help cresa Sinaia sect.2

help cresa Sinaia sect.2 | Autor: 73daria

Link direct la acest mesaj

Cine poate sa-mi de-a si mie mai multe infoprmatii despre cresa Sinaia? Am reusit sa-mi inscriu baietelul aici si incepe cresa de sapt.viitoare. va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

E si cresa pe str. Sinaia? Eu stau chiar intr-un bloc vecin dar nu stiam de cresa. Din pacate nu pot sa-ti dau informatii decat ce-mi amintesc ca s-a mai discutat aici pe forum: adik educatoarele fumeaza in clasa iarna cu geamul deschis, zicea o mamica. Iar vara e nasol ca nu prea e cine stie ce curte si e toata numai beton.
Acum cu cresa nu stiu care o fi treaba...
Poti sa-mi zici si mie te rog de la ce varsta ii ia la cresa? Hmmm cred ca de micuti. SI ce program au? Le da sa manance de pranz acolo? Trebuie sa fie invatat la olita? Si cat te costa?
Multumesc mult. In loc sa-ti dau eu detalii, te-am coplesit cu intrebari

Andreea mamica lui Filip Stefan

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Eu spuneam ca educatoarele fumeaza cu geamurile deschise! Asa e! Si copii raceau! Nu e una din cele mai bune crese, dar de mine era f. aproape, si l-am avut pe andrei acolo doar cateva luni.
Ca aspect pozitiv, pot sa va spun ca mancarea e buna, iar copii nu sunt foarte neglijati; sunt cate 2 educatoare pe tura; acum depinde si la cine nimeresti; eu l-am avut la grupa mica nr. 1, unde era cel mai bine, dupa care l-au mutat la mijlocie iar educatoarele de acolo nu mi-au placut nici mie nici lui andrei (voia inapoi la celelalte).
Cat despre varsta, erau acolo copilasi de la cateva luni, asa ca daca mai sunt locuri il primeste.
iar suma platita e infima, daca pot sa spun asa: in jur de 700.000 lei/luna.

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 73daria spune:

Treaba cu fumutatul: nu cred ca doamnele mai trebuie sa se oboseasca sa deschida geamurile, pt.ca acum oricum nu mai sunt deloc,pt. ca s-au apucat acum cand a inceput anul scolar sa puna termopane.Pana sapt.viit.cred ca o sa fie ok.In ceea ce priveste conditiile,din cate stiu eu ,directoare e noua si se implica destul de mult.Cred ca mai tine si de ce mai dai pe langa taxa de 7-800mii lei,luni o sa aflu mai multe.Eu am fost prima pe lista de asteptare, cand s-au facut inscrierile pe 4 iulie si de atunci am facut carari la DIrectie si la cresa.Acum sunt in faza de asteptare(sa-mi de-a ok-ul Directia),-dar mai mult ca sigur ca o sa inceapa marti.Baietelul meu are 1,8 ani,nu face la olita si nici nu mananca singur si adoarme numai leganat si sa fie o liniste completa.Nu stiu cum o sa se acomodeze si daca o sa stea cineva dupa el sa-l ajute.In prima sapt. o sa-l las doar pana la 12, apoi de sapt urmat., pana la 18 la program normal.Programul este de la 7-8.30dim pana la 5-6.Eu a trebuit sa fac radiografie la plamani, bb trebuie sa aibe o fisa completata cu toate vaccinele si acordul medicului ca e apt sa inceapa cresa.Luni imi spune exact cat ma costa si ce mai trebuie sa-i aduc bblului.te tin la curent de sapt.viit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Multumesc mult ca m-ati lamurit.
Laura inseamna ca am fost vecine
Intre timp mi-am dat seama ca nu mi-l primeste oricum daca nu muncesc, parca asa era nu? Si cum adica ai facut carari la directie? ce directie? Adica stiu ca la gradinita au fost probleme cu inscrierea ca au ramas mii de copilasi fara locuri, dar si la cresa e la fel?

Andreea mamica lui Filip Stefan

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

Mergi la inceput

este vorba de Directia Generala de Protectie a Copilului sau ceva de genul.Ei sunt cei care-ti da practic OK-ul sa intri la cresa.Adica:directoarea iti spune ca e de acord sa-ti ia copilul,iti da o hartie cu acceptul ei, dupa care cu dosarul(certif.bb,CI parinti si adev.servici)mergi la directie,mai completezi si acolo o cerere, dupa care mai astepti 3-4 zile sa-ti d-a ok-ul directia.Apoi mergi sa-ti iei dosarul de la Dir.mergi la cresa, platesti taxa,etc si end of story.Apoi cu micro,si acordul med.de fam.ca e apt sa inceapa cresa de a doua zi poti sa-ti aduci bblu.O super alergatura.Dar asa e la romani, ne scarpinam dupa gat.Sper ca ti-am fost de folos.IAr ref.la adev.nu cred ca e obligatoriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by 73daria

este vorba de Directia Generala de Protectie a Copilului sau ceva de genul.Ei sunt cei care-ti da practic OK-ul sa intri la cresa.Adica:directoarea iti spune ca e de acord sa-ti ia copilul,iti da o hartie cu acceptul ei, dupa care cu dosarul(certif.bb,CI parinti si adev.servici)mergi la directie,mai completezi si acolo o cerere, dupa care mai astepti 3-4 zile sa-ti d-a ok-ul directia.Apoi mergi sa-ti iei dosarul de la Dir.mergi la cresa, platesti taxa,etc si end of story.Apoi cu micro,si acordul med.de fam.ca e apt sa inceapa cresa de a doua zi poti sa-ti aduci bblu.O super alergatura.Dar asa e la romani, ne scarpinam dupa gat.Sper ca ti-am fost de folos.IAr ref.la adev.nu cred ca e obligatoriu.

adriana

de cand s-a bagat asta cu acordul directiei? noi am inceput cresa in toamna si nu a fost nevoie, acum vroiam sa il mut si .... can am citit asta.. mi-a cam taiat aripile

Alexa11+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

eu vorbesc doar in cazul cresei Sinaia, la alte chiar nu stiu cum se intampla.

Mergi la inceput