Cluj rulz!-59

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Adriana, ma refeream si la canapelele en Rovere (de pe Bucuresti) daca le cunosti. De ex. eu nu as putea recomanda cuiva sa mearga acolo sa isi cumpere canapele ci doar sa se uite . Cel putin mie mi se par niste preturi foarte mari. Si sunt sigura ca cine are bani, nu isi cumpara asa ceva. de aia am zis ce am zis
Pe noi ne bate gandul sa luam canapeaua Carina (cu 2 fotolii) de la Mobexpert, care costa ceva (45 mil +TVA). Dar acum nu ne-au mai ramas bani de ea, dar fac cumva sa o cumpar...nu stiu inca cum
Svety, ce zici te bagi in afacere cu materiale de constructii? sa ne facem o firma noi 2

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna seara dragelor

in primul si in primul rand cel mai sincer "LA MULTI ANI" Roxanasa ramai aceeasi persoana plina de viata, onesta, deschisa si super simpatica

fetelor multumesc de urarile de insanatosire ptr tata, am scos o gramada de informatii de pe net si o sa-l trec pe naturiste si alimentatie specifica.e ceva mai mica tensiunea, prima data de duminica mi-a venit inima la loc.

codrutza, vb cu al meu si daca avm nevoie iti iau sacii aia, sigur ca da.multumim

Svety, bine ai revenit, ne tot intrebam pe unde esti.bine ca sunteti bine.acuma cu ceea ce te-a framantat de fapt eu te-am luat prima la 11 metri dar delicatinsa numai ptr ca m-am gandit ca ti-a spus vreun medic batut in scafarlie sa faci asta, nu ptr ca n-ai avea tu grija
mi-am comandat o fusta de catifea si am trimis-o back ca era mare si umpic stridenta culoarea, si mi-am comandat alta de catifea mult mai faina zic eu.
in plus am primit o jacheta lunga tricotata verde inchis f faina, iar Mihai si-a luat pantaloni si e multumit, totul e sa nimeresti nr...

Ralu, nasol c-o racit deja Stefi, dar nue de mirare daca sunt multi in grupa!vedem cum e , ca poate venim numai noi duminica, is stressata sa nu raceasca piti inainte sa plecam.
Erika sanatate si la Norbert

a!apropo de canapele, alea de la Rovere sunt chiar rupator de scumpe.
mi-am comandat chiuvetele la Franke

va pupicesc dragelor, mai am doua zile de job si apoi concediu...nu mai pot

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Svety, bine ai revenit!! Si noi te asteptam cu sufletu' la gura, sa ne mai destinzi cu povestile tale

Criss. , Stefania a avut ceva mucishori, dar numai dimineata... (ca m-am si gandit daca am facut bine tinand-o acasa-dar la inceput asa e), i-am dat nurofen, iar seara nu a mai avut nimic... oricum va tinem la curent... dar nu mi-ar pica bine sa veniti fara "Theeiia"- incerc sa mi-o tin pe gaza sanatoasa, macar pana dupa "marele eveniment".

Roxana , ce fain ca te duci la film... dar mie mi-ar fi asa groaza singura la ora aia... oricum, vizionare placuta
Imi plac cizmele, dar si taiorul... felicitari inca o data!!!

Va pup de noapte buna, dragelor!!

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Buna seara!
Roxana La multi ani! ,multa sanatate,fericire si toate visele sa ti se implineasca!!!
Imi plac "gusturile "tale in ale imbracatului
Svety bine a revenit!Daca ai timp de o cafea ...maine cand vi la dentist ,nu ezita sa ma suni! lui Dani
Codruta mai facut curioasa si tre sa trec si eu sa vad canapelele En Rovere,cam caare ar fi preturile?(sunt doar curioasa)
Carrie insanatosire cat mai rapida tatalui tau !...asa vei pleca si tu linistita in concediu.
Mariana pe unde esti?nu te-am 'vazut "de mult!
Romana un bine ai revenit si pt tine!Nu ne-ai spus cum a fost la mare
Si acum sa va pove ceva si despre Sarah!Ieri am facut un anisor si 5 luni,a devenit un papagal ,repeta aproape tot ce-i spun (nu corect,cum poate ea),se crizeaza cand nu-i fac pe plac (uneori pierde,alteori castiga)vulpita mami.Profitam de vremea asta frumoasa si ne petrecem mai tot timpul pe afara .Acum invatam sa facem la olita...am de gand sa incerc timp de 2 sapt daca nu reusesc nu o mai(ma )stresez si revin cu practica in jurul varstei de 2 ani!
Va tin la curent!
Acum va spun noapte buna!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Am trecut sa va salut. Nu stau la povesti fin' ca-s

Cristiana din toata inima urari de sanatate tatalui tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fetelor!

va multumesc inca odata pentru urari si aprecieri
vai, sa vedeti ce costumas frumos am primit ieri cadou de la colegii de birou, I'm in love!!!

Aseara am fost la film, dupa cum v-am spus. O minunatie de film, Lady in the Water, o poveste delicioasa, fantastica, pentru oameni mari, cu doar cateva secvente de horror, dar putine, nu chiar ca in "signs" sau "the ring". In plus se termina cu happy end. Nu regret nici o clipa ca m-am dus, chiar daca am fost singura. Tinand cont ca eu sunt fan Harry Potter si Van Helsing, opinia mea este extrem de subiectiva, insa nu ma pot abtine sa nu-l laud. Mi-a placut enorm. Urmeaza "Cars", film de animatie, dar sunt foarte curioasa si de asta.

Maine, imi cer motivare...e campionatul de golf al BT, editia a 4-a si voi merge cu colegii la Pianu de Jos, Alba sa urmarim meciul. O sa vin cu detalii si poze ori Duminica ori Luni. In fiecare an s-au intamplat lucruri interesante, sper si de data asta sa fie bine, mai ales ca s-a decalat putin, nu mai e in Octombrie ca in anii trecuti si nu e frig afara. Cred ca vor fi secvente pe Eurosport, ne-am vazut la TV in fiecare an, in direct. Mi-a si zis socrul meu odata ca m-a vazut .

Ok gagici, daca ai am timp azi mai intru sa va vad, dar sunt prastie si sunt si racita, infundata, nici nu aud bine si nu am chef de nimic...

Va pe toate
Roxa-boxa!

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Roxana, cu intarziere la multi ani fericiti s impliniti asa cum iti doresti! Distractie placuta si fara virushi si raceli:)

Cristina, sanatate maxima tatalui tau.

Noi suntem in demersuri cu credite pt apartament, abia astept sa ne vedem la casa noastra.
Roxana, tu mi-ai zis o data de Aplha ca ai credit sau card de credit la ei, de acolo luam si noi creditele si vreau sa te intreb daca sti, isi dau interesul pt client, ca de alte banci am ramas dezamagita:(? Mie mi se par destul de profi, acum stau cu sufletul la gura sa vad "deznodamantul...

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare fetelor
Roxa , in primul rand sanatate multa si distractie la turneul de golf.
Va doresc tuturor un wek placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Sunt superincantata!
Azi am avut prima zi in care Razvan nu a plans deloc la gradi.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Uau Stanca, eu am crezut ca Razvan nu a plans deloc la gradi de la inceput...am crezut doar ca a fost un pic trist la inceput, nu stiam ca a si plans. Oricum, bravos! Bine ca s-a obisnuit! De luni vine si Serban, sunt foarte curioasa cum va reactiona Serbanica, el fiind si mai mic si mai mototol si cu Pampers. Spor la treaba azi fata draga!

Flavia, eu nu am credit/card de la Alpha, dar am colegi de serviciu care au si ei sunt destul de multumiti. La produsul credit ipotecar iti ofera un card de credit cu o anumita limita pe el...Bine, comentarii auzi de peste tot, nimic nu e perfect, insa e una din bancile bune. Of course sa nu uitam de BT .

Restul fetelor? Pe unde umblati?
Florina, Oana, roxanicea? Soro???

Va pup si va zic...pe poimaine

Edit: am uitat, Cristiana, ne intrebai mai inainte de inimioare...cei care au confirmarea donatiilor pentru Barbyie au primit inimioarele.

Roxa-boxa

No, vidiazni!

Mergi la inceput