Cluj rulz!-59
Raspunsuri - Pagina 14

roxana1974 spune:
Steaua, analize de sange la bb-i se iau la Pedi II pe Crisan (eu i-am luat lui bb Ban la 2 luni!) si la Theramed pe Horia 70 parca...
Soro, pove maine la edith, acum sunt prastie.
Cristiana, maine poate pun niste poze de la Golf, a fost o zi minunata! Ce face puiutza? Ma bucur de tatal tau! Multa sanatate in continuare!
Stanca, am sperat sa ne vedem azi la gradi. La ce ora il duci tu pe Razvi? De maine pe Serban il duce Victor. Serban a fost superincantat de prima zi, a venit vesel ca o pasarica acasa si a dormit acolo. A zis ca mai merge! Prietena lui, Irina, a spus ca de maine doarme si ea la gradi.
Fetelor, revin maine seara cu mai multe detalii! Acum sunt foarte obo si mai am o droaie de facut. de miercuri sunt in concediu si pove mai mult!
Roxa-boxa
No, vidiazni!

romana_74 spune:
Am vesti noi si proaspete... Matei incepe sa se acomodeze la gradinita si sunt tare bucuroasa de asta, ba mai mult, el care pana acum adormea doar cu mine, acum am incercat sa il las singur si nu a protestat! Mananca foarte bine si e intr-o forma de zile mari. Luca e super boy, adica ieri cand eram cu el prin curte a bagat in gurita o pietricica si am sarit evident sa i-o scot. Spre mirarea mea, pietricica a cazut dar in gurita mai era ceva tare si ascutit... o masea razleata. El are doar 5 dinti de o gramada de vreme, asa ca nici nu ma gandeam sa aiba masele. Mi-am explicat apoi de ce ne-a chinuit noaptea cam o saptamana si cand s-a linistit am devenit noi nelinistiti ca nu ii iesise nici un dinte. Bine ca io il ungeam de zor la dinti cu Calgel si lui ii iasa masele. Face propozitii scurte... "Mama papa", " Tata caca"... ce vede si el in casa ce sa-i faci... hi hi hi! In rest toate bune, am iesit cu ei in ultima vreme can des in parcul mare dupa- masa si m-am gandit oare chiar niciuna dintre voi nu e cu copiii acolo?
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

romana_74 spune:
MARIANA- nu te supara pe mine! Altadata voi avea curaj! Si nu te-ai uitat insistent, jur! Chiar am avut impresia ca nu m-ai observat! PUPICI sa iti treaca supararea!

mariana tache spune:
Buna seara. Asa, pe fuga...
Corina, help net e vis-a-vis de firma noastra. cu analizele, nu pot sa garantez nimic, dar este f posibil sa iti faca daca ii zicem.
Raluca, io care nu am treaba cu pm-urile, vezi ca ma duc sa-ti scriu unul.
Succes maine la job! Chiar de maine incepi si tu? In loc sa va sarbatoriti tu mergi la munca!
Romana, nu-s suparata; doar mi-e ciuda ca nu ne-am vorbit! Nu mi-ai zis cu cine erai: cu finu` sau cu sotu`?
Simona, iar la colt???
Stanca, tie unde ti-e motivarea?
Roxana, ma bucur ca-i place lui Serbanel la gradi; sper sa va tina si sa fiti voi exceptia, sa nu treceti prin perioada cu plans.
Mariana, Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!

mariana tache spune:
LA MULTI ANI, STEFANIA!
Sa cresti mare, sanatoasa, fericita si sa ai muuuult noroc in viata! Sa-ti asculti parintii minunati!
Raluca, sa-ti traiasca printzesa si sa te bucuri mereu de ea!
Simon (30.08.05)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!

romana_74 spune:
LA MULTI ANI STEFANIA! Sa fie sanatoasa si cuminte!- Raluca sa fii mandra de ea! Si nu mai fi suparici e greu oricand sa mergi la serviciu si sa iti lasi puiul acasa, fie ca mergi la 6 luni fie ca mergi la 2 ani. La 1 octombrie iti calc pe urme.... Asa ca... facem un club!
MARIANA- eram cu tatal finutului meu, deoarece nu eu cu sotul i-am casatorit! Noi le botezam doar baietelul!

romana_74 spune:
Am aparut din nou, nu de alta dar am vreme ca juniorul meu se joaca linistit si singur pe covor si nu ma prea baga in seama, asa ca... io de ce l-as baga! O intrebare la voi fetelor... spuneti-mi va rog unde gasiti haine pentru pitici marca TCM sau este un astfel de magazin la noi?! Scuzati-mi ignoranta dar sunt arestata la domiciliu din data de 28. 08. 2005!!!! Dar lasa ca merg eu la munca de la 1 octombrie si imi scot eu parleala...Hi Hi Hi!

Alynutza spune:
Romana, daca nu ma insel, haine TCM sunt la Alpaca, au doua magazine, unul pe calea Floresti, aproape de pod, iar celalalt in M. Viteazu, dupa colt de magazinul Discovery de langa Fierul, treci un podetz peste canalul morii (deasupra este un magazin cu rochii de mireasa cu vitrina mare). Dar nu stiu daca au si pentru copii.

mariana tache spune:
Buna dimineata!
Romana, haine TCM sunt acolo unde ti-a explicat Alinutza si mai sunt pe memorandumului, aproape de fetitele vieneze. Dar am aceeasi mentiune: nu cred ca au si de copii.
Vara asta mi-am luat o bluza TCM care mi-a placut la nebunie si s-a facut ca dracu! Arata oribil; chiar am zis ca daca era turceasca intelegeam, dar asa...
Fetelor, imi ziceti voi mie de ce ma doare capul aproape zilnic in ultima perioada? Simt ca o iau razna.
Sa aveti o zi linistita, fara dureri de cap.
Simon (30.08.05)
Sanatate Maxima!!!