Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (138)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ma laud, sigur, vreau una smechera!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Cred ca am omis sa ma pling ca si azi s-a trezit pe la 6 si ceva; eu cred ca e ceva in neregula cu fata, ca ea dormea bine. I-am zis bonei sa o scoata si de la 5 afara (ca o scoate doar dimineata). Sa vedem daca face. Si nu stiu cum sa fac cu bona, am o lista de nemultumiri, si nu stiu cum si cind sa i le spun. Din experienta de la munca stiu ca vestile rele se dau vinerea dupa-amiaza, sa ii treaca omului pina luni.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Noi la 6 papam cateodata cereale cu musli de la Milupa. Ii plac la nebunie. Sunt cu bucatele de musli din porumb. Parca sunt mai bune decat cele cu iaurt si bucatele de orez.

PRAJITURI

Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

"La multi ani!" pentru Matei de locca.Ruxandra sa-ti traiasca feciorul,sa fie sanatos si norocos.(sa nu se mai trezeasca noaptea si sa-i sopteasca si lui Mihnea sa faca la fel).

"La multi ani!" pentru Karola si pentru Teodora Norinei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Irina, bine ai revenit!

Mimsi, lasa, bine ca mananca din manutza. A mea bea singura din biberon, dar numai in pozitie culcata, cand e in fund nu stie sa incline sticla si suge in gol...Din manutza nu mananca, nici nu se uita la mancare...nu stie ce sa faca cu ea, eventual o arunca pe jos sau o zdrobeste intre degete.

Ruxi, eu nu mai pun alte verdeturi daca pun busuioc, ca asta e foarte aromat si omoara celelalte arome. Cand nu am busuioc proaspat (acum e plina piata de el) pun patrunjel si marar impreuna.
Nu stiu cum sa aranjam cu targul asta sa putem merge toate intr-o zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Sofia,Nuka e minunata,are ceva...asa...special.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Mimsi, arata super terasa aia, vreau si eu acolo!!!
Cristina, ce fel de cereale sunt alea cu portocale si mar de la Nestle? Ca eu nu le cunosc si nu mai stiu de care sa-i iau fetii: a tot halit orez simplu, orez cu 3 fructe, 5 cereale, 8 cereale dar de astea n-am auzit!
Fi-mea nu mananca singura din bibe si cred ca dac-ar manca s-ar face fix precum un porcusor! Eu i-am dat doar cand statea in fundulet si nu stie sa incline bine sticla sa-i ajunga lichidul in gura, e si asta un siretlic cu datul biberonului la orizontala, nu? Dar nu se ineaca?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Ce inseamna HN si HA pe cutiile de lapte?

PRAJITURI

Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

simonique, nici n-am cuvinte pt asemenea dr-i si spitale... sper sa n-avem niciuna dintre noi nevoie sa ducem copiii la spital. ideea e ca poate se intelege lipsa de bani, dar lipsa de omenie NU!

cge, sa aiba scolarul victor o zi frumoasa maine!

mimsi, tonnia, cand ii dadea sotul sa manance laptele de seara lui radu, il lasa sa isi tina el singur biberonul. asta a fost intr-o perioada si bea radu de n-avea treaba singurel. dar eu... eh, eu cred ca-l vreau bblus la unele faze si ii tin eu biberonul. drept care a "uitat" f repede sa bea singurel si ia pozitia lesinatului cu mainile in sus sa-i dau eu. dar cu siguranta ii putem invata repede sa bea singurei, sunt convinsa. eu una, cel putin daca il las pe sot sa hraneasca c cupilu' doua seri am rezolvat-o!

ma inscriu si eu pe lista care nu exista inca. adica vin la expo si stau la vorba dup-aia. unde vreti, cand vreti.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

hop si eu pe seara sa urez la multi ani Teodorei ca doar e normea , Norina sa iti traiasca printesa si sa fie sanatoasa!

Veronica HA stiu ca e lapte hipoalergenic pentru copilashii predispusi la alergii (nu are lactoza, are proteina modificata )si HN e doar fara lactoza pentru cei cu intoleranta la lactoza sau pt cazuri kk-cioase .....sper ca am zis bine, daca nu sa ma corecteze fetele.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput