Racusori, la apel! (20)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

neata si de la mine. am intrat sa citesc ce face barbye si sa va salut pe voi. cam slaba miscarea in ultima vreme...se vede treaba k tre sa incep iar cu prezenta si sa va amendez
sa aveti o zi minunata

Sa facem ceva pentru Barbye!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Dupa ce am scris o gramada, mi s-a deconectat computerul si ca urmare mesajul meu nu a fost trimis!!!!!

Mirela , mi-e mult mai bine acum. Multumesc de inttrebare.Si eu intru , tot ca sa aflu vesti despre Mirela ( Barbye). Se pare ca exista sanse ca totul sa fie ca inainte!!

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput

Mirela, felicitari pt. inimioara!!!!IMi place la nebunie...

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

'neata si de la mine ....stiu,mai am putin si ma trece sorela la absente
Sunt innebunita de cand cu sesiunea care incepe din 14 si tine pana in 25, dar eu din pacate n-am sa-mi pot dah toate examenele,caci in 22,cand as avea 2 dintre ele, sunt la naiba in delegatie de servici ...singura bucurie e ca sunt la Bucuresti si am ocazia sa-mi vad si sorela ...care e tare suparici pe mine u
Bine ai venit Monica si sedere ... indelungata
ps: parca mai era una nou venita si ...disparuta
Fetele u all ...ma intorc la munci,ca am azi garla ... nu gluma

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Buna dimineata!!!!

cred ca e slaba prezenta pe aici pentru ca toate incepem cu pagina Mirelei (Barbye) si de abia apoi ne mai uitam si pe paginile noastre.
Menna iti tin pumnii la examene.Ale mele sunt abia in noiembrie deci inca mai lenevesc.

ANGELA

Mergi la inceput

of of .. si io intr-o mica pauza
cristina, multumesc pt felicitari! nu e greu deloc sa avem toate inimoace din astea (hai k v-am zapacit). ma bucur k iti e mai bine.
menna, ce sa zic..am scurtat lista k m-am cam enervat cine se considera activ si nu se regaseste..sa ma traga de maneca. vad k fetele intra o data si dispar ..
ma intorc la treaba k .. am multa.
cookie..si tie spor la treaba azi..te-ai reacomodat la job?
gata,,,fug
kiss kiss

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Mirela nu ne-ai zapacit deloc!!Si eu intru destul de des la " Discutii generale" ca sa citesc ce se mai intampla cu Barbye. Ma rog sa ii ajute Dumnezeu , sa o intareasca ca sa poata trece peste tot . Am trimis si eu cativa banuti, nu sunt multi, dar macar daca am trimite toate cate putin! Ma gandesc ca oricare dintre noi putea fi in locul ei.
Sper ca nu v-am indispus, dar din cand in cand ma apuca filozofatul..
Ma reintorc la treburi. Spor si voua....

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

quote:
Originally posted by MirelaV

menna, ce sa zic..am scurtat lista k m-am cam enervat cine se considera activ si nu se regaseste..sa ma traga de maneca. vad k fetele intra o data si dispar ..

MirelaV
pupicei pe burticei

Ptii ,dah chiar ca ne-am inputinat ...acu' suntem mai putine ,dar valoroase
Mire gooooood ideea
la tine
Cris la fel am zis si eu. Pic cu pic se face mare ...si de iti mai vine chef de filosofat,da-ti drumu' ...io una te ascult
Angi multu' la fel si tie . Sa fie!
Fug inapoi la munci,ca pauza mea de papa s-a terminat.

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Menna

Ptii ,dah chiar ca ne-am inputinat ...acu' suntem mai putine ,dar valoroase
Mire gooooood ideea
la tine
Cris la fel am zis si eu. Pic cu pic se face mare ...si de iti mai vine chef de filosofat,da-ti drumu' ...io una te ascult
Angi multu' la fel si tie . Sa fie!
Fug inapoi la munci,ca pauza mea de papa s-a terminat.

Asa o sa fac Menna!!!
Acu m-am prins de ce zicea Mire cu taiatul de pe lista....*

Menna

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput

stati dom'le k nu va tai chiar asa repede. intai va amendez si abia apoi va tai si nu, nu iau mita k io fac parte din noua generatie si nu accept asta
fetelor..lasind gluma la o parte..ma simt rau..ma duc sa stau in pat. cred ca-s deocheata. se mai deoache omu' si de urat nu?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput