Reteta super.

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Sunt de acord ca te nasti cu un metabolism propriu, dar nu sunt de acord ca nu se poate modifica,Se poate intampla ca in urma unor dereglari ale organismului acesta sa se modifice, sa devina mai lent sau mai rapid.Eu am avut metabolism bun si normal pana sa vin aici, unde am ajuns la un moment dat sa manac foarte putin si sa ma ingras fara explicatii, iar medicul nutitionis si endocrinolog, dupa 6 luni de analize medicale si teste au pus nume: Schimbare de metabolism pe suport nervos si schimbare clima.
Si vreau sa spun ca ma tinut dieta daneza in iarna, cand am slabit 6 kile si de atunci nu am mai pus nimic pe mine, chiar am mai dat jos, bineinteles am facut sport, inot, si miscare, iar dieta ce o tin e destul de sanatoasa cand o tin, adica dieta mediteraneana, multa salata, pui, apa 4 litrii pe zi, nu cina dupa20-21, depinde cand ajung de la servici, totul la gratar, paine manac foarte putina si imi revin dupa 3 ani de diete siinfometari.Slabesc putin , adica 1-1.5 kile pe saptamana, dar nu pun la loc, si slabesc mult volum,care pe mine ma intereseaza foarte mult.
O zi frumoasa tuturor, si la cat mai putine kile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

eu ma intreb ce rol are cubul de zahar in cafea si ce efecte magice are sunca de praga

eu nu tin cure de slabire ca mi-s prea slaba oricum dar ma intereseaza sa mananc mai "sanatos"; aveam proasta impresie ca in curele de slabire te incurajeaza sa mananci putin da bun

---------------------------------------
common sense is not really so common

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

quote:
Originally posted by unboticutz

eu ma intreb ce rol are cubul de zahar in cafea si ce efecte magice are sunca de praga

eu nu tin cure de slabire ca mi-s prea slaba oricum dar ma intereseaza sa mananc mai "sanatos"; aveam proasta impresie ca in curele de slabire te incurajeaza sa mananci putin da bun

---------------------------------------
common sense is not really so common

Raspuns de la una care a tinut de doua ori Daneza: si zaharul si sunca au efectul unui sut care te impinge inainte si te face sa consumi telina, morcovi si spanac inca vreo cateva zile!

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Daca vreti neaparat sa tineti cura daneza eu va sugerez sa folositi fructoza in loc de zahar.Si eu imi pun tot fructoza in cafea.E mult mai sanatoasa ca doar e din fructe

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns esty spune:

quote:
Originally posted by DARAEL

Daca urmez cura aista, sigur o sa am metabolismul schimbat: de la metabolismul unui om viu la metabolismul unui decedat !!!

Iar daca mor de la aiasta cura, sigur o sa slabesc – ca doar nu ma transform in sfinte moaste !

Pace tuturor !

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

,dar de unde le scoti asa pe toate.men esti pus numa pe sotii.

timmmy
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flooofin2004/album?.dir=9801re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamy_taty spune:

de unde ai copiat-o? esti buna la sfat dar practica te omoara,draga..

ionescu

Mergi la inceput