Sezatoarea canadiana (51)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Buna dimineata ! 25$ americani...in Canada ?
Merci pt. info, oricum.
Modific ca uitai : logiciel = calculatoarele, laptopurile, etc.

Link-ul http://www.petitmonde.com/iDoc/Article.asp?id=28591

Donia, nenorociri se intampla si se vor intampla, nu ai de ce sa te sperii, e doar o coincidenta faptul ca au fost succesive. Durerea este imensa insa trebuie sa invatam sa ne redresam si sa ne continuam drumul, insa nu ignorand faptul ca am putea da o mana de ajutor reala, palpabila. Si nu ma refer neaparat a bani.

Caine ? Cred ca mi s-a facut de probleme, munca in plus si bani pe la veterinari. Da' asa-mi imaginez eu viata perfecta, cu sot, copil si caine. Si Sofia ar muri de fericire, bineinteles.

Fetele, incercati si Neutrogena. E cam scumpa, dar merita, mie cele antirid de noapte si cea hidratante de zi mi-au facut minuni pe fata. Sunt frumoasa rau, pe cuvant de pioner

Zi frumoasa tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

quote:
Originally posted by Ira

Buna dimineata ! 25$ americani...in Canada ?
Merci pt. info, oricum.
Modific ca uitai : logiciel = calculatoarele, laptopurile, etc.

Ira cum ziceam sunt varza, normal ca e vorba de dolari de-ai nostri
din cite imi amintesc a fost cam asa:s-a dus al meu sot la banca sa faca un transfer si atunci a intrebat si de asigurarile de case.Tanti aia i-a facut o evaluare cu bunurile noastre din casa, in care intra absolut tot si a ajuns ea la concluzia ca undeva pe la 11-12 mii stam si s-a facut asigurarea pe suna asta, ne-am incadrat nu-s in ce program si asta fu.Mergi la banca si pune o intrebare.Daca aveti si cont la ei banui ca-i si mai simplu.

Mai dar unde-i Caroline??? dupa subiectulk cu transparenta nu a mai aparut pe forum, sau eu n-am mai vazut-o.O fi banat-o?

Ktrinel eu i-am luat Ilincai cadita de la Ikea si inca mai intra in ea si la aproape 3 anisori.Da o fuga si pe la ei daca aveti timp.

Ange tu mori in 5 minute dupa colegu' eu in schimb as fi in ceata cu toate.N-as sti nici chiria unde sa o platesc.
Noi avem si asigurare de viata, oricum fereasca Dumnezeu pe toata lumea de asa necazuri, suntem atat de fragili ca nici nu ne dam seama cit de pretioasa e fiecare zi traiata alaturi de cei dragi noua, offff...Doamne!

Doina ce mai face burtica?Da-mi si mie te rog, numarul lui Cristi pe Pm sau email.As vrea sa dau de ei si de cite ori vreau sa-i sunt imi dau seama ca e nr. la Mircea pe mobil si iara uit apoi si tot asa.Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Donia, am citit si eu despre tragedii...intr-adevar faptul ca e vorba de romani, oameni tineri, care mor subit , asa unul dupa altul...te cutremura. sa le dea DD familiilor mult curaj sa treaca peste asta.
ce mai faci, ai mai completat trusoul bebeului? cum te simti?
eu nu am mai luat nimic, am vazut gama completa de Klorane si Mustela (cosmetice de bebe) la Jean Coutu.dar nu stiu daca voi il aveti acolo....nu am luat, am studiat, dar astept sa vad ce imi aduce si mama....inca nu am definitivat cu cadita de baie si masa de infasat, am lasat=o pe tanjeala...mai dau o raita pe la Babies R Us in weekend....

multa sanatate!

Ktrinel si Ana Julia 33sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Donia,multumesc mult.mi-ai dat o multime de info

Ira,te-ai interesat cat costa veterinarul?
Mihaela(vecina ta) a dus papagalul la veterinar pt. ca-l stransese Alexandru de gat(numai putin) si a dat 260 cad.A stat papagalul o noapte la clinica cu radiografii,tratamente,etc.O sa-ti povesteasca ea cum a fost.Noi ne-am prapadit de ras.Nu era nici macar papagalul ei.Era al unor prieteni plecati in vacanta in Ro.
Banuiesc ca o "distractie" asemanatoare cu un caine te duce o avere.
Si esti sigura ca Sofia nu este alergica la par de animale? Imi aduc aminte ca la pisicute este...
Si daca esti si esti convinsa ca asta vrei exista un loc unde lumea abandoneaza cainii,pisicile,papagalii care ce are prin ograda
De acolo poti "infia" un animalut.Robertino asa ssi-a "cumparat" dalmatianul.O sa-l intreb pe el unde e ce si cum daca vrei sau te invit sa-l suni tu.

Am citit si eu pe quebec.com.Incredibil!
i-am spus si colegului.La-m terminat
a inceput sa mi se faca tareeee frica.Mie daca mi se intampla una ca asta mor dupa colegul la 5 min.
Foarte trist.
Stiti la ce biserica slujeste parintele Ciubotaru? am inteles ca dansul se ocupa de partea duhovniceasca si as vrea sa contribuim si noi cu ceva.

sa aveti o zi buna chiar daca la Mtl.e vreme de tot kk...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Denisam am intrat sa-ti multumesc ca mi-ai spus de Bellagio, am stiut din start ca o sa-mi placa acolo. Inainte sa sun sa ne programam ca sa vedem restaurantul am dat un search pe internet si am vazut cam cum e si tare mi-a placut.
Asa ca in final fost si am vazut si am stabilit ca acolo o sa facem si noi botezul.
Inca o data mersi tare mult de pont.

Sa stii ca m-am uitat si eu la pozele voastre si mi-au placut tare mult..si cele cu bebelina voastra mica si dulce , sa va traiasa si pozele de la nunta mi-au placut tare mult. Sa fiti fericiti si sa aveti parte numai de bucurii.

Apropo de botez, voi a-ti stat acolo 5 sau 8 ore? noi o sa stam 8 ore ca asa suntem obisnuiti dar tipul de-acolo tare s-a mai mirat cand i-am zis ca vrem sa stam 8 ore...el a zis ca majoritatea stau 5 ore...ca ce-o sa facem 8 ore? ha ha

Pupici la toate canadiencele si numai bine.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Am facut asigurare...prin telefon, yupiiiii
24 $ pe luna, cu prelevement din cont. Au zis ca atunci cand o sa ma mut la casa o sa am asigurarea 25 $ pe luna.

Deci tre' sa fac poze bunurilor, prin casa, ca sa am dovezi. Am intrebat si de instrumentele muzicale, CD-uri, DVD-uri...si ele sunt asigurate. Acum pot sa ma duc linistita sa-mi cumpar busturile de la Jules Saint Michèle, am si eu o pasarica sa-mi cumpar busturi de compozitori. O sa fac comanda si cu Enescu, George Enescu, il aveau in catalog, va dati seama ?

Cami, yessssss, m-ai convins, imi cumpar caine de plus caruia nu-i trebe' veterinar. Si nici nu trebuie scos afara iarna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Ira,zgarda am eu si ti-o fac cadou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Ira,

cind i se face dor fetei de ciine te invit la mine,are vecina doi dulai uriasi peste iarna+ unul in vizita tot mereu al blondei fiului , mai o pisica cit un cine de mare, si e plina curtea; noroc ca-s inofensivi;

fetelor,
am petrecut we in Ontario-la Burlington, Niagara-on-the-lake, etc, a fost super fain; recunosc ca mi s-a parut cam murdarici un pic in jur cind m-am intors;
acu' nu-mi place jobul- da' trag concluzie ca cu mine-i ceva bai, ca am mofturi in mine la greu, sau m-am inecat in butoiul cu pesimism si nu stiu cum sa scap ies.

zi buna,

"If you talk to God, you are praying; If God talks to you, you have schizophrenia. If the dead talk to you, you are a spiritualist; If you talk to the dead, you are a schizophrenic."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

ange, ce vrei sa zici cu faci cerere din nou???/ Noi anul trecut cind ne-am hotarit sa luam alta casa am chemat-o pe tipa cu ipoteci de la Royal Bank sa ne evalueze din nou ca sa vedem daca avem dreptul la un imprumut mai mare. Si ne-a venit seara acasa,cu laptopul (si toate info ale noastre in laptop)si ne-a facut calculul venituri-datorii. la asta te-ai referit tu????
Ca noi nu am mai alergat pe nicaieri... daca vrei ti-o dau pe tipa cu care am facut noi.

f tragic cu moartea Ioanei, mi-a trimis si mie o prietena linkul d le quebec.ro si vreo 2 zile n-am fost om. Cum poti muri de inima asa de tinara si fara sa fi suferit in prealabil??? Eu recunosc ca imi mai sare tzandara cind fac lectiile cu copiii si ma gindesc mereu ca nu e bine ptr mine sa ma enervez. Dar chiar sa faci infarct pur si simplu????

De aia e bine sa reevaluezi totul in viata ta, relatii, oameni,ca nimic nu e vesnic.
Ange, si eu la acelasi lucru m-am gindit. daca se duce el, eu nu pot trai fara....trist dar adevarat.

Dana si gemenii
Voiculestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gehas spune:

quote:
Originally posted by arinna

Buna fetelor!

Ati vazut pe undeva produse Eucerin in Canada?Am nevoie de sapun PH 5,5 , sa stiu daca are rost sa mai caut.

Arinna,

Daca locuiesti in Toronto, poti incerca Shoppers Drug Mart, la locatia din Eaton Centre. Daca nu au, intreaba acolo unde poti gasi.

Cu bine,

Gabi

"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza." Garcia Marquez

Mergi la inceput