Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (138)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

fetelor, parca nu-mi vine sa cred cand va aud pe unele dintre voi ca va mai treziti noaptea pt copii. sunteti eroine. eu sunt obosita ca ma culc seara prea tarziu si parca ma supar ca radu se trezeste la 7. dar nu ma supar de tot, ca ma gandesc ca se poate si mai rau .

mysweetest, simonique, alinam, si radu are o tastatura proprie si personala, dar tot la cea la care scriu vrea.

karmenutza, sanatate multa catalinei!

irina, suna bine conced'ul tau!

ellaalessia, vai, ce dr tampit! incredibil!!! parca pt fiecare dr de treaba si intr-adevar inimos exista alti 3 care sa te dea peste cap!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Ella, c nenorociiiit. Si noi am avut experiente d-astea neplacute cu asemenea "dr" si chiar ca iti vine sa ii Cand am stat in spital, nu aveau patuturi speciale de bb. De fapt ele erau mici, de copii, dar erau niste ruine luate crek de la gunoi de prin afara, ca era stricat grilajul ala care proteja sa nu sara bb din pat. Deci era un pat normal numai ca era de dimensiuni mici. Asa ca ei, ca sa nu cada bb din pat ii lega de maini si de picioare cu niste ate groase. Oribil, cand am vazut asa, cand am intrat m-a bufnit plansul. Si pt ca la vizite nu te lasau sa stai cu bb, ca vezi doamne ii deranjai, parca nu te interesa si pe tine, cum Mario plangea din toti rarunchii si se zbatea, l-au legat de maini si de picioare asa de tare de mai ca nu i-a intrat in piele. A avut semn 2 zile. Ingrozitor, c sa mai zic...

Simonique si bb Mario (22 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonique22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Si Stefan are tastatura lui. Da pe ea de sar tastele de la loc.

Azi gatesc, conopida cu oua + cascaval la cuptor. Fara carne!
Se fierbe conopida in apa cu sare. Se raceste. separat se bat vreo 4-5 oua cu lapte, vegeta sau alte condimente. Se rade cascava din belsug in oul baut. Se rup floricele din conopida se aseaza in tava rotunda sau ce aveti. Se pune 1 strat conopida apoi ou fiert si tot asa. La sfarsit se toarna oul cu laptele si cascavalul. se mai rade si deasupra cascaval la sfarsit.....se pot pune si cativa cartofi fierti in copmpozitie. Se mai poate adauga si carnat, carne tocata,salam picant, sunca. Depinde de imaginatia si gustul fiecaruia.

PRAJITURI

Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

haideti ca intru si eu repede, ca zilele urmatoare nu stiu cand mai apuc....ramanem singurei si o sa fie mai greutz! asta asa ca sa nu ma stergeti de pe lista

La multi ani in primul rand lui Matei! felicitari pentru primul anisor, iar in al doilea mai las-o si tu pe mami sa doarma!!!!! si celorlalti sarbatoriti le urez la multe luni de cumintenie!!!

noi nici nu stiu ce am mai facut....ne axam pe mers, a inceput sa merga si in alte scopuri, nu doar ca sa ajunga la mine sau la tati in bratze. i-am luat azi o minge de fotbal mare, de baieti mari...ca taaaaree i-a mai placut a lui Mario!!!

Simonique, ce spui tu pare descris din filme, doar ca te cred ca e tristul adevar...despre ce spital vorbesti? ca sa ne ferim...

revin tot cu Milan, caruia i-am amenajat un raft in biblioteca cu cartile lui...daca in intrebi unde e "puppy" se duce si ia cartea din raft si ne arata, la fel si cu "bb". zilele astea am tot isit in parc, destul de devreme, de pe la 4 ca eu ma simteam atat de adormita de imi era teama ca daca stam in casa adorm pe canapea si nu mai am grija de copil!

Ioana, faimosul pateu al lui Kid, e super usor de preparat...si ffff bun! ma bate gandul sa mai fac si sapt viitoare!

Ella, nu mai stiu daca ti-am urat bun venit!!!!

nici eu nu stiu daca pot veni la intalnire dupa baby expo, unde de fapt pot ajunge doar duminica, la spartul targului, vorba Ioanei, ca sambata seara ma intorc! dar poate ma intalnesc cu ceva mamici intaziate....

gata, ca Milan cel fara somn a aruncat buzduganul...

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

Ella bine ai venit in grupul nostru.

Ioana o sa ii fac poze Meie cu caciula in seara asta si sa pun sa vedeti

Ella, ooffff mama ce experienta, imi pare tare rau prin ce ati trecut.

Hildegard wow ce reteta suna tare fain. eu deja am conopida fiarta numa nu eram hotarita cum sa o fac. Poate incerc reteta ta. MMMMM....abia astept sa incerc.

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

La multzi ani, Matei! Sa cresti mare, sanatos si norocos!

PS - Azi e si ziua lu' strada mea

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

va mai dau o reteta super buna si super rapida:

-se pun macaroane la fiert in apa cu sare.
-se pun la fiert cartofi ca pentru piure: 6-7 cartofi. Cartofii fierti se fac piure, se zdrobesc numai.
-se calesc 5-6 cepe
- se amesteca toate astea cum:petse macaroane pe pun cartofii apoi ceapa calita cu tot cu uleiul ramas in tigaie.
-la sf. se adauga jum de punga mare de pesmet si se amesteca toata compozitita.
- se mananca cu iaurt simplu. Cum? o lingura de macaroane, o lingura de iaurt si tot asa pana simtim ca nu mai puteti.
Se poate manca cu sana, sau diferite alte iaurturi simple.

P.S intai fierbeti cartofii, ii faceti piure si lasati sa se raceasca. Intre timp puneti macaroanele la fiert.

-------iami, iami

testati!!!!!!

PRAJITURI

Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

LA MULTI ANI PENTRU MATEI!!!
Ruxandra, sa-ti traiasca printul! O-ncingeti de-o petrecere?
LA MULTI ANI SI PENTRU CEILALTI SARBATORITI AI ZILEI!!!
Sa fiti cuminti si sanatosi si destepti!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

A plecat doctorita pediatra de la noi de vreo juma de ora; sa va spun cum a fost?
E prima oara cand Ana imi face asa ceva, a crescut... a recunoscut-o de la inceput si a-nceput sa urle ca din gura de sarpe din prima clipa si pana a venit maica-mea s-o ia sa-i dea mancare; dupa aceea am putut vorbi si eu cu doctorita ca pana atunci nu auzeam nimic.
, nu?
Si n-a durut-o nimic, i-a facut un consult normal.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Mai citesc si eu un pic din urma.
Ioana si Cristina, deci ne sariti cu resto la editia asta, ntz, ntz, ntz!
Eu zic sa ne-ntalnim la targ o data, ca e prilej clar de cheltuire si sa ne mai intalnim inca o data dupa o saptamana ca sa vina si Ioana si Cristina. Ce ziceti, e bine?
Kid, deci tu vii la targ!
Fetelor, in 2-3 saptamani m-am ingrasat scurt vreo 2-3 kg. In ritmul asta...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput