Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Tomasa, si pe Tudor cu cine il lasi? Bafta la servici!

Vlad il pronunta pe F, dar cand zice buf, sau uf.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

va pup pe toate, multumesc de urari

Irina, o sa te obijuniesti, vei vedea. Dc poti ia-ti program redus la 6 ore pana face copilul 2 ani si trecerea iti va parea si mai usoara. la mine asa e, mai ales ca si eu fac 1,5 ore pana la serviciu acum , deci 3 ore numai pe drum... offf, sper sa ne mutam mai rpd in oras ca e f greu cu traficul asta.

Erica, ai 2 scumpi, i-am vazut si eu. in rest n-am mai apucat sa intru deloc, am o gramada de haine de spalat, nu le mai termin si casa a tb facut curat ca era nebunie dupa ce plecasem... plus praful adunat de 2 sapt.

revin

va pup

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu sunt cu nesul dupa mine si astept sa adoarma puiul. Ma doare spatele cand stau in picioare. Am spalat bucataria dupa masa de pranz, baia si deja ma doare. Ciudat...., batranetile astea ;)

Erica, scuza-ma, mi-a scapat " cererea" de rulada. Tre' sa ma apuc sa iau lecitina ( vorba lui Papadie).

Deci, e ultra simplu. Blatul e un pandispan din 4 oua, 4 linguri de faina, 4 linguri de zahar, vanilie si cam atat.

Bati albusurile spuma, galbenusurile le freci bine cu zaharul si vanilla, le amesteci, adaugi faina si gata pandispanul.
Iei o tava maricica ( a mea are cam 35 de cm lungime) si pui compozitia de pandispan.
Totul merge la cuptor pentru cam 10-15 minute, depinde de cuptor.
La mine prima rulada s-a " ars" putin la fund, desi nu avea deloc gust de ars, insa trebuia sa fie alba, asa ca am mai facut una si am pus-o sus.
De aceea imi apar mie 2 culori, hihi.
Ghici pe care a devorat=o sotul? Pe aia mai inchisa la culoare, adica tinuta mai mult la cuptor.

Cand e gata, iei un prosop umed si pui pandispanul peste el.

Umplutura este cu vrei tu tu, de la gem, crema de ciocolata, sau orice crema consistenta, deci sa nu curga.
Pui crema, rulezi ( te ajuti cu prosopul umed), apoi invelesti frumuestea de rulada in staniol si totul merge la congelator pentru 10-15 minute.
Pentru decor ai mai multe variante: topesti cioco, imbraci in frisca, zahar pudra, nuca de cocos sau ce iti mai trece prin cap.

Este un desert ideal pentru situatii de criza. Se face ultra rapid.

Daca ai Nutella in casa e super.

Tomasa, m-am amuzat citind dialogul vostru. Cred ca e tare dulce cand pronunta " s" in loc de " f".
Nu stiam ca aceasta litera e o problema pentru ei, eu eram stresata cu " m" pana acum cateva luni cand l-a pronuntat in sfarsit.

Deci, el in cuvinte il inlocuieste doar cu "p" din ceea ce am observat eu pana acum, dar cand ii cer sa spuna doar litera " F", iese ori " p", ori " v",depinde.

Oricum, sunt tare dulci cum stalcesc ei cuvinele.

In legatura cu serviciul, te inteleg. Pe de-o parte eu zic ca e bine ca mergi la job, dar pe de alta parte vei petrece mult mai putin timp cu Tudor, iar asta e dureros, whatever.

Si mie imi place sa stau cu Rayan, dar sincer, mi-e dor de un job, de o zi mai activa. Ma simt cam useless asa.
Cand ma gandesc ca nu am mai studiat la pian de 2 ani si i,mio va trebuit cel putin jumatate de an sa recuperez dau in depresie.

Ia si partea buna, asa cum ai spus tu: ai un job care iti place, e solicitant, dar macar iti faci treaba cu placere.
Nu multa lume are parte de asa ceva.

Eu as vrea sa afirm ca " mi-am gasit drumul" si la asta ma refer nu numai la job, ci la tot, casa, tara, etc, dar nu pot afirma inca asta.

Fetelor, spuneti-mi si mie va rog cum faceti voi ardeii umpluti si pui cu smantana si ciuperci.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Crinuta, multumesc !

Tomasa, bafta la munca si acomodare lina.

Eu astazi am fost la firma sa anunt noua sarcina. Nimeni nu observa, toti ma luau cu "Maaaamaaa, Oana, ce-ai slabit!". Cand le-am spus ca sunt insarcinata in 5 luni au ramas ca la film .

Oana 19+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Amaya, te pup si eu.

Shobo, bine ai venit din vacanta. Pozele unde sunt?

Erica, pai si eu te-am intrebat cum te descurci, mai stii?
Eu recunosc ca nu m-as descurca, de aia si am zis ca daca mai intra vreun copil in discutie, asta va fi cand va avea Rayan 3 ani si ma pot intelege cat de cat cu el.

E foarte greu sa faci fata fara ajutor, iar traiul in Romania e greu. Femeia este asa cum ai spus tu, pusa intr-o situatie ingrata, dar ceea ce ma ingrijoreaza pe mine este atitudinea sefilor vis-a-vis de femeile gravide.
Am vazut emisiuni si din alte tari europene, tari foarte evoluate, gen Germania, Franta, Olanda, in care nu se incurajeaza deloc femeile sa aibe copii.
Majoritatea isi pierd jobul, se descurca foarte greu ( daca nu au ajutor), sunt nevoite sa se intoarca la munca dupa 2-3 luni.

Stiti cum e aici in sistemul privat? Dupa o luna trebuie sa se intoarca la job, daca nu good bye.
Ei bine, noul manager al spitalului unde lucreaza Amin a concediat toate asistentele gravide, adaugand totusi ca cica pot reveni mai tarziu cu un alt contract, desi eu nu cred.
O asitenta ultra simpatica, care a fost alaturi de mine cand Amin a fost in Cipru, a nascut cam acum 2 saptamani si exact in ziua cand nastea astia i-au trimis termination letter.
Biata femeie, ce cadou " minunat" a primit.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Am fost sa-mi iau baiatul de la gradi si educatoarea mi-a spus ca n-a fost cuminte deloc. Eram pregatita sa merg sa-i cumpar rechizite, o masinuta, dar a trebuit sa aman. Incepe o etapa grea...

Crinuta, merci pt reteta. Sper sa nu se rupa cand o rulez, ca asta patesc mereu cand incerc sa fac rulada.
Ardeii umpluti eu ii fac asa:asez ardeii curatati de cotor intr-o tava. Separat calesc 1-2 cepe, 1 cana orez ales si spalat; apoi iau de pe foc, adaug o leg. patrunjel taiata marunt,sare, piper, carnea tocata (sau ciupercile), 1 ou. Cu comp. asta umplu ardei, adaug in tava apa + bulion si dau la cuptor.

Shobo, merci.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetelor, remember us?
Am bagat si eu un cap sa va spun ca am revenit pe meleagurile natale dupa un week-end minunat in Delta si inca 2 zile delegatie in Slovenia. A fost obositor, dar a fost o experienta f buna.
Matei a primit o masina de pompieri de care este nedespartiti inca de dimineata. Eu am venit la ora 3 AM si i-am lasat masina la vedere. Cand s-a trezit a descoperit-o singur pe masa si a venit repede sa-mi spuna "brum-brum".
Mai vb zilele urmatoare.
Shobo, astept detalii despre vacanta in Grecia. Ce aventuri ati avut la dus?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August

Forum despre Flori Presate

Mergi la inceput

Groaznic merge webshotul. Incep sa ma satur de serviciile lor.

De 2 ore incerc sa pun poze si numai probleme am.

Am pus cateva poze dar mai am de adaugat. Nu stiu daca voi reusi.
E si poza de la operatiunea tuns.
http://good-times.webshots.com/album/554251959updiOt

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Lavinia, Bubu, Crinuta, va multumesc!

Credeti ca nu am incercat sa o conving pe mama s? In fiecare zi ii aduc argumente..dar dansa imi tot spune ca steapta un mare control la servici (CFI-ul)si se tot pregateste..si ac va sta cam 2 sapt si uite asa va mai trece o luna...Mie tare teama! Am rugat-o macar sa se duca la medic sa-i dea ceva preventiv, pana isi va face investigatii amanuntite.

Crinuta, eu si chiar sotul i-am verificat pestele de 3 ori..si pe deasupra il dam maruntit, desi era pane..dar probabil i s-a strecutat un mic osisor.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Amaya, ma bucur ca nu a fost ceva mai grav!

Tomasa,iti inteleg sentimentul, dar vei trece usor...Cu cine va ramane Tudor?

Noi astazi la analize, am cam plans. Ne-a luat sange si din vena, dar nu din brat ca la adulti ci din venele care duc la degetele mainii... nu prea stiu anatomie,

La echo abdominala am descoperit un mic colecist( s-a nascut cu fierea usor deformata, nu e ceva grav, se nasc 4 din 5), si la ficat avem o mica problema, dar nu ceva grav..in rest e bine. Maine vom primi rezultatele la analize...sa vedem daca ne iese ceva.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput