Ce facem ca sa-l cucerim ???
Raspunsuri - Pagina 2
X-ray spune:
nici nu stiu cum sa incep....e un subiect complex zic eu....
eu cred ca prima miscare e sa ai mai bine grija de tine.mai adica lasa semnale...stii tu un parfum mai tare putin,pantalonii mai stramti,si mai ales razi cat de mult.
sotul meu mi-a zis ca il inebuneam cu cat de mult radeam.....o femeie optimista cu incredere in ea va atrage totdeauna atentia!mie si acum mi se mai intampla desi nu dau importanta,dar nu pot sa nu observ.
si eu sunt de acord ca din discoteca si baruri nu stiu ce ar iesi bun,dar am un ex. cu o prietena care s-a cunoscut cu sotul la un pahar intr-un bar si sunt f fericiti impreuna.
cheia e sa frecventezi cat mai multe medii si sa nu spui nu la o cafea decat daca pare chiar imposibil!nu sti niciodata cine te surprinde placut si despre care persoana aveai o parere complet gresita!
si iubeste-te pe tine,fi fericita cu propria persoana si apoi vei fi si cu altcineva.
si razi,razi mult....bucurate ca traiesti si esti sanatoasa si sigur cineva va vrea sa rada cu tine.....
alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
michelle7 spune:
mie mi se pare ciudat ca desi avem prieteni single nu incercam sa le facilitam intalnirea cu prietenele noastre singure...
mariana_1976 spune:
Eu as zice ca ar trebui cautat prin locurile unde iti desfasori de obicei hobby-urile.Am observat ca avind niste hobbyuri comune e mai usor sa ne intelegem si sa ne petrecem timpul impreuna chiar dupa multi ani de casatorie.
De remarcat nu e greu daca pindesti sau incerci sa creezi situatia potrivita.Acum depinde si de personalitatea fiecaruia.
Nu cred insa ca sint in masura sa dau niste sfaturi prea grozave ca m-am casatorit la 20 de ani si de-atunci nu mi-am mai pus problema "agatatului" niciodata.
Mariana 15+
mama de Monica, Matei si Markus
X-ray spune:
pai daca nu se inteleg prietenii "singuri" iti sar in cap....vezi am pierdut timpul degeaba....eu am patit-o,dar trebuie sa recunosc ca am insistat sa-i fac cunostinta la o verisoara cu prietenul lui fostul meu,eu m-am despartit si ei sau casatorit.....
deci poti incerca si asta ,sa cauti printre prietenii singuri ai cunostintelor....
dar insist investeste cat mai mult in orice insamna defapt superficialitatea vietii:parfumuri,haine,coafor....mai bine sa alegi tu dintre cei care se uita dupa tine .....
alina
sa o ajutam pe barbye!
DARAEL spune:
Cel mai sigur este sa mergi pe strada precum oamenii sandwich cu un anunt simplu: Caut pereche pentru restul vietii ! Sigur pana la urma o sa gasesti pe strada ta un barbat sandwich cu acelasi anunt.....
Succes !
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
X-ray spune:
abia asteptam opinia unui xy....
alina
sa o ajutam pe barbye!
michelle7 spune:
stii ce Darael . e o idee buna. un tricou cu o inscriptie funny de genul " I am single and it sucks "
Elise spune:
Cu catzelul in parc!
Plin de tipi dragutzi.
Si de "oportunitatzi" de genul "vai, ce catzel... catzi ani are?"
Ala bala portocala, catzelul oricum nu interesa pe nimeni.
Shi dak nu merge asha pui pitbullu' pe ei, si te remarca imediat...
Elise
michelle7 spune:
si asta e o idee buna. m-am gandit sa deschid subiectul asta dupa ce in parc singura si concentrata pe o carte m-am trezit abordata de cativa
" iubitori de carte" care vroiau sa afle ce citesc . si nu ma uitam in stanga si in dreapta , eram cu nasul in carte cand am fost abordata.
sunt sigura ca daca nu aveam cartea si ma uitam la oameni cum trec pe langa mine nu ma intreba nimeni de sanatate