Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău ! (35)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Bey..unde sunteti????

Sa inteleg ca nu vreti Pastrama si Must de la tzara???

"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;95/st/20060922/e/Ziua+mea/dt/6/k/18af/event.png

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Bey , alo , unde ati disparut ? Scot biciul acusica .....Adunarea pe baricade ....

Sa va relatez programul meu de ieri : servici pana la 14.30, apoi un bussines particular -sper sa iasa ceva , apoi svhimbat culoare par- sunt foarte fericita de ce a iesit , sunt un dark ciocolata si cu reflexe aurii....poze nu pot as arat decat dupa ce vine nepotul , ca ap foto e la el ....dar credeti-ma pe cuvant : sunt meseriasa, apoi pe seara la terasa ......si azi imi fac de cap, merg la shoping ,apoi la gratar si la plantat floricele !

Voi?

Anamaria , cum te mai simti ? Arunca o bucata de pastrama si niste must !

Cred ac nu v-ati trezit ac nu ati primit cafeaua , iaca va ofer acum, dar fara zahar ca nu mai am si nu cobor acuma sa iau, nici sa ma bati ... , tigarusa de rigoare ....si suc nu va mai dau , aveti must de la Ana ...

Teodora , gata montat dulapul ?

Va pupacesc ! si treceti la scris ca altfel asta av asteapta!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

buna fetele acum am si eu putin timp liber si am intrat sa va salut cafea vad ca v-a dat Daniela beau si eu una.
Daniela gata montat sifonierul,de azi dimineata ma muncesc sa aranjez toate rufele in el si inca mai am ceva de lucru dar incet incet le pun eu pe toate la locul lor .Sunt multumita de ce a iesit te si daca mai am timp mai intru incerc sa il conving pe al meu sot sa mergem la un gratar sa vad daca reusesc

familia mea de-ale croitoriei animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

buna fetelor!
intru si eu un pic sa va salut si sa iau o gura de must de la ana,apoi plec sa scot placinta din cuptor (am facut placinta cu brinza pt copii),spalat pe cap , baie, baie la copii,pregatit garderoba pt miine...miine serviciu...scolala clasa a doua...etc va pup si va doresc o noua saptamina vesela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

eu la odihna pasiva dupa ziua de ieri...
Meci cu viitorul meu ex, (adica actualul sot:( ) mers la piscina cu piticii, dupa care am cazut lata aseara, si inca nici acum nu mi-am revenit.
Am incercat sa fac cozonac in aparatul de paine si mi-a reusit!!!! Sunt taaaareeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

neata la zabauce care ieri au cam umblat brambura ia mai adunati-va pe la case.pai tocmai pe pag4 v-am gasit Daniela ia sa scoti tu biciul ca eu sunt prea miloasa sa bati fetele.
Va doresc o saptamana buna.
Ana da-mi si mie o bucatica de pastrama si must ca tare sunt bune
Doina multa bafta cu scoala piticilor.
Gabibarta da si la noi o felie de cozonac nu manca numai tu.
Georgi hai odata baga netu ca iti simtim lipsa
Sun tu ce mai faciti-ai revenit complet cu gatul?

familia mea de-ale croitoriei animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna optile mele,

Am intrat sa va tzuc, sa va urez o zi usoara si o saptamana reusita! Spor la treburi voua si un inceput de scoala bun pt copilasii vostri!

Va pup si sper sa ne auzim mai mult.....nu promit, insa!

"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna dimineata!

Hai adunarea! Bag seama ca vreti sa fiti biciuite! Va mai acord cateva ore de gratie , pana pe la 11.00 , apoi gata cu joaca!

Va pupacesc pe toate si va ofer o cafea , si cu zahar si cu lapte !

Succes scolarilor! Si mamicilor !

O saptamana fara griji!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Bun gasit, optimistelor!!!

da' vam cautat...nu gluma!

de azi, gata...am intrat in paine..fir-ar ea de paine!!! ..serviciu in toata regula si o tona de sarcini

eu si cu elevii ...

pupi tuturor si....cat mai multe ceaiuri si cofiii'...ca deja e friguss afara..brrr..brrr...brrr..

MIMOZA PUDICA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Dany, tu organizezi o actiune sado-mazo???? Trebuie sa ne imbracam in tzoale de piele neagra, si tu dai cu biciu'?
Teo, haideti la cozonac, dar nu acum, eventual data viitoare... ca asta s-a terminat intr-o zi, ai mei pitici nehaliti au mancat toata dupa masa cozonac:) Ei bine, si eu, si mama mea...

Mergi la inceput