Cluj rulz!-59

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Draga nasha, iti multumim mult de urari, dar si de tot ceea ce ai facut si faci pt. noi. Sa va dea Dumnezeu sanatate si sa va implineasca si cea mai mica si ascunsa dorintaDrum bun, calatorie fara peripetii majore si sa ne revedem cu bine

Iar pozele mult asteptate, iata-le!!!petrecerea piticilor!!!
Va pup de noapte buna, revin maine...

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Waw, Cristiana, pariez 1000 $ ca esti insarcinata! Pot sa te felicit de pe acum ? Dar de ce nu faci un test de sarcina, ca sigur te scoate din incertitudine!

Waw, Simona, cauti job??? Asta da bomba! Sunt tare curioasa de ce!

Monica, daca e urologul de care am mai auzit eu, atunci sunteti pe maini bune; si parca are cabinetul pe str. Traian; dar nu sunt sigura, din pacate. Mult succes in incercarile voastre pt bebe!

Soro, , ca mi-esti tare draga!

Acum fug sa ma delectez cu pozele Simonei si Ralucai. Si dau o fuga si la pm-uri

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Raluca, super pozele; super copilasii; impresionant tort! cred ca a fost tare bun; l-ai facut la cofetarie, la comanda sau a fost opera ta

Simona, la voi inca mai vizionez ca merge webshot-ul ca si kuru`. Ce am vazut pana acum: poze neclare, peisaje mirifice si o Simona fff relaxata. Asta mi-a amintit ca erai tu cumva in acea perioada; ceva vesti?
Edit: mi-a placut tare poza-reclama la pensiune. O iau drept invitatie in piatra craiului. Si daca tot ne-ai invitat, da-ne si ceva preturi ca sa ne facem socoteli; jur ca ma tenteaza si pe mine un vichend relaxant cu sotiorul acolo!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

MONICA- Dr. Coman are cabinet pe str. Traian, nr. 16. Program de luni pana vineri de la ora 09- 16, telefon 0264432374- SUCCES!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Nu pot sa nu va impartasesc si voua bucuria mea... Matei a mers azi la gradi foarte bine dispus, nu a plans deloc, ba mai mult l-a trimis pe taticul lui acasa. Educatoarea l-a felicitat si l-a laudat intregii grupe. Sa fie tot asa de curajos piticul meu ca ne-am scos!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Romana, felicitari pentru acomodarea piticului. Incet incet se termina si cu plansetele.
In drum spre servici trec pe langa o gradi, azi plangea o piticutza de mama focului in brate la mamica... m-am gandit la voi. O sa vad si eu peste cativa ani cum e...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Buna dimineata!

Mariana ma asteptam la comentariul acela despre fotografii, dac-ai sti ca avem un super aparat de fotografiat ... dar atunci nu chiar faceam poze, doar pastram cate ceva din atmosfera
Daca tot ai intrebat pun siimagini din cabana si de la Plaiu Foii
Muntii pe care i-ai vazut fotografiati de la distanta se vedeau din camera noastra. Desigur a fost nevoie sa rearanjez paturile astfel incat sa-i pot vedea cand deschid ochii dimineata dar ce nu face omu' ca sa-si bucure sufletul si ... pe onoarea mea ca a meritat Vesti pentru tine n-am inca, n-am nici pentru mine
Prima jumatate este cu poze de la pensiunea la care am stat noi si la care camera cu doua paturi costa 950.000 lei iar cea de 4 costa 1.400.000 lei. Sunt foarte mari camerele si se mai pot baga paturi suplimentare pt copii.
In jumatatea a doua, de la poza cu lista de preturi, incep imaginile de la Plaiu Foii (preturile sunt tot de acolo).
Cu jobu' povestim pe viu cand ne vedem

Romana felicitari pentru reusita! Tare bine-i sa ai un pui de haiduc descurcaret asa-i?? N-ar putea s-o mai consoleze si pe Stefania ?

Gagici plec la Herculane in weekend, sa va aduc ceva?

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

Hello,

Am auzit ca exista o pensiune super super pe langa Cluj, cam la 70 km; cineva mi-a zis ca s-ar numi Clara, dar nu stiu sigur.

Caut informatii pe net si nu gasesc....daca ma puteti ajuta cu un link sau telefon

merci mult

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Se cheama www.pensiunealara.com/" target="_blank">Pensiunea Lara

Este foarte, foarte frumoasa curtea. Este scumpa mancarea, nu stiu de cazare. In weekend e plin ca la stadion, iar restaurantul functioneaza (doar in weekend) in stil "bufet suedez" adica fiecare persoana plateste 500.000 lei si isi pune ce doreste de pe masa, exclusiv bautura care se plateste la bar.
Aaaa, drumul e rau, prin iunie am mers doar cu viteza I pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fetelor!
Scriu de la job deci voi fi superscurta!

Monica, dr. Coman e foarte bun, ai vazut datele de contact de la Romana.

Cristiana, concediu placut! Distractie placuta si sa veniti fericiti si odihniti! Abia astept sa ne pove chestii ....

Mariana, tu cu cine pariezi soro? Ai vazut pozele mele? Ca nu ziseshi nimic...

Simo, santier zici? Pai sa stii ca si eu am to "to do list" cat China asa ca ma tem ca nu ma ai de client....btw incep de luni...

Stanca, ce faci mama? Iar n-ai chef de vorba? Ce face Razvi?

fetelor, revin mai incolo,

Roxa

No, vidiazni!

Mergi la inceput