si daca nu prea bea,vrea acolo ...
JANINA ai fugit de-acasa?
MONI de DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
irinatunza spune:
Bine ati revenit acasa fetelor! Ehehehehehe, de cind visez si eu un concediu... dar nu mai zic nik. Sper la anul sa ajungem si noi prin Germania la nasii nostri.
Gio, pentru compliment. Toata lumea zice ca are niste ochi superbi. De fapt cine o vede pentru prima data zice ca-i ochioasa.
Cind va aud ca bebeii vostri papa cite 200-300-400 de g la o masa.... ramin fara cuvinte. Mi-e si rusine sa zic cit papa Sabi.
Azi a zis "pa" si "apapapap".
Ali, si la Iarina pentru cei doi dintuci.
AnaS, si la Tiberica frumosu pentru noul dinte.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
Bombonicaaaa spune:
Seara' fetelor! Da e cam liniste pe aici ,unde umblatzi? Nici o intalnire de seara nimik...Noi ne-am trezit devreme azi ,pe la 6:30 , papat repede un bibe de 300g de lapte cu cereale si am plecat pe teren ca am avut de platit un ticket dar macar am scapat de puncte datorita fiica-mii care s-a conversat cu domnul police man. In rest program obisnuit , alergat cu premergatorul , papa mai slabutz si nani singurica in patutz .Am pus ceva filmuletze cu atleta mea cum fuge prin casa .
Fetelooooor da chiar asa a-ti disparut toate? Hai ca mai citesc ceva din urma poate mai apare careva intre timp ...
Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
www.bombonicaa.piczo.com/?cr=6&rfm=y" target="_blank">MY COOL PLACE
FESTIVAL
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica
Ursoaica spune:
Bre Monico dar lipseste piesa de baza din costumatie ... pantofiorii!!!!!!
Bombo nu astepta sa mai vina cineva ca nu mai vine nimeni ... pe aici bate tornada... dispar fetele intr-o fericire ... uite asa este de cateva zile, ce de cateva zile asa este mereu!
Eu cred ca o sa mai intru peste 1 luna ... caci sigur tot la capitolul asta va gasesc!
Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Ursoaica spune:
Si la cealalta costumatie lipseste piesa de rezistenta ... SAPCA!!!!!
Poze Raisa Ioana
Ursoaica spune:
Marfa costumatii!!!!!!!!!
Poze Raisa Ioana
monica70 spune:
Vin si eu imediat,dar intai merg sa pap, ca mi-am fiert niste visli si am facut si dovlecel pane
Apropo,SILVI cum stai cu kg? Ai uitat sa ne zici!
MONI de DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
Bombonicaaaa spune:
Da ce au mai fetele astea de au disparut asa din peisaj?
Unde eram noi cu cel mai tare subiect am ramas de carutza cum se zice, ne-am ramolit
Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
www.bombonicaa.piczo.com/?cr=6&rfm=y" target="_blank">MY COOL PLACE
FESTIVAL
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica