Merita sa mai lupt?
Raspunsuri - Pagina 4
Nadia1976 spune:
quote:
Originally posted by Maria31
...
Poate ca ma invinuiti, dar eu asta simt. Nu mi-e usor si uneori am vrut sa renunt... Dar in cazul de fata...am hotarat sa mai lupt.
maria
Maria, nu te invinovateste nimeni; e viata ta si faci ce crezi de cuviinta. Suntem oameni cu firi si personalitati diferite, fiecare dintre noi gandeste, simte, iubeste in modul sau unic. Cineva a spus candva: "Doar ptr. ca un om nu te iubeste asa cum ai vrea tu, nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa."
Sper din suflet ca totul sa fie bine, ca el sa fi renuntat la ea ptr. totdeauna si sa fiti din nou familia fericita care ati fost candva.
Primul barbat pe care eu l-am iubit vreodata, m-a inselat. O data... poate ar mai fi facut-o, poate nu, nu voi sti vreodata, ptr. ca eu am ales despartirea. Nu imi pare rau, caci mi-am cunoscut sotul... doar ca uneori imi amintesc de el si ma intreb daca i-ar fi fost o lectie sau daca nu ar fi inteles nimic.
Eu nu cred ca oamenii se schimba de la o zi la alta, cred ca e mult mai mult in spatele unei inselari decat ce se vede sau motivele pe care cel (cea) care inseala le aduce, si e mult de lucru in a aduce pe cineva pe calea cea buna.
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
"Fereste-te de a da sfaturi. Problema e prea grea si raspunderea prea mare."
Titu Maiorescu.
Aprilie spune:
"Doar ptr. ca un om nu te iubeste asa cum ai vrea tu, nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa."
Foarte adevarat....intelegerea acestui lucru ar rezolva muuuuulte probleme de cuplu... Multumesc, Nadia ca mi-ai reamintit-o
Maria, sa dea Dumnezeu sa treaca peste tine aceasta grea incercare cit mai curind, sa ramina totul in urma ca un vis urit...
E foarte bine ca incerci sa-l ierti dar aminteste-ti sa nu-i mai "scoti ochii" tot timpul.Daca ai decis sa treci peste, nu mai reveni asupra povestii si inceasca sa consolodezi ,pic cu pic,increderea si respectul !
felicitari pt. decizie si mult noroc de aici inainte !