fetelor, saptamana viitoare sunt in Barcelona; spuneti-mi, va rog, cum e vremea, ca nu stiu ce haine sa-mi iau.
m-am dat putin pe net, nu-mi place ce citesc: maxima de 23 grade, cer partial acoperit, a couple of showers possible
chiar asa?
io visez la o vreme frumoasa, soare...
multumesc
Cand am fost eu, acum 2 saptamani, a fost cald, dar nu cum ma asteptam, adica 25-27 grade, nu 35 cum imi inchipuiam eu... Du-te pregatita si cu hainute mai groase...
Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (4 ani)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi
Eu am fost in saptamana 24-31 august si vremea era superba, 27-28 de grade, cu adieri usoatre de vant, cer variabil, chiar si seara se putea ramane in tricou, pantaloni scurti, etc. Dar acum, deja e septembrie... Deci probabil ar merge si hainute diferite pentru seara.
Calatorie placuta!
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
Nu stiu cum e in Barcelona insa in Coruña, ceva mai la nord, e inca vreme de plaja.
apsara
Spuneti-mi va rog in martie cam ce temperaturi sint?Ploua,ninge?E aiurea de vacanta pentru vizitat ma refer?Am gasit oferta tentanta,adica ieftina dar nu stiu daca merita deranjul!
Multumesc,