merg in gol pedalele l;a bicicleta

merg in gol pedalele l;a bicicleta | Autor: Gabbriela

Link direct la acest mesaj

cine imi poate spune si mie cum sa repar bicicleta lui piciu meu, pedaleaza la ea si dintr-o data da din pedale in gol, ca si cum ar scapa lantu.
Sotu e in sedinta si nu il pot gasi la tel, si asta mic ma strica de cap sa ii repar bicicleta sa mergem la park.
Va rog dati-mi un sfat ceva

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

1. vezi ca rotile ajutatoare sa nu fie mai jos decat roata din spate.
2. vezi sa nu fie prea larg lantul.

Ambele se remediaza cu o cheie. 1, ridici putin ambele roti 2, indepartezi putin roata din spate(intinzi lantul).

Cu respect,
G.

Suntem urate... si ne tarim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

cum indind lantu, m-am uitat la ea, rotile ajutatoare sunt puse bine.

quote:
Originally posted by joxy

1. vezi ca rotile ajutatoare sa nu fie mai jos decat roata din spate.
2. vezi sa nu fie prea larg lantul.

Ambele se remediaza cu o cheie. 1, ridici putin ambele roti 2, indepartezi putin roata din spate(intinzi lantul).

Cu respect,
G.

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
- Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

roata din spate trebuie sa culiseze cumva catre o pozitie mai inapoi...
daca se misca greu, incearca intai sa slabesti cu cheia piulitele care tin roata pe loc. apoi dupa ce ai tras roata cat mai in spate, incearca sa strangi usor ambele piulite ( in mod proportional, adica nu stanga de tot si treapta deloc) si sa incerci sa tii jeanta (partea de metal pe care este cauciucul la jumate intre cadrul de metal care o sustine. asta presupunand ca ai bicicleta cu rotile in sus, sprijinindu-se pe ghidoane si pe sa...
si cam asta e...
have fun in parc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

si vezi sa fie rotile umflate.

Cu respect,
G.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

am reusit.. cel putin cred ca am reusit.. am facut cum ati sis voi si la test nu mai invartea in gol.. multumesc mult .. dispar la park cu el ca mi-a stricat capu ...

- Plato

Mergi la inceput