Racusori, la apel! (20)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Ah Cristina,iar mi-ai luat fata !
Eu vroiam sa dau cafeluta azi,ca sa ma ierte fetele pt absenta ...

Salutare fetele mele
Asa este cum va zis sorela ...am fost la munte.Efectiv am evadat din oras,caci nu se mai putea altfel.
La orele suplimentare pe care le bag in ultima vreme fortat, la stresul si nervii din jurul meu, la ...la...la... era obligatoriu sa plecam la munte.
So, sambata vine barbatelu' si urla ca nu mai vrea sa vada orasu', numa in oglinda retrovizoare si prin urmare io trebuia sa termin rapid cu ordinea ce ma apucase prin casa si sa pregatesc bagajul de duca ...
Pe la 3 pm ne predam copilu' (catelu') in grija matusii (adik sora'mi) lui , ne-am urcat in trotineta si dusi am fost (si la propriu si la figurat) ...
A fost f bine. Ne-am relaxat, am inspirat aer proaspat, am facut drumetii, am mancat bine ...ce mai, a fost perfect.Saptamana asta ne-am vorbit cu prietenii nostrii sa mergem dinnou...so in wk daca toate's bune si mumoase, disparem dinnou
Am si poze, insa nu am apucat sa le pun sus ... pe deseara,promit
Acu' dau sa fug la ca deja ma dispera asta ... ma dor ocherii de el

Ps: Azi am drum la Raiffeisen ... am cateva conturi notate in care vreau sa depun ceva banuti. Sa fie intr-un ceas bun !

si pt prietenele mele

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

buna dimineata fetelor si buna cafeauaaaaaaaaaaaaaaa.
Ce bine e sa gasesti cafeaua gata.
Eu am petrecut un weekend de groaza .Mai fetelor au venit aia cu mobila si au inceput sa o monteze (noroc ca ne aflam prin zona)o usa mai sus alta mai jos,o balama defecta.Vai de capul lor si vai de capul celor care mi i-au recomandat.
Sa nu va spun ca mi-au promis ca pe 1 oct e totul gata si ei nici saptamana asta nu sunt gata.Asa ca eu care planificasem sa serbez ziua fetitei in casa noua.........
Nu mai fac nici un plan.Astept sa fie gata casa.
In rest o zi buna la toate fetele si multi pupici.

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Hello fetele si buna seara! Bune cafele mai faceti dar eu nu mai apuc sa le savurez! Sambata, asa cum v-am spus am spalat geamuri la greu , duminica, relax, undita in mana, gratare, soare, bronzat! Seara chef. S-a intors un prieten de al nostru de pe mare si trebuia sa il vedem!Am avut un cap azi la munca.......... de nu ma intrebati! Mare cat o banita, de la curent, ca pe malul Prutului e un curent fantastic. Nu s-a inteles nimeni cu mine. Si am aparut acasa in sfarsit. Oare oi dormi la noapte?
Menna, ma bucur ca te-ai distrat!Asteptam poze de la munte!
Angela, ceea ce ai patit tu, e joaca de copii fata de niste prieteni de ai nostri care au dat o suma astronomica pe o canapea si au vazut-o in fata usii taiata cu fierastraul ca nu incapea pe usa! Asa ca, stai linistita, se poate si mai rau. Asa cum zice Mircea Badea, tare bine, traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!
Cristina, se apropie nunta. Ce faceti, va astept?
Mire tu pe unde umbli?
Vicki, ce mai faci? Cum ai reusit sa treci peste probleme? Ce face mama ta?
Mona, Bone, Cookie?
Va pup pe toate si ma duc sa beau un suc poate imi revin!

Mergi la inceput

July tu apari rar dar si cand vii ma faci.

Ai dreptate ca traim in si trebuie sa fim in ca sa putem supravietui.

ANGELA

Mergi la inceput

Pozele de la munte aici

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele!!!!!!!!!11 Azi dau eu cafeaua! De cand nu am mai dat-o? Incep sa imi revin, nu? treaza de la 4, bantui prin casa! Ce griji oi fi avand de nu am putut dormi? Voi stiti? Ca eu nu.........
Menna, frumoase poze! Frumoasa tara avem, dar vorba unui banc, pacat ca-i locuita! Si voi sunteti tare frumosi si asa de tinerei........ de imi vine sa ma rog la Doamne, Doamne sa imi ia vreo6 ani din carca! Mona, cum ziceai tu? De la o varsta incepe sa fie mai frumos sa pleci in concediu singura? ia sa incep domle sa vad si io cum e! Daca mai apuc! Ca imi ia consortu capu de la genunchi daca plec fara el!
Angela, promit ca intru mai des ca altfel ma da Mire absenta si ma sterge de pe lista! Da dupa cum vezi, au revenit insomniile, asa ca o sa fiu prezenta mai mult pe aici!
Va pupicesc si o zi usoara!

Mergi la inceput

Buna dimineata si de la mine
Hop si io aci cu ...
July multumesc pt vorbele frumoase
Ma duc la de dimineata ...caci la noi in firma asa e obiceiul. Prima data ne strangem toti sa ne luam doza de cofeina, apoi ne apucam de lucru ... so ...i'll be back

la fete cucuiete

Menna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!Ce de activitate !!!
July tare buna cafeluta!!! Cred ca numai grijile sunt de vina de trezitul asa devreme sau de insomnii. Adica la mine asa e.
Mena superbe pozele!!! SUperbe locuri, voi doi frumosi!!! MI-a placut maidanezul...Ne aduce aminte unde traim.

Cristina
Pentru Barbye, una dintre noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!
Dau cafeluta cu frisca!!!
Fetelor ce o fi oare cu Mirela????? NU stie nimeni nimic??? Adica ma gandesc la bunicul finutei....

Cristina
Pentru Barbye, una dintre noi

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Cristina buna cafeaua!!!!!!mmmmmmmmmm
Menna daca nu-mi spui unde ai fost la munte mor.Ma si gandeam ca ne-ai pacalit ca tu ai fost in alta tara,dar se pare ca pozele sunt de la noi.Mama ce peisaje.............
July hai sa mergem singure la munte.Vedem noi apoi cu va iesi cu explicatia in fata sotilor.

ANGELA

Mergi la inceput