Merita sa mai lupt?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Trebuie sa astepte pana mai creste putin aia mica daca vrea sa plece, sa se refaca complet dupa nastere, sa termine bb colicii etc.
Iar daca vrea sa-l dea pe el afara, eu as sfatui-o sa schimbe si yala la usa si sa uite ca individul exista.
E posibil ca el sa nu plece pt ca nu are unde se duce, aia nu-l primeste. Si profita de bunatatea Mariei, care, dupa ce ca are doi copii mici, ii da casa si masa si-i spala kilotzii. Jalnic, dar mi-e teama ca asa e.
Maria, cred ca ti-e tare greu sa accepti ca ti se intampla asa ceva dupa atitia ani. Dar din pacate, se intampla, nu e un vis urat, trebuie sa accepti realitatea.
Daca l-ai neglijat, trebuia sa-ti spuna, nu sa te insele. Iar faza cu justa valoare... am vazut care e... l-ai supraapreciat...
Imi pare rau pentru situatia in care te afli.
Fii tare, noi suntem alaturi de tine si la fel, sunt sigura, si ai tai.

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
www.point.ro/andrei/" target="_blank">http://www.point.ro/andrei/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Sa fiu in situatia respectiva as incerca sa organizez un meeting in 3, indiferent cit de mult mi-ar displace.As vorbi cu amindoi foarte cinstit si poate ca m-as lamuri mai bine.

Daca nu merge,as incerca macar s-o sun/sa-i trimit SMS si sa o intimidez putin dovedindu-i ca nu are nici o sansa in fata familiei mele.Dar daca sotul tau va considera ca ea are,atunci situatia se clarifica.

Daca nici asta cu telefonul nu se poate materializa,atunci i-as zice sotului ca eu trebuie sa aleaga o data pentru totdeauna fiindca altfel nu e corect fata de familie.In cazul in care inca il iubesti si crezi ca e cel mai potrivit tata fetitelor voastre,merita sa lupti dar pina la un anumit punct.

Poate ca o separare de un timp ar ajuta.Eu i-as spune ca nu il parasesc dar am nevoie de timp de gindire singura.

Sabina 19+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Buna dimineata, Maria,

Nici nu-ti dai seama ce bine te inteleg caci sunt aproximativ in aceeasi situatie. Si eu l-am dat afara si acum stau decat cu Vlad, puiul nostru, si intr-un fel imi este mai bine, caci nu mai stau cu sufletul la gura asteptandu-l in fiecare seara, nu mai am dureri de cap din cauza certurilor si a neincrederii... Dar totusi lipseste ceva. Am incercat sa-i spun sa vina inapoi desi eu am fost cea care l-a gonit pentru ca Vlad ma intreba intr-una CAND O SA FIM O FAMILIE sau CAND VINE PAPA ACASA.
Este foarte greu sa iei o decizie, totusi un timp separati o sa-ti faca un bine, poate. Ai sa stai sa analizezi viata cum era cu el si cum este fara el. Ai sa fi surprinsa de decizie, si cat de usor este s-o iei.
Ca sa stai de vorba cu amandoi, nu este o solutie, eu am facut-o si n-a dat absolut nici un rezultat, ba mi-am facut mai mult rau mie.
Stai cu fetele tale, bucura-te de ele ca sunt sanatoase si poate ai sa intalnesti pe cineva care sa te iubeasca asa cum meriti.
Si eu ma gandesc la fel, si eu il iubesc nebuneste chiar daca m-a facut sa sufar enorm de mult, totusi aveti un trecut impreuna.
Nu-l lasa sa te calce in picioare, caci o sa ajungi sa nu te mai respecti pe tine insati, si atunci cum o sa educi fetele fara respect??

Ai grija de tine, si cand te-ai hotarat si ai luat o decizie, sa fi sigura de ea, orice s-ar intampla.

Pupik de la Onyx si Vlad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Imi permit sa-mi dau si eu cu parerea...din pacate,multi dintre barbati(nu toti,e adevarat)ajunsi in situatia de a fi parinti se vad coplesti si obositi de ceea ce inseamna responsabilitati.Unii nu se vad pregatiti ,altii inca vor sa mai fie adolescenti(ca sa nu zic copii!) si in plus rutina ce se instaleaza intr-o pereche dupa o perioada de timp,ii fac sa reactioneze de o maniera sau alta..Ajung sa greseasca prin identificarea sotiei cu mama..
Eu intotdeauna am crezut ca in unica viata pe care o traiesti merita sa lupti pt ceea ce crezi tu ca merita..Multa rabdare si !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Maria,
Omul de obicei e tentat sa faca ce nu are voie!Da-i impresia ca nu-l mai iubesti,ca te lasa indiferent,ca nu mai dai doi bani pe ce face el,adica ii dai voie sa faca ce vrea,chiar daca pentru asta va trebui sa-l dai afara,trebuie sa fie sigur ca e asa cum vrei sa-i sugerezi,si in felul asta el trebuie sa se hotarasca pentru una din voi,ptr. ca bag seama ca va vrea pe amandoua,nu se poate hotari!Daca are liber la cealalta,cred ca o sa se hotareasca pana la urma!Daca stie ca oricand se poate intoarce la tine,o sa va mai jongleze,daca tot se poate!Eu asa vad lucrurile!Cu rugaminti si discutii n-o sa-l aduci inapoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Cum sa respecti un "individ" care te inseala?O femeie care este insarcinata mai neglijeaza sotul...dupa ce naste la fel.Tu si copii ar trebui sa fiti universul lui.Cel mic are 5 saptamani iar tu ai nevoie si de ajutorul lui cu doi copii mici.Imi pare rau de situatia prin care treci, e greu pentru tine sa iei o hotarare, dar "lupu-si schimba parul dar naravul ba"!Ai avut cu el o discutie serioasa?sa-i spui sa nu mai inventeze motive din astea ca este chiar caraghios...eu daca as fi in situatie din asta i-as arata usa, nu as putea sa accept un asfel de om langa copii mei!Dar tu hotarasti ce vei face, eu ti-am spus ce as face eu!

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

E egoism sa sustina ca "l-ai neglijat" in conditiile in care aveti 2 copii, amindoi mici.
As fi curioasa cit s-a implicat el in cresterea fetitelor. Sau a fost doar spectator, si s-a simtit ranit ca nu mai e el centrul preocuparilor tale, ca in adolescentza...

Ce as face?
Probabil l-as lasa sa copilareasca in continuare. Sa caute pe cineva care "sa-l aprecieze la justa valoare". Poate gaseste.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Mi se pune un nod in gat cand citessc despre astfel de situatii...eu una, vad lucrurile atat de simple...intr-o astfel de situatie, cand s-a ajuns ca unul dintre parteneri sa insele...sa-mi fie cu iertare, chiar de s-ar putea salva ceva, personal nu as incerca.
Fidelitatea, increderea, sunt temelia unei relatii.i-ai daruit doi copii,va iubiti, dupa cum am inteles,ce ii lipsea, eu una nu inteleg!
Cum adika l-ai neglijat?ce i-a lipsit?ce iti reproseaza concret?Scutura-l un pic, si vezi ce are de reprosat?nu in linii mari, ci exemple concrete.
Si chiar daca l-ai neglijat, un barbat, o persoana care se respecata vine frumos acasa si spune ce are pe suflet, spune ce il nemultumeste,incearca sa gaseasca o cale de mijloc,lupta ptr casnicie,nu isi cauta consolarea in alt pat...dupa mine escapadele astea mai rau te bulverseaza, nicidecum nu iti aduc linistea pe care un camin, o famile are menirea sa ti le ofere!
Personal nu as ierta tradarea nimanui in viatza asta, oricat m-as da cu capul de pereti , oricata suferinta as indura...TRECE!D-zeu a dat uitarea!
Eu una trec, pot sa trec peste aproape orice, dar infidelitatea si violenta, nu o accept.Ptr. ca in sufletul meu s-ar rupe ceva, chiar daca l-as iubi in continuare, nu as mai suporta atingerile, privirile,prezenta lui...

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ani3lla spune:

Dusurile tale reci au fost simple stropeli. Cum adica l-ai dat afara din casa si a doua zi l-ai primit inapoi? Pai nici nu a avut timp de gandire, ''bietul'' de el.
Si nu mai inteleg ceva...l-ai descoperit si el continua sa se intalneasca cu cealalta? Stau drept si intreb stramb: Ce astepti de la el? Mie mi se pare ca nu prea are de oferit multe... poate doar sa fie tata pentru fetite.
Ma gandesc ca nu ar strica o dicutie sincera, deschisa si fara tipete pe care sa o purtati amandoi. Fii categorica. Nu-l intreba motivele (inteleg ca te invinovateste pe tine),ci intraba-l ce are de gand sa faca cu viitorul familiei lui. Ori e alba, ori e neagra. Ca asa cum este in prezent nu merge. Nu te lasa pana nu obtii un raspuns clar din partea lui. Atunci vei stii exact incotro vei merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adina spune:

n-am sa inteleg niciodata de ce inseala un barbat care are o familie armonioasa. imi imaginez cit de greu este pentru maria sa ia o hotarire. nu ma bag sa dau sfaturi, nu stiu ce as face intr-o astfel de situatie. dar am si eu o intrebare: stiti vreun barbat care dupa astfel de escapade sa redevina sotul de la inceput? prea multe sotii mai dau o sansa......poate ne scrie una dintre ele si despre cum s-a transformat un astfel de sot....mi-as dori sa aud de un happy end....

Mergi la inceput