Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by sabieva

Neata, neata!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Lavi as cam vrea sa ma mut tot in zona ca aici stau parintii lui Doru. Ai mei stau in Aparatorii Patriei (de fapt, stii, ca ti-am zis) si e exclus sa ma mai intorc acolo Stiu eu de ce...
Din pacate, de cand s-au construit hipermarketurile Orhideea si Cora Lujerului, zona s-a desprins (pe planul tranzactiilor imobiliare) de Militari si preturile au crescut corespunzator. Deja depasim si Drumul Taberei! Deci daca gasesc pe cineva sa accepte o diferenta de 15.000 de euro, sa zic mersi.
Mi-ar placea si zona ta, dar e si mai scumpa. Asta e!

Eu nu cumpar din colectia Grain de bleu (nu cred ca am scris corect, dar stiti voi), deoarece preturile mi se par nesimtite de-a dreptul.

Anda daca vrei sa vezi un carut de 3.800 roni iti trimit linkul. Si da, e Bebeconfort. Doru zicea ca la banii astia luam o Dacie la mana 2 si plimbam copilul in Poli asa. Asta ca tot se vorbea de preturi nesimtite.

Noki eu la chilipiruri nu am noroc. La Piciul NICIODATA nu am facut vreo afacere, totul era extra-scump. Plus ca e marfa din Niro cu eticheta "Piciului". Dar e magazin "la botul calului", ce sa fac, ma las tepuita.

Carticele de povesti - vreau sa cumpar, dar pentru mine, ca mi s-a facut pofta sa citesc povesti. Am dat in mintea copiilor

Madau care Cora? La Lujerului eu nu am vazut nimic sambata.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Multumesc Anda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

meems, uite site-ul frantuzesc, dar te anunt ca e mizerabil. nu arata decat 2 bluze
http://www.z-enfant.com/indexfla.php

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Iar a facut Daria febra ! Cand am ajuns acasa azi dupa plimbarea de la pranz, pe la 14:00 avea 39.5 Am ajuns si la urgente - mi-a zis dr-ita de garda ca are si gatul cam urat, adica rosu ! Nu stia nici ea ce sa zica, trebuie urmarita inca cateva zile sa vedem ce se mai intampla, poate fi si de la vaccin! Mi-a zis sa-i dau ospamox, insa nu ma grabesc, astept pana maine ! Stiti cate kg are ? 7,600 kg (si cand am cantarit-o la 7 luni avea 7.800, si la 8 luni tot 7.800!) E nasoala treba ....
OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

P.S. N-am apucat sa citesc nimic ... o sa citesc si voi raspunde pe unde e cazul !

Camy & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

biata dariuca! sanatate ii urez! camelia, dar in ultimele 2 luni a mancat bine si n-a asimilat sau nu prea amancat, cum apreciezi? mai ia inca o opinie, de la al doilea dr., zic si eu...

mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

buna fetelor,

va spunem si noi tuturor care zilele trecute au sarbatorit

FETELOR si PUISORILOR ma bucur tare mult ca v-am cunoscut si ne pare rau ca am stat putin la intalnire,drept urmare ANDA ne -a si taxat,speram ca data viitoare sa stam mai mult

LAVI ma bucur ca esti multumita de mesteri,chiar incepusem sa ma simt prost,ca ii recomandasem si tu nu erai incantata.sper sa termine cat mai repede ca sa scapi de santier....la noi va mai dura pana vom incepe bucataria,acum daca marian are mana rupta nici nu ma gandesc sa ma apuc de ea,abia ma descurc si asa ca in loc de unul am 2 copiii acum pe care treb sa-i imbrac sa-i spal sa le dau sa manace plus curatenie si stat cu daria numai eu

ca sa nu va mai spun ca de cateva zile s-a facut rea,nu mai sta singura,plange si daca ii iau o jucarie,dar cel mai rau este atunci cand vrea sa o i-a taica-sau in brate si el nu poate si o iau eu ca sa taca si ea da cu picioarele in mine si cu palmele peste fata,si plange si se intinde catre marian,offffffffffff e tare greu,si sincer nu ma asteptam ca sa faca asa,iar maian a facut ieri imprudenta sa o ia in brate fara sa fiu eu si uka s-a pus cu fundu l pe mana lui si unde mai trecusera durerile au inceputiar si ami tare,dar.......asta este trece luna asta
cel mai mare noroc este ca uka doarme de la 9.30 la 7.30 iar dupa amiaza are progr de 2-3 ore de somn ,plus inca o ora pe la pranz

va pupic si ma duc sa fac o baie si apoi la nani ca maine o iau iar de la inceput

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

ela, io zic sa nu te ingrijorezi ca oana-daria a devenit "rea". manifestarile astea le vad si la nichita. eu alternez hitlerismul cu dragostea, ta-su e haios, bunicii il rasfata si bona este rece, deci beneficiaza, ca si comportament exterior,de "de toate pentru toti", nu stiu dk ar trebui sa-i dea echilibru treaba asta sau nu, dar el are diverse accese. scandal cand ii iei jucaria, dar se potoleste. nu stiu dk gresesc dar eu il iau in brate dupa ce ii smulg o "jucarie" cu care n-are voie ,ca sa-l consolez. intr-adevar uita imediat, ca e fericit ca e in brate. s-ar putea sa nu fie bine pe termen lung, nu stiu sigur, dar pe termen scurt da roade.
nichita a facut prima boroboata azi. tocmai mi s-a inchis laptop-ul cand scriam mesajul asta si nu intelegeam de ce ca firul era in priza. in "raidul" in 4 labe de seara, pushlamaua mi-a tras cablul din calculator si nu observasem...

mai, v-am pus si io niste intrebari saptamana asta, vad ca ati facut slalom elegant printre ele...hai, ca aia cu privire la mostenirea genetica-osoasa era putin aiuristica, deci inteleg ca nu m-ati bagat in seama, dar aia cu coaja fructelor? va intrebasem dk mai decojiti fructele pentru pasat ca poetul nu vrea sa pape coaja si nu stiu dk sa-l oblig sau sa renunt. nu stiu ca oscilez intre teoria ca e buna coaja deoarece exact sub ea (lipita:)) e portiunea cu cele mai multe vitamine si opinia conform careia coaja trebuie evitata pt. ca e impregnanta cu toate substantele cu care este stropit pomul respectiv, tufa sau ce soi de fructifer e...deci?

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by anda77

biata dariuca! sanatate ii urez! camelia, dar in ultimele 2 luni a mancat bine si n-a asimilat sau nu prea amancat, cum apreciezi? mai ia inca o opinie, de la al doilea dr., zic si eu...

mami de poet(09.12.2005)

Anda, as inclina sa cred ca nu au fost facute corect toate "masuratorile"!, cel putin cele de dinainte ! (in seara asta la urgente a cantarit-o pe un cantar de Sibiu cred, nu sunt sigura, din acela clasic!)
Intre timp a mai fost si concediul la mare, cine stie!? Dar chiar asa ...

Oricum, Dariuca a adormit acum, sper sa nu fie nimic grav, ca nu sunt deloc invatata cu probleme de acest fel (asta e prima data) ... dar pentru toate exista un inceput, nu-i asa?! Maine dupa amiaza am de gand sa merg la o alta dr-ita pediatru !

La treaba referitoare la coaja fructelor, nu ma bag ... chiar nu stiu ce sa zic! A mea copila e inca mica, abia inghite cate o bucatica mai mare ramasa in urma blenderuitului!

Multumesc, Anda pentru gandurile bune !
Noapte buna!

Camy & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Anda, multumesc inca o data.
Nu prea stiu nici eu ce sa-ti zic de coaja, ca Rianna mananca multe borcanele si mai putin altceva. Cand ii dau totusi fructe proaspete, i le dau decojite. Dar asta nu inseamna neaparat ca asa e bine.

Camelia, sanatate Dariucai!

Mergi la inceput