Cluj rulz!-59

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

LA MULTI ANI ROXANA (mare)!

Sa fii sanatoasa, fericita, sa ai bani pentru shopping, intotdeauna sa fii apreciata si in centrul atentiei!Iti mai doresc sa fii o mama si o sotie fericita si implinita.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cristiana ti-am raspuns pe pm.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

codrutza cum te-ai pricopsit cu inimioara??? vezi ca acolo unde zici tu ca sunt scumpe rau canapelele se pot aduce si la preturi mai mici, au cataloage de unde-ti poti alege. e cam !!!... remarca cu "cei care nu stiu ce sa faca cu banii"...si de la mobexpert si-a luat sora mea canapea la inceputul anului si deja s-a stricat...si nu a costat "o caruta de bani".

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Roxana sa fii sanatoasa, fericita si iubita si tot ce-ti doresti tu sa ti se implineasca!

Codrutza, mersi ca m-ai avertizat de preturile de la Franke, daca-s mai mari ca la Mobexpert, nici n-are rost sa trec pe acolo, ca nu-mi pot permite sa dau sume exorbitante pe o canapea, ca mai am de facut si mobila in sufragerie si asta e, nu ma pot intinde mai mult decat mi-e plapuma. Ai reusit sa gasesti factura de la Ambient? Ai rezolvat cu ei?

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

La multi ani fericiti Roxana draga

Pentru ce-ti doresc inca n-am gasit cuvintele potrivite, dar rezumand ar fi cam asa - sa fii fericita si multumita in pielea ta oriunde te va duce viata, sa ai parte de iubire si de implinire!

Asta desigur pe langa inspiratie nemasurata la cumparaturi si cat mai multe calatorii la orizont!!

Cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

la multi ani fericiti si impliniti roxana

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

ROXANA LA MULTI ANI fericiti si plini de impliniri pe toate planurile !!!

alexa si mami

Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Adriana, mersi mult, dar eu nu pot sa cumpar o canapea din catalog. Daca nu pun mana pe ea, daca nu ma asez pe ea sa vad daca e confortabila sau nu, pur si simplu nu pot sa cumpar. Asa sunt eu, cred ca n-o sa evoluez niciodata la nivelul comertului electronic si stil Quelle.
Oricum, am gasit la Elvila una care mi-a placut, doar trebuie sa astept sa aduca stofa care imi place. Daca stiti ceva nasol de Elvila, as aprecia sa ma avertizati.

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

La Multi Ani!! Roxana, sa fii sanatoasa si vesnic inconjurata de cei dragi, sa te bucuri de familie si de prieteni!!

Azi e prima zi cand nu am dus-o pe Stefi la "gadi"... are nasucu plin de mucishiori, nu face febra si starea generala e tare buna... Sper sa ne treaca pana duminica... daca si maine e tot cu nasucu plin, ar fi bine sa n-o duc, asa-i???

Va pup si va doresc o zi frumoasa!!

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Carrie, daca iti pui gresie si faianta, nu cumperi de la mine cei 5 saci ramasi de Ceresit CM? Hai te rog.....ca il dau mai ieftin. Sau nu intereseaza pe cineva? L-am luat cu 190.000 lei si vi-l dau cu 150.000 lei sacul...

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput