Vizitare Budapesta - help info/cazare !!!
Buna,
Vrem sa mergem 4-5 zile in Ungaria si sa vizitam Budapesta.
As dori informatii cu privire la cazarea in Budapesta sau foarte aproape de Budapesta, nu luxos, sa fie curat, eventual mic dejun inclus; pe net am gasit ceva de Etap, e pe langa Budapesta.
Si bineinteles daca ma puteti ajuta cu info despre ce as putea vizita si cam care sunt tarifele; programul de vizitare; am auzit ca e mai bine sa te deplasezi cu metroul, nu cu masina; este cumva un abonament la metrou ?! care sa includa si taxe de vizitare ale unor puncte de atractie din oras???...
Cand este sezon de reduceri in Budapesta?
Puteti sa imi mentionati cateva magazine cu lucruri pentru copii la preturi totusi accesibile?
exista vreo harta a Budapestei online pe net?
Astept orice alte informatii care mi-ar putea fi de folos in aceasta calatorie:)
Merci mult
Poze cu toata Familia
Raspunsuri
lavinia345 spune:
Buna,prea mult nu te pot ajuta pt ca noi am fost in trecere prin Budapesta si am stat doar o dupa-amaiza plus noaptea.Hoteluri gasesti cu carul,pe undeva pe langa centru era un centru turistic de informare care iti dadeau o harta a orasului cu toate hotelurile.Vezi ca sunt de la Accor(gen Ibis,Star inn si altele) vreo 7 la numar.Eu prefer Accor decat Etap.Mai mult nu mai stiu sa-ti zic,hotelurile sunt in jur de 70 euro pe noapte si mic dejun 10 euro de persoana.Si mai stiu ca platesti si parcarea(subterana),10 euro pe noapte.Scimbati in forinti de-ai lor si preturile se micsoreaza.Daca platiti in euro preturile sunt cel putin duble.Mai sunt si pensiuni mai ieftinute,in jur de 70 de euro cu mic dejun inclus si parcare.Vacanta placuta!
Lavinia
poze Natalia
Ramona J spune:
Noi am fost la Budapesta si din pacate am stat doar doua zile. Nu am realizat ca e un oras atit de frumos, ca sint atit de multe de vazut. Deci ne-am cam rupt picioarele in cele doua zile, sa apucam sa vedem cele mai importante locuri.
Noi am stat la Hostel Marco Polo si am fost foarte multumiti. E renovat, curat si are si mic dejun inclus. In plus e si un bar acolo, au si o terasa intr-o curte interioara. In hol au computer cu acces la internet. Noi am platit 70 de Euro pentru o camera dubla, cu mic dejun inclus. Am fost vara, in plin sezon. Au si website, www.marcopolohostel.com
Am primit acolo o harta foarte buna cu metroul si punctele de atractie, am folosit-o foarte bine cit am stat. Poti cumpara Budapest card si iesi mai bine.
La Marco Polo ofera si turul orasului cu ghid.
Are o pozitie buna, intre gara si centrul orasului. Usor accesibil cu mijloace de transport in comun.
Am fost la un mall, preturile erau europene si nu am pierdut timpul ca vroiam sa vizitez cit mai multe.
Poti cumpara Budapest card, care e vine in varianta de 48 de ore sau 72 de ore. Ofera transport gratuit, reducere la turul orasului, intrare gratuita la unele muzee, reduceri... Costa cam 25 de euro de persoana.
Distractie placuta!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Loreena spune:
Multumesc pentru informatii:)
Referitor la excursiile pe Dunare.......am gasit 2 variante: Danube Corso - 1 ora de plimbare si alta varianta - seara cu muzica, dans si optional masa.......voi ce ati incercat?
Poze cu toata Familia
Loreena spune:
a fost cineva la Villa Korall???
http://www.butterfly.ro/Budapesta_Korall.htm
Poze cu toata Familia
Ramona J spune:
Vad ca nu zice nimeni. Eu am gasit-o pe internet si pare ok, dar e departe. Cum ajungeti de acolo in centru? E aproape de metrou macar? E important, zic eu. De ce nu iei legatura cu ei sa-i intrebi?
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Porumbita spune:
noi am fost acum 3 ani; rezervasem camera la un motel pt tineret, dar in gara erau multi cu afise free rooms/zimmer frei si am negociat si am mers la o tanti.. a fost f fain si in loc sa stam 3 nopti am stat 6;
pt mijloacele de transport sa va luati abonamanet pe o satamana e cel mai avantajos; (sa nu va faceti card pt ca desi ofera niste reduceri la intrare la muzee iesiti mai bine cu abo pe o saptamana)
tot in gara sa va duceti la biroul de info si sa va luati harti; sunt trecute acolo toate obiectivele turistice si pe verso e harta metrolului si a altor mijloace de transport...
budapesta e superba.. o sa aveti o vacanta ff faina...
Loreena spune:
Merci pentru Pm.....avand in vedere evenimentele am renuntat momentan la ideea cu Budapesta...
Poze cu toata Familia
lenca spune:
Buna Lorena , si pe mine m-ar interesa o cazare in Budapesta , si apoi vreo 3 nopti in jurul Vienei.Noi am vrea sa facem o excursie incepand cu data de 28-29 sept ,am vrea sa stam doar o noapte in Budapesta , dar fiind evenimentele de acum din Budapesta , nu am prea risca,si apoi sa mergem cu masina proprie pana in Austria ,undeva la o pensiune pe langa Viena (mie mi-a placut niste pensiuni de langa Salzburg, dar e un pic mai departe de Vinea ).Daca stii ceva pensiuni nu prea scumpe de pe langa Viena , as vrea si pe mine sa ma anuntati,adresa mea de email este elenakla@yahoo.com
Loreena spune:
http://www.paprika-csarda-hotel.hu/index_eng.htm
eu cand am fost in Austria am stat o noapte aici; mi s-a parut super ok; e foarte aproape de granita si e o locatie buna zic eu pentru tranzit; noi ne-am oprit aici pentru ca deja mersesem cu masina de la 5 am pana la 9 pm......destinatia noastra era pe langa Innsbruck, asa ca aveam mult de mers; e cam la 70 km de Viena; noi am ramas in Ungaria si pentru ca in Austria preturile erau mult mai mari.
Poze cu toata Familia