Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (138)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

O sa urmaresc si eu caracterizarile mamicilor de ian-feb2006 !
Karmenutza, eu i-am facut analiza urinei la Medicover; exista niste pungulita speciale pt. asa ceva, eu le-am luat tot de la ei si mi-a explicat o asistenta cum trebuie puse; tb. lipite de piele in asa fel incat sa curga inauntru si nu pe langa; nu stiu cum sa-ti explic, ideea este ca eu prima data am dat gres (nu stiam cum se lipeste chestia aia) dar a doua oara mi-a iesit la fix. Eu i-am facut Anei urina biochimie si urina sediment.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Mama fetelor ce ritm aveti.
La multi ani Matei pt anisorul de azi si sa fii sanatos ca asta e esential.Sper sa treaca cu crizele astea de somn ca asa face si Iaris si ma epuizeaza.
Hilde,ma dai gata cu papicile astea,pai daca mancam in ritmul asta cum mai slabim.Azi a obtinut sotul un abonament gratuit la o sala super de la noi din oras(le repara aparatele,iar patronul a fost incantat sa ne dea abonamentele)si de luni la treaba ca nu se mai poate.S-au acumulat 16 kg dupa nastere.Trebuie date jos, the big problem e ca inca nu am ajuns la gine..mai sunt fete inconstiente ca mine?
Ella, si nu ai sarit pe dr.Si mie mi-a spus dr sa-l duc la orl-ist,ca din cauza asta facea infectie la ochisor,dar nici n-am vrut sa aud.Decat sa merg la un nenorocit din asta,mai bine ma las pagubasa.
Simona sa purtati cu placere caciulia, mama ce dor imi e de turele din bazar, stateam duminica cu orele pe acolo si ne holbam la toate prostiile si ii filam pe hotii de buzunare.
Simonique, nu-mi vine sa cred ce spui, asa ceva se intampla in Romania?Dar nu inteleg, copiii sunt animale sau ce?Doamne, e infiorator.
Irina, ma bucur ca ati avut o iesire frumoasa fara incidente majore, sa va fie de bine apa de Herculane
Hai sa ma mai laud si eu cu puiul meu.
Merge bine singur dar fara ham e naspa ca alearga si a mai dat un cap de tocul usii.Spune tot mai multe cuvinte,pe langa mama,tata,papa, apa, mai spune beee de la bec, deta,adica suzeta, babi ii spune la mama.Cand coboram afara ii trebuie la mama si urca singur pana la et1, adica tinut doar de o manuta, stie unde e usa mamei, bate la usa, raspunde cand bate cineva la usa:da, spune da,cand vrea ceva,late,bebe.Cand vrea muzica imi arata combina si incepe sa danseze, dimineata ma ia de mana si ma duce in bucatarie spunand papa,, ne face draga-draga, ne pupa, daca ii spun :hai spala-ma pe caput, vine si-si baga mana in parul meu si ma freaca exact cu ii face tat-su la baie, scoate haine din dulap si le duce la masina de spalat, arata nasul si ochii si intelege tot ce-i spun.Daca ii spun :tine singur sticla, si-o tine, daca ii cer ceva imi da, imi intinde mana sau piciorul sa-l imbrac.Si bineinteles ca vorbim la telefon si la statie(eu cu mama avem statie de emisie-receptie pt a face economie de impulsuri telefonice) si mai nou tot ce prinde in mana este alo.Azi a vb la telefon la un tub de spray.Tot ce-mi doresc e sa fie sanatos.
Mai are muci dar nu mai e asa de infundat cum era zilele trecute.
Acum fug ca cica am musafiri, am plecat sa-l adorm pe bebe si m-am oprit la calc.
Va pup.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Aa si sa nu ma scoateti de pe lista ca mai trec pe aici.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna zanelor

am sosit si noi acasica dupa o vacantica la mare,unde afost bine,cald,soare ...dar...a fsot si rau ca Antoine a facut o diaree urata tare ,tot ce papa intr-o secunda iesia afara ,acum sintem bine ,dar nu va spun ce frica am tras

imi place "piticodromul festiv" ma duc a cetesc sa vad si eu de unde vine ,dar am ceva de recuperat

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Bine ai revenit Nanadana din vacanta..asteptam poze!

Noi sambata ii taiem motul baiatului ..abia astept sa ii mai scurtez pletele ca mai au putin si ii intra in oki. Le-am luat nasilor un set de pahare de cristal...sotul zice ca vrea si pt noi...cand o sa castigam la loterie ..vorba Ioanei.

Ioana
da eu ii las bibe noaptea in patut de multa vreme ...cred ca de vreo 3-4 luni si am observat ca si le ia singur..doar cand nu le gaseste face scandal sau cand il dor gingiile .

Simona vrem si noi poze cu caciulita ...si noua ne trebuie ca nu ne mai vine aproape nimic si acusica vine frigul.

Bine ati revenit Irina si Vladut!

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

uite cat am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

Fetelor, facut una bucata foto cu caciulita si cind ca descarc pozele, imi spune consortul ca "imi pare rau dar cablu de transfer e la nustiu ce baiat" asa ca trebuie sa asteptati pina miine. Imi pare rau.
Mai fetelor, in bazar sunt lucruri foarte frumoase si destul de acceptabile ca pret dar sunt si unele cam scumpicele.

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

LA MULTI ANI MATEEEEEEIIII
Ruxi, sa iti traiasca baiatul, azi nu am putut cu nici un chip sa ajungem in parc sa ii zicem personal La multi ani lui Matei, chiar daca mi-am dorit, si nici maine nu ajungem. Am avut multa, multa treaba la serviciu si a fost nevoie sa o platesc suplimentar pe bona sa ramana 2 ore in plus, pana la 7...Si maine e cam la fel Asa ca iertare, dar ne revansam noi cumva.

Ioana, eu i-am luat material de perdelute super-super frumos (daca ma pui, fac poze si ti le trimit pe mail) din Bucur Obor. E cu o elefantzica super dulce, cu palarie mare si cu o floare la palarie. Mai e si o broasca testoasa haioasa. Sunt pe fundal galben-pal si nu au fost scumpe deloc. Mie mi le-a cusut soacra mea, dar ar fi putut sa le coasa si acolo.

Mergi la inceput

-intre doua telefone si copil care se trezea am reusit sa termin de citit

-zicem La multi ani puiutilor care au facut un anisor MARIA-ALEXIA,ANA-ALEXANDRA,MATEI-ALEXANDRU,DAVID-STEFAN,ANAMARIA,
STEFANIA,MARA,MAYA-GEORGIANA,MATEI-STEFAN,CLARA-MARIA,MARIA-ILINCA,
MARIA,MONICA-MARIA,ANDA,-STEFANIA,LUCA-ANDREI,MATEI-CALIN,DAVID,MATEI

multumim miflor,irina ca ne-ati admirat
multumim miflor , anutei(iubitica lui Antoine),antonela pt felicitari

facem un mareeeeeeeee pupic la puiuti cu mici probleme de sanatate

poze

Mergi la inceput

mersi marlenam sa pun maine seara poze

gata am scris mult deja ,ma duc ca ma astepta o masina de spalat care trebuie golita si un dus si dupa accea dodo ca sint terminata de obosita

am admiarat o gramada de puiuti Radu,Stefan,Vladut,Mihnea,Fabiano

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

La Multi Ani, Matei sa cresti mare si frumos!

O faza simpatica azi la amiaza : in camera lui Petrut, el se joaca, eu inchid jaluzelele si trag draperia ca sa-l culc. El fuge din camera cat poate de repede in 4 labe si striga "I don't"
Cred ca n-am auzit bine, dar asa mi s-a parut... si m-am distrat...

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput