Racusori, la apel! (20)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

la birou si eu...am intrat doar sa va spun k aseara la ora 22 totul era ok si am vorbit cu pitica mea la tel care imi zicea
"te iubesc nasa. sa vii sa ma vezi"
m-a inmuiat toata
gata fug..nu-s prea vioaie azi

Sa facem ceva pentru Barbye!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Cristina cred ca tu ma poti ajuta cu ceva.Sotul meu a inceput de ieri sa sughita si nu se mai opreste.Chiar nu stiu ce sa-i mai fac,i-am dat lamaie,a baut apa, si-a tinut respiratia si tot nimic.
Valabil si pentru celelalte fete ,daca-mi puteti spune ce sa-i fac sau daca e asa grav si trebuie sa mergem la medic?
Va pup,

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

buna seara fetelor ce dor mi-a imi este de voi!intru pe fuga!
ANGELA cu o bucatica de ata de la bluza de pe el o lipesti pe fruntea lui ,o inmoi cu limba ! dak nu isi revine doctorul!vezi ca nui de gluma! sau punel sa nu mere broaste testoase sau oi!bafta !
restul fetelor va pupic dulce sanu credeti ca am uitat de voi din contra tot timpul ma gandesc la voi!
la munca e ffffff bine nu am ce sa zic ,mai greu e cu trezitul dimineata si cu viki ca vrea sa mai doarma!
Geo astept sa tin galerie!
MIRE maine ma duc la banca!
gata fug la nani si detaliile raman pe sambata !
pipici multi si va iubesc!
ROXY

Mergi la inceput

Bone mersi mult pentru sfat uite ca-l aplica si pe asta.Am tot citit pe internet si am vazut ca nu-i de gluma.
In rest pupici pt Vicki si pentru tine si succes la banca si la servici.

ANGELA

Mergi la inceput

bone, vezi k e un cont deschis de marius si pt fetele care vor sa depuna bani si nu-s in tara. cred ca e mai bine asa. sau ma rog..cum crezi..mie nu imi e greu nici invers
mai stau si eu putin si plec..is obosita..
am bantuit toata ziua

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Angela o sa incerc sa iti explic asa cat de cat . Sper sa reusesc sa ma fac inteleasa. Trebuie masata o anumita zona la nivelul gatului.
Daca de la barbie o iei in jos spre gat, la baza gatului este un gol; acest gol este delimitat atat in stanga , cat si in drepata de 2 " cordoane ca sa le zic intr-un fel ( sunt capetele este de insertie ale celor 2 muschi sterno-cleido-mastoidieni). Fie ca palpezi "cordonul" de pe partea stanga sau de pe dreapta, daca te duci cu mana mai in lateral, adica mai in afara, vei da de un nou spatiu ( se simte mai bine daca intorci capul cu 90 de grade fie in dreapta , fie in stanga). Dupa acest spatiu, daca te duci tot mai spre in afara , spre lateral, este un al doilea " cordon"/
Ei bine, in acest spatiu trebuie masat sau apasat , fie pe dreapta , fie pe stanga. Acolo este un nerv care ,indirect, este responsabil de sughit. Sper ca am reusit sa fiu cat de cat explicita.
Bafta multa !!!
Bone bine ai revenit!!!! Ce ma bucur ca totul este bine si ca la serviciu e bine!!!!
O seara placuta!!!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele! Azi dau eu cafeaua si am si fugit! Pana duminica nu cred ca mai apuc sa mai dau pe aici. Am inceput cu varuitul. Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata fetelor!!
July , cafeua e tare buna si bine venita!!! Spor la zugravit!!!
Angela mai sughita sotul tau??? NU stiu cat ai inteles din ce am scris eu mai sus...nu prea le am eu cu explicatul.
Am fugit la ale mele treburi. O zi buna si spor in toate.

Cristina

Mergi la inceput

July multam fine pentru cafea.Spor la varuit si apoi si la curatenie.

Cristina mersi mult de sfaturi.Le-am uramt si cred eu ca le-am urmat bine pentru ca nu mai sughite.Dar totusi trebuie sa ma duc sa vad un doctor sau totul a fost ceva trecator?????????????
Este pentru prima data cand se intampla asa ceva.

Mire ce vesti ne dai despre finuta ta????????????
Nu ne-ai spus nimic,sper ca totul este ok.

Bone,Vicky,Monagan,Menna si toate celelate fete + cele 2 pupici la toata lumea.

ANGELA

Mergi la inceput

angela, deocamdata totul e bine insa zau nu stiu ce sa zic. finuta mea e bine, vesela si fericita. i-am cumparat cadou si acum sa-mi fac timp sa ajung la ea
io am ramas in urma tare cu somnul..adorm foarte tarziu si dimineata cand sa ma trezesc..cam trag de mine. in fine..
plec
menna cred ca a ajuns deja prin bucuresti. n-am vorbit inca. va pupik dulce

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput