Cit imi place cind imi spune"TE IUBESC!"

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Dragele mele.....cind am citit ce a-ti scris, mi s-a umplut sufletul de bucurie....mie imi place fff mult sä aud aceste cuvinte ( le aud pe romaneste de peste 18 ani...)
In toti acesti ani, am avut amindoi grijä, sä ne stabilizäm temelia pe care am construit!!! Cind mä gindesc la viata mea, imi dau seama citä putere am investit pentru ceea ce am acum...si nu mi-a fost usor de multe ori...si viata m-a pus la tot felul de incercäri...dar acum, sint pur si simplu fericitä cind il privesc, cind ridem impreunä cu copiii, care sint acum mari (nu prea mari, dar totusi...)si in special...cind imi spune cä mä iubeste!!!
De regulä, cind aveam momente grele..in special din lipsä de bani...ne intelegeam perfect, si m-am intrebat cum se poate, dar punctul meu de vedere era atunci, sä nu-l mai supär si eu cu figurile mele, cä avem deja alte probleme mai importante...si cred totusi cä si el a gindit la fel...nu e asta dragoste si respect reciproc?
Nu de mult, s-a terminat o altä fazä grea din viata nosträ, in urma cäreia m-am supärat räu de tot pe el, dupä care nu a mai stiut ce sä facä, ca sä-mi arate cit de mult mä iubeste...egal cum...prin gesturi, prin vorbe, prin schimbarea comportärii...si asta e o dovadä clarä pt. mine cä nu am dat gres in viatä. e un sentiment care nu se poate descrie prin cuvinte si sper sä aveti toate parte de un sot bun, care sä vä facä declaratii de dragoste si la adinci bätrineti, cind mergeti minutä in minutä pe stradä( ästa e visul meu acuma...si sä-mi väd copiii la casa lor, cu parteneri demni de respectul nostru...al socrilor...)
De cind eram copilä, mä uitam cu admiratie la bätrineii care mergeau pe stradä tinindu-se de minä si imi spuneam:"ce viatä minunatä!"...si imi doream in adincul sufletului sä fiu si eu odatä ca ei! Deocamdatä, ne mai tinem de minute cind mergem pe stradä...si se pare cä nu ne mai stä nimic in cale!
Multä fericire pentru voi si copilasii vostri!
Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Doamne, Mona, cand ai spus PARIS puteai nici sa nu mai spui TE IUBESC! Nu cred ca ne-am spus de foarte multe ori TE IUBESC cat am stat in orasul asta, dar am simtit-o mai mult decat oricand altcandva, poate ne apasa atat de tare incat vorbele erau de prisos. In rest, ne spunem cat de des putem, cand ne coplesesc grijile sau oboseala o mai rarim, dar apoi ne revenim. Speram sa fie cel putin la fel si peste 50 ani.

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cspeana spune:

Cand iti spune in fiecare zi TE IUBESC esti sigura ca asa este si nu ai indoiala Eu nu am crezut ca se poate asa ceva in viata...Dar acum cand aud in fiecare clipa si zi TE IUBESC PAPUSICA MEA ..PRINTESA MEA , TE IUBESC ASA DE MULT CA IMI VINE SA PLING DE FERICIRE..eu cred ca avem cea mai mare comoara ce poate exista, nu? Ce poate fi mai frumos ?

Cred si eu casatorit la 31 ani( hi hi )....eu aveam 20 acum au trecut 4 ani si ne iubim ca doi nebuni.. e frumos

"Succes is a journey,not a destination"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_gina2003 spune:

Theodora, randurile pe care le-ai scris par a fi desprinse dintr-un roman de dragoste. Va felicit pentru minunata voastra casnicie.Bravo!
S-o tineti tot asa!
Pupicigina&lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Iti multumesc Theodora pentru mesajul tau si va doresc tuturor sa aveti parte de o viata numai dragoste si implinire.
Multi ani mi-a fost teama sau poate am fost mai sfioasa si nu mi-am aratat sentimentele, dupa ce a disparut cineva drag din viata am realizat ca poate nu i-am spus niciodata cit de mult insemna pentru mine si cit de mult o iubeam.
Asa ca de ceva vreme si la noi suna si in casa si in masina si cind ne sunam la lucru te iubesc!
Cind sunam acasa nu uitam sa spunem celor dragi cit de mult inseamna pentru noi, poate e o forma disperata de a recupera ce am pierdut, dar parca dragostea arata mai frumos cind o spui si vezi cum infloresti inima sufletului celui drag.

There is a difference between knowing the path and walking on it.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karlla spune:

Sotul meu cred ca spune "I love you" de prea multe ori.
Cite-odata se uita la mine zice "I love you" si daca nu raspund in secunda urmatoare imi spune "what took you so long"?
Pt ca ma suna foarte des de la servici bineinteles ca sa-mi reaminteasca ca ma iubeste...a ajuns sa incheie convorbirile lui cu clientii cu " I love you baby".
Seara si dimineata...la plecare si la venire...in excursie ...peste tot din 5 in 5 minute imi spune "I love you"
O sa credeti ca nu spune din inima...dar eu stiu ca da.

Mergi la inceput