Cluj rulz!-59
Raspunsuri - Pagina 18

mariana tache spune:
Erika, te si eu; tare rau imi pare ca Robert e bolnavior din nou! Nu i-ai dat nimic pt imunitate?
Mariana, Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!

asi spune:
Mariana cand era cu Stefan nu avea intentiile astea.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

romana_74 spune:
MONICA- si eu te pup si iti tin pumnii... ai face bine sa ne tii la curent!
MARIANA- da intr-adevar, ma simt tare usurata... sa vedem cum va fi mai incolo. Oricum pe mine m-a surprins ca a plans deoarece a mai fost si la TANDARICA vreo 5 luni si a fost bine. Ma asteptam sa nu faca atata circ degeaba! dar lasa, bine ca incet, incet isi revine! Mergeti la topicul Gradinite, Crese, Bone ... am postat o intrebare, poate scrieti si voi parerile voastre! Oricum m-am hotarat dar sa ma conving mai bine!!!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

baby-boom spune:
Me back in business !!!
N-am cetit nika, dar imediat ma pun pe treaba...va pup pe toate si revin si io cu vesti suculente din vacanta....atata zic, ca n-am mai ajuns la mare(din cauza furtunilor in zona liguriei...si cand a fost vreme faina am lenevit), ci la munte, in 2 locuri...no, ca suna telu'...si cre' ca se trezeste asta mika
pup u
poze cu noi

codruta_grg spune:
O prietena din Baia Mare m-a intrebat daca stiu vreun medic bun in gastrolenterologie pt. copii. Eu nu stiu, puteti voi sa ii recomandati pe cineva?
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& Poze noi &
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

olim spune:
Salutare tuturor
LA MULTI ANI! Stefania
Cristiana o vacanta frumoasa va doresc si asteptam vesti.
In rest va salut pe toate.Nu prea am timp sa trec de cand cu sefu pe cap
O seara frumoasa tuturor

nana_sim spune:
Mariana poate te rezolvam noi cu drumul! Nu mi-e clar inca dar s-ar putea ca sa taiem motul finului Rares acolo, iar daca se intampla asa va luam la masina si va puteti caza la oricare dintre cele doua care are locuri (7-8 oct).
In principiu acolo se ajunge (fara masina) cu trenul pana la Zarnesti si de acolo ... cu taxiul 5 km pana la Piatra Craiului si 11 km pana la Plaiu Foii.

roxanicea spune:
quote:
Fetelor, imi ziceti voi mie de ce ma doare capul aproape zilnic in ultima perioada? Simt ca o iau razna.
Sa aveti o zi linistita, fara dureri de cap.
si eu !!!!!!!!! oare de ce?
ceva in atmosfera, presiune...faze?
inca nu i-am gasit explicatia.....
pupici

roxanicea spune:
quote:
Originally posted by nana_sim
Pe Calea Floresti, pe partea dreapta mergand spre Oradea, aproape de capatul de dinainte de pod, foarte aproape de statia de autobuz, inainte de posta, la parterul blocului.
Da' nu mai e TCMul ce a fost. Nu asa aratau magazinele TCM in urma cu vreun an si cu siguranta alta marfa este in TCMurile din Bucuresti. Zau, nu sunt subiectiva!!
... cu inalte calificari de nasa si matusa.
ca bine zici, conitza! ce lucruri misto am vazut pe la prietni cumparate de la tcm-urile din bucale!!!!!!! super! si ce varietate si ce design!
ca a nu mai zic de cele vero din germania......;sunt dementiale si gama de produse e colosala!
poate incet incet vor imbunatati treburile si pe al noi.
speram.

baby-boom spune:
quote:
Originally posted by codruta_grg
O prietena din Baia Mare m-a intrebat daca stiu vreun medic bun in gastrolenterologie pt. copii. Eu nu stiu, puteti voi sa ii recomandati pe cineva?![]()
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& Poze noi &
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
Codruta, nu-i recomand pe cei de la spitalul de copii de pe motilor....Roxana(parca) zicea ca cei de pe Horea sunt specializati in gastroenterologie, dar din pacate nu stiu nici un nume...da' sigur stiu fetele!!!
poze cu noi