Cit imi place cind imi spune"TE IUBESC!"
Raspunsuri - Pagina 2
Luizax spune:
teodora, pssst psstt (in titlu, in titlu ;))) imi imi imi alea alea
Luizax - karkotash shef!
P.S. hihihi...pompici
Otilia spune:
La noi in casa acest "sagapo" suna "je t'aime"...
Cam cu aceasi frecventa si aceleasi efecte...
@+...
Otilia & La Adelita
maudi spune:
vai ce frumos suna in greceste, nu stiam traducerea!
pe mine ma ineaca emotiile (dar si risul) de cind mi-am invatat barbatul sa spuna pe romaneste...:) ma duc sa ii zic si de varianta greceasca
Claudya spune:
Da ,da ,Veve are dreptate!!!
Apoi,suna frumos in greceste,in engleza ,in italiana sau in franceza,dar e asa de dulce si in limba noastra romaneasca....
In orice limba ar fi,important e sa spui"te iubesc" de cate ori simti asta!!!Te face fericit cand il spui si te inalta cand il auzi!!!
MONAI spune:
Exista la Paris, in Montmartre, un parculet cu un zid pe care e scrisa in toate limbile pamantului expresia TE IUBESC..
Cred ca cei mai norocosi oameni de pe pamant sunt cei care pot sa spuna din suflet TE IUBESC si la care li se raspunde din suflet SI EU TE IUBESC.
Sa auzim numai de bine.
Anina_n spune:
Foarte frumos !!!! La noi, se aude mai rar, chiar foarte rar. Dar se face simtit acest "te iubesc!", in permanenta, prin gesturi, printr-o imbratisare, un sarut, o strangere de mana, o mangaiere, un zambet, o privire mai adanca, o mica atentie...
Nina
DanaR spune:
Si eu am auzit foarte rar de la sotul meu cate un TE IUBESC!, si am invatat si cu timpul sa nu mai spun ci sa arat asta zi de zi, si fara dragoste si respect sa nu mai putem trai.
Va daoresc la toti sa fiti iubiti si sa putem sa fim mai buni.
Cu dragoste DanaR
AdrianaB spune:
La noi in casa rasuna des: fetita mea, sotul meu care de cand mai asteptam un copilas imi spune: "Va iubesc." N-as putea trai daca n-as auzi aceste cuvinte macar o data pe zi.
Adriana
Iris2002 spune:
Theodora... si noi suntem exact la fel!!! Doar ca al meu sot imi spune in romaneste TE IUBESC... si ai mei erau tare uimiti, prima data cind au fost in vizita la noi... toata ziua buna ziua te iubesc... insa daca simti intr-adevar asa, de ce sa nu o si spui?
Bineinteles ca si colegii mei ma aud zilnic, cind ii vorbesc la telefon, raspunzindu-i la TE IUBESC cu aceleasi cuvinte... unul dintre partenerii firmei la care lucrez s-a gindit ca asta trebuie sa insemne la revedere, sau pe curind, in romaneste... bun, iesim cu firma la o cina, si...cred ca ghiciti ce se intimpla: el vrea sa il impresioneze pe scumpi al meu si la despartire ii spune zimbind: TE IUBESC... al meu ramane o clipa socat, eu la fel, colegul meu usor jenat: inseamna la revedere nu, te aud zilnic spunindu-i la telefon??!... la care tatal lui, tot partener la firma: istetule, probabil ca inseamna te sarut... ei bine, nu a fost departe de adevar....
Oricum in firma mea stie acum toata lumea ce inseamna te iubesc... si colegii il sicaneaza pe Jeroen, cel in cauza, cu dragostea lui pentru sotul meu....