La France (59)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Oana-sanatate multa lui Seb! Ai grija si tu de tine!

VA pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Merci kiss si ralu! Doarme acum, eu zic ca i-a scazut temperatura, sper sa o tina tot asa. De mine o sa am grija la noapte sa dorm mult ca am nevoie.

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Salutare, fetele...
am si eu niste intrebari pentru voi- la sfarsitul lui septembrie eu+una bucata sot+una bucata bebe de 6 luni+ un coleg mergem in Paris pentru 5-6 zile..Cum e mai usor in Paris cu bebe?Sotul oscileaza in a inchiria o masina..(oare au si optiunea scaun de bebe???) si zice ca vom umbla cu metroul si cu taxi... mie mi se pare cam greu cu carucior, lucrusoare bebe, etc...plus ca nu as vrea sa o plimb prin taxiuri fara scaun de bebe

spuneti si voi, cele care cunoasteti Parisul, cum sa facem??

merci mult si va doresc o zi excelenta!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Pentru Barbye, una dintre noi...Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Noe: iti recomand un port bebe de spate. Masina de inchiriat nu te sfatuiesc, pt ca e de groaza cu parcarea in Paris, plus ca se circula bara la bara cu viteza melcului. Daca vrei sa-ti petreci sejurul in masina e OK. Altfel, metroul+RER (tren regional) te duc unde vrea muschii tai.

Oana: sanatate la Seb!

Mergi la inceput

merci oLo!

E bine, acum face pe Zidane. Am trecut cu bine noaptea trecuta si am dormit muuuult tare.

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Oana, ma bucur sa aud ca sunteti mai bine!

Noe, nici eu nu sunt de parere ca merge cu masina in Paris. Brrr... numai cand ma gandesc! Cu carucior sport va veti descurca bine. Sau, cum a zis Olo cu port-bébé.

Noi suntem azi la a treia zi de gradi... azi va dormi acolo! Am sunat mai devreme si era la masa. A, si nu a plans deloc deloc cand am plecat. Era calare pe tricileta, de aia, va spun eu!

Eu umblu pe la facultate sa ma inscriu. Nu era respectiva de dimineata... trebuie sa ma duc la 2.

Va pup!

Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Eee, asa vreau si eu sa fie Seb, sa nu planga.:D Felicitari voua!

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Noe la virsta de 6 luni tu trebuie sa ai "coocka"ta personala pentru bebe care se poate atasa in toate masinile ,taxiurile si masinile de inchiriat nu-ti asigura sistemul de securitate pentru un bébé asa mic!
Masina de inchiriat e naspa caci am vazut la tele ca la Paris se diminueaza tot timpul benzile pentru masina pentru a favoriza benzile de autobuz.
Taxiu nu te sfatuiesc caci costa foarte scump in Franta ,nu-i ceia ce este in rominia pentru 20 de km in Paris noi am platit 18€ plus suplimentul de bagaje ,aici bagajele se paltesc in plus la taxi!!!
Atentie deci!
Un port bébé cu hamuri pe care-l poti purta si tu sui sotul si prietenul la nevoie (cu rindul) este super practic mai ales ca transportul cu metroul este tot timpul intesat de lume si ai nevoie sa te misti cit mai repede si usor !
In rest confirm si eu ROR trenul si autobuzul!!
Loredana!!
uffffffffffffff!
Or sa treaca ele primele zile de scola!!!
Luca a fost la doi ani si jumate (la paste) de dimineata si pina seara (dormit si mincat acolo)din prima zi de gradinita direct ,si desi eu am avut inima strinsa toata ziua el habar nu avea,mai vroia sa se joace inca la ora 18,00 cind m-am dus sa-l iau!!!

Pleaca lumea de la noi observ si nu pot decit sa regret ,dar cum zicea si Lu ,sint sigura ca cele care pleaca au motivele lor pe care trebuie sa le respectam!
Un gind bun de la cele care va regreta ,dragelor

doina,master,georgiana,geo ,maria,mik si toate celelalte..........
ca sa nu mai spun de :Corina ,Nadia ,spic de griu,emoison ,etc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgianab spune:

Daca de mine era vorba, eu n-am plecat , va citesc in fiecare zi doar ca n-am mare lucru de spus. Multumesc Aurelia ca te-ai gandit la mine si sa stii ca si mie imi pare rau ca au plecat o parte din fete. Cine mai stie ceva de Corina?
Un gand bun tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Oana,
vad ca tu tot mai ai probleme de sanatate cu Seb ,ce are?
Ca eu n-am fost prea atenta ,(scuze)stiu ca avea cu soldul (piciorul)si de atunci nu mai stiu nimika!

La mine serviciu merge ca pe roate asta noul ,ma simt mult mai odihnita cind ajung acasa ,parca am si timp liber mai mult(nu stiu cum caci lucrez 30 de ore pe saptamina)
Am si ceva avantage :
Am observat ca pentru cele care lucreaza simbata toata ziua(si pentru clienti bineinteles) simbata dupa amiaza incepe sa se "bradeze" jumate din produsele proaspete : prajituri ,torturi ,peste proaspat si altele ,atfel incit eu care nu puteam sa ma apropii sa cumpar peste proaspat am putut simbata trecuta sa-mi iau 1,5 kg de filet de sardina cu 1€,un platou de huitres si crustacee cu 2€ si tort de ciocolata 6parti cu 4€
Se pare ca politica magazinului este una "sociala" orce articol care mai are tre-i -patru zile pina la data expirarii se vinde la juma de pret!!
Astfel vezi in fiecare dimineata la prima ora o elita de persoane care vin si-si fac cumparaturile alimentare cu 50% mai putin ceia ce nu am vazut in alte magazine!!!
Ma simt bine aici,fara sa fiu in centrul atentiei ,dau respect si primesc respect ,ma tin la distanta de grupul celor "vechi" care se mai "sifoneaza" intre ele din cind in cind!
Merg si pun in rayon daca mi se cere,stau in pauza doar 5 minute si sint multumita de job!

Mergi la inceput