Rechizite pentru gradinita?

Rechizite pentru gradinita? | Autor: dia_codat

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,

Imi cer scuze moderatorilor daca cumva se mai scrie de asa ceva in vreun subiect. Eu am intrat in citeva subiecte recente despre cite o gradinita dar nu am gasit raspunsul la intrebarea mea.

Cum ne pregatim de venit in tara iar fetele vor incepe gradinita in Romania as dori sa stiu daca in general se cer ceva rechizite pentru gradinita.
Aici nu mi se cere nimic dar ma gindesc ca in Romania ar putea sa iti ceara sa aduci creoane , coli sau alte lucruri .
Daca se obisnuieste sa se aduca as dori sa stiu inainte de a ajunge in tara ca sa pot sa le cumpar de aici mai ales ca acum sunt plin de oferte pentru rechizitele scolare.

Va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Dia ti-am raspuns la Timi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Depinde de gradinita, de varsta copiiilor...
Unele gradinite aduna bani si asigura rechizite la fel pt. toti copiii. Altele iti dau lista la inceputul anului, si asta depinde de ce vor face in timpul anului. Noua ni s-a cerut caiet maculator, acvarele, pensula, creion grafit, creioane colorate, hartie creponata, hartie autocolanta, hartie glasata, plastilina, carte de colorat si din fondul clasei parca au cumparat si ceva jucarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

De obicei, lucrul acesta se stabileste la prima sedinta cu parintii ,acum la inceput de an scolar ,Multe educatoare prefera sa stranga banii si sa mearga ele la cumparaturi ( insotite de un parinte ,bineinteles , )pentru ca asa evita sa aiba 30 de feluri de rechizite ( unele de foarta proasta calitate, cu care nu se poate lucra ) .In general ,rechizitele pentru gradinita sunt :creioane colorate , creioane cerate ,un top de hartie , hartie creponata , hartie glasata , acuarele , pensule ,lipici ,carioca ( a , am uitat toate in cutie mare , de 12 , nu de 6 ) ,bloc de desen ,carte de colorat ,plastelina ,ascutitoare , guma de sters ( si poate nu-mi mai amintesc eu acum si altele ).Poate ti se par multe dar gandeste-te ca sunt pentru un intreg an scolar si sunt folosite aproape la toate activitatile ( cate 2 pe zi-cele comune si alte activitati la alegere ). La acestea se adauga si pretul caietelor speciale: de matematica , de cunoasterea mediului , de semne grafice sau de activitati practice -in functie de grupa si de optiunile educatoarei de la grupa .Multa bafta la gradi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Va multumesc pentru raspunsuri. Am fost azi si am luat cite ceva. Azi era ultima zi la o oferta cu un rechizit cumparat al doilea gratuit asa ca m-am grabit sa cumpar. Intr-adevar mi se par multe. Aici tot ce ni se cere este suma de 15 euro pe tot anul pentru iesiri la teatru , cinema, etc. Pentru bilete ca autocarul e asigurat de primarie. Dar asta e nu are rost sa fac comparatii.
ne intoarcem acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

noi am primit lista de rechizite si fiecare cumparam personal... ca sa nu fie discutii ca de ce au costat atat, de ce din alea si nu din celelalte ... cred ca daca fiecare cumpara separat sau se cumpara la fel la comun depinde de decizia luata la grupa respectiva... cel mai bine ar fi sa intrebi (sau sa rogi pe cineva sa intrebe, daca nu esti in tara inca) la gradinita cum trebuie proedat

Mergi la inceput