Cluj rulz!-59
Raspunsuri - Pagina 21

ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by mariana tache
aloooooo!
E cineva acasa?
Am o problema spinoasa: trebuie sa ajung la profu Miu pt o problema (una ce tine de profesoratul lui); nu am chef sa ajung pe la decanat; unde lucreaza? la pedi 2? oare face garzi? daca nu face garzi, se fac ceva programari la el?
Mi-e urgent!
Mariana,Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
nu stiu daca ti-a mai raspuns cineva. eu pot sa-ti dau numarul de telefon al dr.miu de la cabinetul pe care il are la pediatrie 2: 432334
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

nana_sim spune:
Gagici, ma pomeniti careva? Ca sughit de zici ca-s Nu ca n-as fi baut pe nerasuflate o bere la televizor! Ce sa fac daca-s si femeie si barbat in casa, in acelasi timp
Apropo de casa, de n-as vorbi cu deochi, avem niste lucratori la interioare care se misca tare bine. Au facut mai bine de jumatate din casa (placat cu rigips) in 2 zile. Atat am de zis, doamen-ajuta!!
Cine intreba de gradinita universitatii? Fina Malina merge acolo si mi-a zis aseara ca educatoarele sunt urate, gradinita e urata, ea si copiii sunt frumosi. Malina are 2 ani si 10 luni. I-a spus educatoarei sa lase in pace copilul (un coleg) daca nu vrea sa doarma
Somn usor la mamici si pitici
P.S. - ne auzim pe luni ca in weekend sunt cu zanul la Herculane. Facem niste ani de trai impreuna

mariana tache spune:
ande, sa stii ca pana acum nu ti-au mai aparut postarile; fiind la inceput pe forum scrierile tale sunt moderate inainte sa le vada toata lumea. Asa ca sa nu fi suparata pe noi ca nu ti-am raspuns, ok?
Iata si raspunsul pe care il astepti: se zice ca cel mai bun gastro-enterolog pediatru din Cluj este dr prof Miu; lucreaza la pedi2; Adriana tocmai ne-a dat un nr de tel unde poti face programare: 432334.
Eu mai stiu unul pt care garantez ca e f bun: de Farcau de la pedi3.
Multa sanatate la pitic. Daca mai ai nevoie de informatii sa ne contactezi.
Adriana, iti multumesc. M-ai salvat. maine si dau un tel.
simona, super tare fina ta! Auzi, tu cum faci rost numai de fini inteligenti foc? Sa aveti un vichend reusit!
Mariana, Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!

codruta_grg spune:
Multumim pentru raspunsuri
Svety draga, acuma ne mutam si azi mi-am bagat hainele in dulap (o parte) dar merge asa greuuuuu. Ce film?
Creola, nu te mai vad online, pe unde umbli?
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& Poze noi &
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

steaua spune:
Codruta, v- am vazut in seara asta trebaluin prin casa (din bucataria mea).Spor la treaba! Corina &
Alex (11 iulie 2005)
pozici

codruta_grg spune:
Steaua, dar in care bloc stai tu? Ca in fata noastra e scoala...:)))
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& Poze noi &

steaua spune:
Codruta, stiu ca e scoala! Eu stau in scara 1. Si cred ca aveti vedere si spre curtea interioara! Corina &
Alex (11 iulie 2005)
pozici

codruta_grg spune:
Cu mine in bloc???
& Poze noi &

codruta_grg spune:
Ha, ha....deci tu stiai, da mie nu mi-ai spus. I-a spune urgent la ce etaj si localizarea mai exacta. Cand ne mutam inapoi, e musai sa ne cunoastem
& Poze noi &