Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău ! (35)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Dragele mele,
Cu putin timp liber (ca sotul e plecat - cu sorcova ), incerc sa va povestesc din evenimentele petrecute din 24 august incoace

Cununia civila - emotii cat caru'... dimineata la ora 10 coafor, plec de la coafor ora 12 (ce mi-o fi facut acolo, ea stie - vopsit, coafat..alea alea...) , toate semafoarele prinse pe galben/rosu - verde clar , evident, treci in drum spre casa, ia buchetul, fugi spre casa, Doamne ajuta - suntem in grafic....da-i imbraca-te, fixeaza-i cravata sotului, pune-ti palaria , retuseaza rujul, da actele lui iubi, iesi cu dreptu'...tzusht' la maritat
Ajunsi la starea civila, pupaturi, mimozele cele 2, SUN si PLICI_PLICI asteptau ca duamnele in curte..io, mireasa, afara ...ne regasim, pupaturi, imbratisari, poze, alea alea...iar, rude, pupaturi, imbratisari, poze, alea alea...si ne cheama....emotiile cat caru'....cetatene..cetateana....bla bla bla..pupaturi..flori...pozele de rigoare in sala...iesim afara, pod de flori (mi-aduc aminte ca am uitat confetti acasa)....iar poze, iar pupaturi, sampanie - si invitatie finuta din partea unui domn sa ne "caram" acasa ca vor sa iasa si ceilalti.......ah...de individu' tuciuriu cu acordeon n-am scapat, evident...pana nu i-am zis, opreste-te nene ca imi termin scarita, ciocanelu' si toata trusa de "scule"...dupi cari...am mers cu catel, cu purcel, familia si cativa prieteni la o citirica si-o spagheata, drept cinste...la plecare, facem skimb de cadouri cu nasii, ne primim PLASMA , ne pupam de lrvdr si plecam spre casa, proaspat casatoriti
A doua zi - alergaturi, provizii pt restaurant - fructe si rontanele, plus incarcata toata bautura si dusa acolo....cand am ajuns, am avut o mare surpriza - baietii aranjasera sala pt sambata in proportie de 80%!!!
Seara, o petrecem fiecare separat - domnisori , la casa parinteasca

...revin cu sambata, ca acu' ma duc si JE langa sotior, ca ie tarliu si .... mai e si maine o zi!

Va bubez cu drag si imi pare bine ca m-am intors printre voi!

MIMOZA PUDICA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

buna la opti zabauce!

am aterizat si noi acasa de cateva ore si tzusht pe dc sa vad ce mai fac zabaucele mele dragi. bun-venit noilor optimiste, am vazut ca sunt cateva. inteleg ca georgi e absenta motivat- sa-i fie de bine si sa fie fericta in noua casa. sunule drag, un mare pentru tine, sper ca esti ok dupa operatie. kreliutz casa de piatra, doamna, asteptam povestiri si de la nunta si din luna de miere.

si ca tot am ajuns la luna de miere... a mea a fost absolut superba. am sa povestesc mai pe larg cand am putin timp liber, nici nu as sti ce sa va spun mai repede. un singur regret am: ne-am intors tot doi din luna de miere, nu 3 (sau 4) asa cum ne-am fi dorit. dar mai e timp...

pup la toate optimistele dragi.

p.s. v-a aratat georgi poze de la nunta? am apucat sa ii trimit ei cateva inainte de a pleca...

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

OAU , au revenit miresicile !
Bine ati revenit DOAMNELOR!Mi-a fost DOR de voi!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

neata fetele optimiste va ofer de dimineata cate o si sa vedem cu ce ne incanta astazi daneza papilele gustative .
doibebeii si gabibarta v-am trecut pe listuta .
Krelia bine ai revenit din luna de miere.
Addinel bine ai revenit si tu din luna de miere si nu fi suparata ca mai ai timp sa fi graviduta poate nu a fost sa fie acum dar la cat esti de optimista poate ne vei da in curand o veste buna

familia mea de-ale croitoriei animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Haules Baules...

Incepe sa se adune gasca, ceea ce nu poate decat sa ma bucure mult! Bun revenit "Duamnelor".

Asteptam povestiri de la amandoua (nu ca de la madam Cumi n-as cunoaste) si poze..Adineisan...la interval!

In rest pupici pt absolut toate fetele mele! Si o zi reusita!

"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Cic, cioc ! Sunteti acasa !

Astazi va ofer un suc de mere ...ca doar e toamna si aproape s-au copt !

Teodora , multam de cafa , dar si de tigare!Ce ai mai facut cu jaluzelele, au sosit?

Astept cu nerabdare povestile DUAMNELOR!

Doina , sa iti fie de bine gratarul de aseara ! Pupici bebeilor!

Va pupacesc si o zi calda!

Dany

Mergi la inceput

Primii ordin de la Georgica sa va dau o cafea sa va pup si sa va transmit ac ii este dor de voi !

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Neatza feteleeeeeeee!!! Va dau si eu un ceai rece de portocale adus de ai mei de la turci!!! Vi-l servesc asa ca l-am pus in setu de ceai pe care l-a adus mama care are niste pahare mici !!!!!

"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Pupi la fete!

continui cu partea a IIa...si (in speranta ca ma intelegeti ) dau copy-paste de la miresici si zic asa:

Sambata dimineata, trezit, spalat pe cap, venit pretini, umflat baloane, plecat la makiat si coafat....Makiat, coafat, ora 4 - plecat in crize acasa inapoi....imbracat in mare verva....rokia..ah, stai, ca am uitat crinolina...dar rokia jos, pus crinolina, pus (iar) rokia, pantofii...colierul..alea alea.....vine cameramanyul, vine nasa...pune voalul...mergem in sufragerie sa inampinam invitatii si sa imi astept sotul cu buchetul...intra iubi...da buchetul...ciocmin sampania cu nasii, cu parintii si cu invittii, iesim din casa, imi rupe turta, poze, poze, pupaturi, ma urc cu nashu' si cu mama in masina, iubi pleaca cu nasa si cu tata .... in spate...alaiul

ajungem la biserica, intram pe poarta, ai grija la mirese...intoarce-te cu spatele, pune cocardele lui iubi, nas, parinti....zambeste la pozar, mai pupa-te cu unu' ... altu'.... zambeste ....pregateste-te sa intri la bratul nasului...un paas, al doilea, si gata - sunt in biserica, iubi ma asteapta la altar...toata lumea se uit ala mine ...sunt cea mai tare!!!!

incepe slujba..emotii de nici un fel...toate cele 60 de min. am fost ...ne logodim...ne cununam...ne invartim...muscam din pishcot, luam o tzara di vinishor...ne tine popa predica de rigoare...din care, singura propozitie pe care am retinut-o a fost ca..nunta noastra "miroase a rafinament" ...pupaturi, flori...si iesim la poze...si facem la poze, pana ne "dau afara" ca "vrea si cealalta mireasa sa intre"....

plecam la restaurant..cu iubi de mana si cu nasii in masina lor in drum spre, ne oprim la pozuci ..pozuci, pozuci...in timpul asta, parte din invitati ne asteptau in restaurant, deja intrati (asa ca, am scapat d epupaturile d eintampinare..cu o parte...ne-au ramas doar cele de la rondul printre mese )

ajungem la restaurant, vin si alti invitati, pupaturi, pupaturi, sampanie...si uite asa pana se aduce aperitivul....apucam sa mancam mai mult de jumate din aperitiv....hop deskidem dansul...se sparge Jumbo, se termina si melodia noastra, incepe un vals, la care vin si nasii, plus parintii...PLUS BUNICII MEI - care m-au facut emotional...praf...(cine stie, cunoaste!!!!!)...si uite asa se deschide practic "sezonul dansului"
...vine peshtiucul...ruleaza si filmul cu povestioara noastra - siper succes printre invitati, parinti, nasi, si..iubi, pentru care a fost reala surpriza, caci nu stia de el ....vine si ora 12 noaptea...vin si cele 2 perechi de dansatori profesionisti....super aplaudati ..apoi, sunt furata ...trec prin celalalt salon s-o vad pe fanny (super miresica frumusica ), ma pupez si cu daii si tuleo mai departe....in oras, ce cluburi nenica...toate erau full..drept pt care, hai inapoi la arc, fume o tziga, bea neshte berica ....si indreapta-te spre restaurant, asteptand sa fii recuperata

sunt recuperata, iubi ma tine in bratic, ma urca scarile, ne pupezim, lumea aplauda si dansam evident..."drumurile noastre toate" .... mai trece un timp si pac..apare dansatoarea din buric - surpriza nasului pentru iubi...danseaza iubi al meu de n-are aer ...ca doar timiditatea e departe de el ...cadana pleaca sa mai danseze si pe la alte mese...se termina "reprezentatia"....imi dau seama ca n-am apucat sa mananc nici o sarma...asta e...continuam distractia...

edit (ca am uitat de fripturica )
se aduce fripturica - rulada de pui, cotlet de porc si muschi de vita cu bulete de cartofi si ciuperci gratinate cu cascaval - din care evident n-am papat decat un pic de rulada, vreo 2 bulete si o ciupercutza...iarasi dansam, dansam, dansam...zambete toata noaptea...cameramanii si pozarul printre noi ..se face tarziu, simtim lumea si ne dam seama....e momentul pentru tort..si apoi pentru buchetel

se aduce tortul - 7 etaje, 12 artificii - pe "Conquest of Paradise", taiem tortul cu nasii, sampanie, pupaturi..alea alea, stiti voi - cumintei la masa, sa papam tortul...ce sa papam ca nu mai intra si in plus, muzica te cheama la dans, vrei nu vrei

mai dansam ce mai dansam...nah, ca trebuie sa-mi scoata si voalul......specific clar...melodia cu pricina sa repete prima strofa de enshpe mii de ori, numai sa nu ajunga la versurile alea terifiante...zis si facut...se produce "evenimentul"..imi pune "basmalutza", o esarfa frumu-frumu si fina luata de nashica mea de la Viena ...si ma pregatesc sa arunc buchetul, pe "girls just wanna have fun" ...le pacalesc pe fete...arunc buchetul prima oara..se duce dincolo de fete..nu-l prinde nici una....il mai arunc o data..il prinde o colega ..si gata!...

...lumea incepe sa plece, pupicuti...pilde, vorbe frumoase, multumiri ...etc.

parinti, nasi, miri, ramanem sa "facem casa" ...ma dureau picioarele, imi venea sa ma descalt ...rokitza mea era neagra la poale...cand m-au furat ploua afara, ia rcu praful strans din restaurant..atat i-a trebuit...la spalatorie a iesit brici! - restaurantul ne-a dat inapoi tot ce a ramas, bautura, fructe, partea de jos a tortului....

plecam inspre casa, ajungem, iubi ma trece pragu , ne des-miresim si des-ginerim , punem restul de flori la locul lor...eu, ma chinui sa-mi scot agrafele din par, care, intre timp se transformase intr-o placinta .....si gata, la somn ca e deja lumina afara!!!

Despre cum au fost toate la nunta, nu am sa va spun pentru ca evident fiecare este subiectiv cu privire la nunta sa...

PS. ... totusi, n-am sa rezist si va voi spune ca am avut cea mai tare nunta EVER! ...si fara pic de modestie, va voi spune ca lumea s-a simtit extraordinar, a fost tinuta in priza toata seara, surprizele si momentele frumoase au curs continuu, mancarea a fost foarte buna si pe saturate, bautura la discretie, servirea ireprosabila! (si am avut si frapiere langa mese - nu tot cardul de sticle pe mese!), tortul, fara cuvinte!! - muzica....face totul!!! - extraordinara - coordonare DJ - sef de sala, la fix!, aranjamentele in sala - marfa (saru'mana fetelor!! - SunSmile si plici_plici, care si-au rupt din timpul lor sa vina sa aranjeze marturiile, stalpisorii si cardurile de mese, in loc sa se aranjeze pt nunta - va iubesc!!!)

Si acum, cu regret va spun ca, din cauza unor intamplari din trecut, de care n-are rost sa mentionez, caci, prea bine imi e si nu vreau lamai....am decis sa nu arat poze online....
....imi pare rau ca suferiti alaturi de altii, dar, asa e intr-o comunitate...unii nu merita si ceilalti sufera...

imi doresc sa ma intelegeti si sa-mi respectati decizia. Aveti incredere in mine si...in spusele PRIETENELOR mele care AU FOST LA NUNTA!!! ca totul a fost super tare, ca noi 2 am fost frumosi, zambitori si primitori toata seara si ca pozele au iesit pe masura asteptarilor!!

MIMOZA PUDICA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

salutare la opti!

kreliutz, frumos povestit... sunt convinsa ca ati fost amandoi frumosi si zambitori dar totusi .. dovada, unde-i dovada? sa nu-mi spui ca nici macar pe mess nu imi trimiti o poza, doua... sa vaza si fata. dau la schimb

eu nu am inca timpul necesar sa spun povestea nuntii. sper sa gasesc totusi cateva minute intr-o seara, mai ales ca dragele mele prietene care nu mai sunt in tara si nu au putut veni la nunta de-abia asteapta povestitea.

restul.. pe unde umblati?

pupici pe botici

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput