Buna!
Recomandati-mi si mie va rog un ortoped bun in Bucuresti, pentru adulti; sotul meu are o problema mai veche cu un genunchi si acum a recidivat; a fost acum vreo 3-4 ani la mai multi dr. (Militar si Foisor) si - poate parea o gluma dar nu e - acesti medici nu se puneau de acord la care din genunchi stang sau drept este radiografia cu probleme (ii facusera radiografie la ambii), adica nu stiau sa citeasca filmul!!!!!unul ii zicea ca are problema la genunchi drept iar altul independent zicea ca este radiografia genunchiului stang si tot asa.
Multam!
Nu stiu la ce dr ai fost la foisor ,dar iti recomand sa mergeti la dr Stoica care e si directorul spitalului si se pricepe cel mai bine la genunchi .
Sau la Municipal ,la dr Liviu Ojoga ,un ortoped f. bun (nu stiu insa daca e specializat indeosebi pe genunchi).Acest dr mi-a operat bunica de 80 de ani de fractura de sold si dupa 10 zile mergea in carja f bine ,iar apoi chiar fara ea.
Mama lui Andreiutzu
Briantis
Multumesc pt raspuns!
La dr. Stoica am fost...
Mi-ai dat o idee buna sa mergem la municipal. Chiar daca dr.Ojoga nu o fi neaparat pt genunchi, poate gasim altul acolo sau ne consulta chiar el.
Sanatate!
Cu placere .
Despre dr Stoica ... asa ii este faima ,nu am avut tangenta direct cu el .La municipal sunt intr-adevar mai multi ortopezi buni dar nu mai stiu exact alte nume , insa pot s ama interesez.
Mai e foarte bun dr Orban la Elias .
Mama lui Andreiutzu
Ok,
daca mai afli nume ceva de la municipal - daca ai legaturi directe, poate iti e mai simplu sa afli, spune-mi si mie te rog;
trebuie programari ceva inainte?
Multam.