Dan (Taxi) si Melania

Dan (Taxi) si Melania | Autor: chiquitita

Link direct la acest mesaj

Pareau asa trainici la inceput...Am citit in reviste ca ea l-ar fi inselat si de aia au divortat, plus ca nu ea vroia copil. Acum apare si el refacut rapid dupa divort cu d-soara Paloma, co-prezentatoarea de la festivalul Mamaia de anul asta. Cea r fi vrut si presa, sa il vada distrus?

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanna spune:

Au divortat??? Cand??? Sunt rupta de realitate....M-am gandit de cateva ori, in urma cu ceva vreme ca e doar o chestiune de timp...Pacat! Ma miram eu sa fie donsoara asa profunda incat sa il iubeasca...Hmmmm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Si unde mai pui ca sunt si finii lui Base?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Mai, noroc cu gura lumii! Asa mai aflam si noi noutatile!

Sincer, mie nu mi_a inspirat incredere de la inceput. Pare rece Melania!

Vom trai is 'om vedea unde si ce va ajunge Melania! Oare ce-i in capul ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Exact!!! Si articolele alea in revista nu erau aiureli, tipa chiar il insela, cica o vorbeau si pe la Realitatea colegii... El chiar era hotarat sa se aseze la casa lui dar ea nimic...si acum presa spune ca ia uite ce repede si-a revenit el, de parca nu tot presa publica infidelitatile ei.
Mi-am adus aminte cum s-a lansat ea in TV. Era demult, demult o emisiune la Antena 1. Prezenta un concurs de rebus cu un baiat. Era tanara si inocenta si spunea intr-un interviu ca s-a certat cu parintii deoarece plecase de acasa si se mutase cu unu' insurat care urma sa divorteze. Nu stiu ce s-a mai intamplat. Recunosc ca si-a cladit o cariera frumoasa, bravo ei, mai e si frumusica, dar parca da un pic in gropi cand e vorba de viata amoroasa.

http://www.atentie.ro/stiri/vedete-si-barfe/dan-teodorescu-divorteaza-de-melania-2.html
http://www.7plus.ro/?arhiva=22/08/2006&id=5137

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

habar n-aveam

ma uit des la stirile de pe Realitatea si de fiecare data cind o vedeam ma gindeam ce fata frumoasa si ce cuminte pare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Din pacate unele stiri sunt deformate.O cunostiinta o stie pe ea si din pacate sau din fericire nu ea a inselat , ea chiar isi dorea copil, a pierdut si o sarcina, iar el o mai si capsa din cand in cand .
Personal cred ca nu se potriveau.

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

quote:
Originally posted by daniela_daneza

Din pacate unele stiri sunt deformate.O cunostiinta o stie pe ea si din pacate sau din fericire nu ea a inselat , ea chiar isi dorea copil, a pierdut si o sarcina, iar el o mai si capsa din cand in cand .
Personal cred ca nu se potriveau.

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

te-a mintit

Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Mie imi place Melania si imi place la nebunie Dan si muzica lui.Si imi pare rau ca s-au despartit!Eu chiar ca sunt rupta de realitate pentru ca nu am auzit nimic pana acum!

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Eu am citit despre divort intr-un ziar VIP cand am fost vara asta in Romania. O stiu pe M de cand avea o emisiune in direct cu rebus, imi placea emisiunea si-mi placea si de ea.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

mie imi plac amandoi..dar separat. el pt muzica lui, ea pt finete. fizic..chiar nu se potrivesc. bine, fizic..conteaza mai putin. dar se pare k nu asta a fost singurul impediment. presa mai spunea k raceala dintre ei a intervenit din cauza plecarii ei la bursa in state.
oricum..sunt multe barfe..si ideea e k numai ei stiu ce-a fost cu adevarat.

Sa facem ceva pentru Barbye!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput