Cluj rulz!-59

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao girlz!

Nu dati rau, nici eu nu am timp, dar abia astept sa va vad maine!

D-na Tache, sper sa ne vedem azi!

Oana, ce mai faci?

Cristiana, Simo, Flo, Stanca si restul de gagici, mi-e dooor de vooooi!!!!

Roxa-boxa

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

fetele, daca va intalniti la sinaia o sa trec cu alexa sa va pupam !!!

alexa si mami

Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Oare cand ajung si eu la vreo intalneala?! )nu-mi raspundeti, e o intrebare reotrica )
Deci, maine pleaca zugravii, vine instalatorul sa faca racordurile si sper ca ajunge si vana de la Ambient. Faza nasoala cu Ambientul e ca au zis ca imi acorda reducere de 15% dupa ce mi-au facut, pe baza facturii....ha, ha si eu am pierdut factura (cred ca au aruncat-o mesterii)
Sambata vine soacra mea sa mai stea cu Petra, sa terminam de aranjat pe acasa, una alta. Poate faceti si saptamana viitoare o intalnire, ca atunci cred , de fapt aproape sigura ca vin si eu...
Hai ma Svety, inca nu te-ai mutat de la firma asta de net??????
Raluca, si eu ma gandeam la o astfel de firma, dar am hotarat cu sotul ca asa cum facem noi, nu face nimeni (curatenia). Ca de fapt casa e goala, mare lucru nu e la noi, doar de insistat
Corina, La Multi Ani!
Steaua, tinem pumnii sa iasa maselutele cat mai repede.

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

seara buna gagici

am culcat copilashu si am intrat sa va "vad"!

o parte a dupa amiezii mi-am petrecut-o la santier, cu gaza si mama dupa mine dar spre bucuria mea si cu Stanca si Razvan (Bogdanul ei e un dragutz ne va ajuta cu ceva la casa).Picii s-au jucat de numa, apropo Theiutza a avut nisip si in chiloti, la propriu, si in adidasi cam 2 kile...

Raluca ce ma bucur ca mai treci pe la noi!ati terminat deja casa?wawww, super, felicitari si s-o stapaniti sanatosi!eu ca si firma de curatenie nu stiu decat Glanz =si nu stiu cat sunt de seriosi-dar daca gasesti ceva ok te rog sa-mi spui si mie, sper ca in 3 luni sa am nevoie.
poate te ajuta fetele!ce face Ilinca?

Simo, te-ai intors?cum a fost?voi cum stati cu casa?

Mariana,tu?cum a fost?poate imi dai un tel sa-mi zici cand poti!

fetelor nu stiu cum va fi maine, am ramas diriginte de santier cat e Mihai plecat si alerg intr-una.daca apuc vin sa va vad, ca tare imi doresc

Arleena, canapele eu stiu aici in Marasti la Er Divan si Mobexpert.mai este pe Paris cred Casa KOala .

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

"bebeluselor" dau si eu un semn ca am intrat sa vad de intilneala si am vazut .... daca ramine pe miine, miercuri .... nu cred ca ajung ca sint in delegatie la baia mare. asta e! distractie faina sa aveti, mie una imi place la sinaia desi am patit intr-o duminica o faza tare nasoala.
am rugat-o pe chelnerita sa ridice umbrela ca sint din cele mari si nu vedeam nimic de ea si ni s-a raspuns ca nu se poate ca apoi vor si alti clienti de la alte mese! m-am crucit si am renuntat sa ma lupt cu o minte odihnita .... apoi a venit faza de kko, dupa 5 min au deschis alta umbrela la o masa alaturata!!!!

asta a fost off topic.

ok, o zi faina sa fiti cuminti si vesele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

of of, am uitat ceva, sa va spun ca vand o parte din lucrurile de bb (scaun de masina chicco 0-13 kg, cintar cu tavita si scaun balansoar cu vibratie) pe care nu le mai folosim.
dau jos link-ul iar preturile sunt orientative.
Simona te sun miine sa te intreb de cintar cum s-a hotarit ca sa nu induc lumea in eroare.

http://good-times.webshots.com/album/553536074SYkiTg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata!
Deci ramane intalnire pe dupamasa la 6 la Sinaia.
Stanca
Simona
Roxana
Cristiana si Mariana- poate
Roxana mica+ Alexa

Azi l-a dus Bodan pa Razvan la gradi.Il sun imediat sa vad cum a ramas.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor intrebare- ce e cu inimioarele astea de sub nick-uri?

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza!

Arleena, canapele gasesti si la Elvila, sus in hala de la M. Viteazu. Langa Er Divan in Marasti mai este un magazin cu canapele aduse din Polonia, fainutze, dar numai daca iti plac pe piele sau imitatie. Tot in Marasti este si Alprom. Sunt vreo 3 magazine intre piata si sensul giratoriu, pe partea cu piata. Si mai este un magazin pe Giordano Bruno, Euromobila, astia au si site. Succes, ca si eu sunt in cautare de canapele si unde ne-a placut vreun model nu aveau pe stoc stofa care mi se potriveste cu mobila. A, si la Staer (in Observator la IEIA si Manastur la Big au magazine) au canapele, dar nu prea te sfatuiesc sa iei de la ei, decat daca iti gasesti direct in magazin. Mama a comandat o canapea de la ei si dupa ce au tinut-o mai mult de o luna ca i-o fac de noua pe comanda, i-au dat-o pe aia pe care o aveau in magazin.
Cam atata stiu, daca gasesti pe undeva o canapea faina si moale care sa nu fie de piele/imitatie, da-mi si mie de stire.

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Ce-o fi cu apatia asta? Merg pana la topografi sa mai aud niste vesti si apoi revin.
Stanca aduci ceva pt mine dupa-amiaza?

Mergi la inceput