Ce facem ca sa-l cucerim ???

Ce facem ca sa-l cucerim ??? | Autor: michelle7

Link direct la acest mesaj

Deci , este vorba despre greci ...
Nu e vorba de nici un grec, dar is bine dispusa si fac rime.
Am si eu o curiozite/nedumerire/ intrebare
Cand suntem singure singurele si in cautarea LUI/LOR ( dupa posibilitati ) ce facem ca sa-l intalnim?
Unde mergem? dam sfoara-n tara la prieteni ca ne cautam un partener nou? stam mai mult pe la biserica, sau la muzeu ? sau in baruri cluburi discoteci?
UNDE IL GASIM PE EL
si daca il gasim
CARE E FORMULA MAGICA SA-L FACEM SA NE REMARCE ?

Din experienta mea si din ce am mai citit e bine sa mergi " la agatat" cu o prietena, daca mergi cu doua , grupul devine intimidant ( mai ales daca e galagios ) si mustele nu mai trag la miere...
cam la atata se rezuma " cunostintele " mele in materie de " combinat"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

A, da sa stii ca nu sunt o alegere rea grecii!
...ai insirat tot felul de locuri pe unde sa-i cauti da ai uitat unul esential: internetul!
Sa nu-mi dai cu pietre-n cap...

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

io pe internet nu mai mai risc. il tai de pe lista

Mergi la inceput

D-aia ziceam sa nu dai cu pietre pentru sugestie
Eu nu stiu ce sa-ti zic...dupa parerea mea sincera: cind e sa-l gasesti nu tre'i sa faci nimic ca te vede el si daca ai gluga!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

Mergi la inceput

ei na . stii cum se zice . dumnezeu iti da dar nu-ti baga-n punga ....
evident ca si soarta are ceva de-a face dar si un pic de ambitie ajuta
e ca si in cariera 10% noroc , 90% munca

Mergi la inceput

Eu zic ca aici daca e s fie, e, daca nu, nu.
Ca poti tu sa stia si-n cap ca daca e sa nu fie, pai nu e si gata!
Sunt cam fatalista, stiu dar dupa experienta mea cam asa e.
Am o carte buna sa ti-o dau s-o citesti: Legea Dual de Adam Ramon.

Mergi la inceput

nu multam, vreau sa-mi pastrez optimismul

Mergi la inceput

Nu, cartea e foarte buna, e vorba de suflete pereche, ca ele exista cu adevarat. Fatalista eram eu nu cartea
Hai ca fug acuma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

eu pe primul sot, l-am cunoscut la facultate...la biblioteca, am cerut simultan aceeasi carte de la bibliotecara, era doar una si el galant mi-a cedat-o mie, apoi mi-a propus smechereste sa ne uitam impreuna (era un atlas),am sfarsit la o cafea in barul facultatii si apoi o plimbare in parc...m-a condus acasa pe jos, din parc si apoi ne-am tot vazut si vreun an am fost cei mai buni amici...etc.

in cluburi, parerea mea e ca nu iti gasesti dragostea vietii tale.

eu zic ca cel mai bine il gasesti in mediul in care lucrezi si tu, in "arealul" care ti se potriveste, in "ceva" legat de meseria ta (conferinte, serviciu, delegatii in interes de serviciu, etc). acolo exista respect si se impune de la inceput o relatie bazata in primul rand pe comunicare spirituala.

la discoteca primeaza erotismul..te alege dupa buricul scos din blugii cu talie joasa, dupa sanii care se vad prin bluza lucioasa si transparenta de seara...el poate ca e deja semi-beat etc.... esti aleasa dupa niste crieterii fizice si te va invita la un dans, sa se frece de tine, sa puna si el mana pe ceva, eventual sa sfarsiti in pat.

la serviciu te remarca si dupa fizic ( dar acolo fizicul iti arata mai bine personalitatea, nu nurii, pentru ca esti decent imbracat), dar te remarca mai ales ca OM, ca spirit.
in plus, ai sanse sa cunosti un om cu preocupari si interese comune, cu care chiar POTI dezvolta o prietenie reusita.

eu nu m-as lasa niciodata agatata in disco, pe strada, in tren...chiar NU!

mai exista apoi posibilitatea "prin prieteni", care si asta e destul de ok...acum depinde si de cercul tau de amici.

_

Babyblue va pupa pe toti!!

"Sunt doua pacate principale din care toate celelalte pacate se nasc: Nerabdarea si Lenea."

Mergi la inceput

dupa ce am stabilit unde il cunoastem, a doua intrebare: cum sa te remarce?

pai ori te remarca ori nu, eu nu as face eforturi deosebite. dc ma remarca singurel, ma uit si eu la el si vad dc imi place, dc nu, nu sar eu pe el, nu ma dau in spectacol...

ma rog, aici depinde si de fire, eu sunt destul de.."la locul meu", nu timida, dar oricum, imi vad de ale mele si am oroare de ridicol. evident, dc vine un coleg/ amic la mine si imi vorbeste, sau ma roaga ceva, sunt amabila, zambesc, dar nu ma duc EU peste el, pentru ca mereu imi sta in cap ca poate omul ala nu are chef de mine si eu il sacai ca o gasculita disperata sa se bage singura in seama.

_

"Sunt doua pacate principale din care toate celelalte pacate se nasc: Nerabdarea si Lenea."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by michelle7

ei na . stii cum se zice . dumnezeu iti da dar nu-ti baga-n punga ....
evident ca si soarta are ceva de-a face dar si un pic de ambitie ajuta
e ca si in cariera 10% noroc , 90% munca

Michelle

dragostea cred ca e ultimul "loc" unde ar trebui sa iti desfasori ambitia...

bunica mea zicea mereu :"nu forta soarta, ca pana la urma ea isi urmeaza cursul ei, cu o amanare"....te pui in cap sa cuceresti un barbat, care poate NU era pentru tine, te incatusezi intr-o relatie ca apoi oricum sa te desparti de el, cu niste ani pierduti, sechele si suferinta...no way!

_

Mergi la inceput