Vopsea buna = blond

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by MaryP

Aici sunt poze cu mine blonda cu multe suvite satene!

felicitari, este superba culoarea!!! daca nu ieseai ca puiu' prima data....nu te duceai la salon!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

quote:
Originally posted by roxanaz

quote:
Originally posted by MaryP

Aici sunt poze cu mine blonda cu multe suvite satene!

felicitari, este superba culoarea!!! daca nu ieseai ca puiu' prima data....nu te duceai la salon!

Roxana

Multu! Maaare dreptate ai!

RAZVAN MIHAI – puiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

quote:
Originally posted by gabi66

Maria Elena... ti-a iesit super, dar tu ai un par grozav de bun.Eu cu cele trei fire ale mele ma necajesc sa-mi fac cam aceeasi tunsoare, doar ca am breton.
Fetelor se poarta in toamna-iarna aceasta suvitele mai inchise.Pe fond mai deschis(bineinteles).
Ups?De fapt tot la televiziunea romana am auzit chestia asta

Sa stii ca si eu am par destul de rar, mai ales in crestet (asa l-am avut de mica)...pare bogat din tunsoare...

RAZVAN MIHAI – puiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela Panduru spune:

imi dati si mie un sfat va rog frumos,cu ce sa ma mai fac la radacina fara sa ma decolorez ,eu sunt satena inchisa culoarea mea naturala ,dar m-am facut blonda de ceva timp si numai vreau sa ma decolorez ,am incercat o gramada de vopsele si nu-mi iasa ce vreau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafelutzaro spune:

Alissa, tu ziceai ca te faci cu L'Oreal Recital..pentru ca decoloreaza bine radacinile tale brunete. Poti sa mi spui si mie ce numar e vopseaua (eventual o poza ) E doar vopsea sau are si decolorant?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Angela, Cover Line de care spuneam se foloseste fara a decolora in prealabil. Eu sunt saten mai deschis la origine, dar mama are parul castaniu (inchis) + destul par alb si foloseste aceeasi vopsea/nr. ca si mine fara sa se decoloreze.
Din pacate nu stiu daca se gaseste la Timisoara...

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput