Racusori, la apel! (20)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

BONE...poftim????? m-ai anuntat? nu...n-a ajuns...nimik

Sa facem ceva pentru Barbye!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata fetelor!!!
Va invit la o cafelutza !!!
Bone chiar mi-era dor de tine. Ma bucur ca e totul bine. Pupici multi si pentru "cretulina".

Cristina

Mergi la inceput

sunt si eu deocamdata prin zona. beau de la cristina si incet incet ma imbrac sa ies...
cristina, tu ce invarti azi? vad k iar tre sa facem domle prezenta k fetele noastre trag chiulul

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Salutare, racusoare!
Tare rau mai imi pare ca nu mai tin pasul cu voi ...si raman in urma cu vestile, of, of!
Vicky, condoleante pentru pierderea suferita! sa va intareasca Dumnezeu sa treceti peste asa un necaz!

Geo, sa-ti traiasca bebelina, sa fie sanatoasa si norocoasa!

Io ma retrag...ca mi-e somn de mor...azi-noapte mi-am pazit copila care tot facea febra...nici acum nu-i scade
Asa ca ca-s laconica!
la fete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

salutare racusoare vesele
M-am intors din concediu.A fost...linistitor ca pe vremea asta au fost in concediu numai pensionari. Am avut succes, va dati seama, ca ptr. pensionari eu eram ca si cireasa de pe tort..Pai deh, ca de la o varsta ai succes numai la d-astia.
Daca bine am inteles, o avem pe Sofia???Uraa. LA MULTI ANI!!!! sa cresti mare, cuminte si sanatoasa.
Sa inteleg ca " cineva" de aici e indragostita??? Eh, ce n-as da sa mai simt "fluturasi" la stomac.Am si uitat cum e.
Ok nu mai stau ca tre sa merg la o zi onomastica.
Va pup si va doresc o duminica frumoasa.

P.S.
Vreau si eu sa am o inima, acolo sub nume!!!!!!

Mergi la inceput

pe acasa
cu burta plina, acum cred ca ma retrag putin in pat..la somn
mona, bine ai revenit! inimioara de sub nume este "premiul" pt donatie catre Barbye, am tot trancanit eu aici. vezi mai multe detalii la semnatura mea. poze din concediu..nika? cu menna banuiesc k nu ai apucat sa te vezi k altfel..aflam.
cookie, bine k intri si rar. sanatate la bebelica ta. asa-i cand ai kupii..ai si griji. dar si rasplata pe masura
ma retrag la somnul de frumusete..poate revin..in inspectie
IULIAAAAAAAAA????

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Fetelor eu abia acum am ajuns acasa.AM fost pana la socrii , aproape de Bucuresti. M-am mai odihnit si eu.
Mona bine ai revenit!!!

Cristina

Mergi la inceput

Neata racusori!!!!
Poftiti la cafeluta!!!! CU lapte, cu zahar sau fara , avem destula si pe gusturile fiecareia!!!
Un inceput de saptamana minunat!!!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Cristina mersi mult pt cafea.
Mona bine ai revenit din concediu si asteptam poze cu pensionarii la care ai avut succes.
Cookie sanatate la fetita si la toata familia.
Bone doar asa vizita scurta pe la noi??????????
Mire te-am lasat la final pentru ca ma gandeam sa-i trimit(em) un cadou Sofiei si nu stiu cum sa procedez?????
Menna si July pupici multi si pentru voi!!!!!!!

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Buna dimineata fetelor ... am avut un wk de "vis" so ... u better don't ask me more
So ... mona zici ca ti-a placut la Baile Felix?! ... imi pare rau si te rog sa ma scuzi ca nu am avut cum sa ma intalnesc cu tine, motivele acum spuse sunt de prisos ...sper insa sa ne vedem cu alta ocazie ...de ce nu , la Cj
Sa ne pui poze la dispozitie sa vad cum arata statiunea asta, ca io de'o luna ( de fapt de cand a fost mire) nu am mai fost acolo ...
Bone dragam la voi.
Cookie da-i un pup pe frunte la puiutza noastra si multa sanatate din partea matusii Menna
Chiar ... buna idee angi cu cadoul pt bebelina noastra
Cum finalizam treaba si cam la ce va ganditi sa-i cumparam ?!
PS: Angi dragutza und' sunt pozele din Paris ?!
Mireeeeeee ...
si iertare pt ca n-am fost mai activa in wk.
Si chiar asa ...iuliaaaaaaaa , unde-mi esti ?! Chiulu' se trage cu masura
Cris multu' de coffe ...buuuuuna rau la ce somn am in mine ...
A! Oare v-am zis ca azi am intarziat ca o nerusinata la birou pe motiv ca mi-am deslipit pleoapele de'abia la 8:09 minute ...of course ca am dat vina pe iubitzel care nu m-a lasat azi noapte sa adorm ...

Ok, hai ca ma intorc la treburi, ca am garla nu gluma

O zii grozava la voi si o saptamana buna

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput