cum e vremea in Barcelona?

cum e vremea in Barcelona? | Autor: clyo

Link direct la acest mesaj

fetelor, saptamana viitoare sunt in Barcelona; spuneti-mi, va rog, cum e vremea, ca nu stiu ce haine sa-mi iau.
m-am dat putin pe net, nu-mi place ce citesc: maxima de 23 grade, cer partial acoperit, a couple of showers possible
chiar asa?
io visez la o vreme frumoasa, soare...

multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Cand am fost eu, acum 2 saptamani, a fost cald, dar nu cum ma asteptam, adica 25-27 grade, nu 35 cum imi inchipuiam eu... Du-te pregatita si cu hainute mai groase...

Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (4 ani)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Eu am fost in saptamana 24-31 august si vremea era superba, 27-28 de grade, cu adieri usoatre de vant, cer variabil, chiar si seara se putea ramane in tricou, pantaloni scurti, etc. Dar acum, deja e septembrie... Deci probabil ar merge si hainute diferite pentru seara.

Calatorie placuta!

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apsara spune:

Nu stiu cum e in Barcelona insa in Coruña, ceva mai la nord, e inca vreme de plaja.

apsara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Spuneti-mi va rog in martie cam ce temperaturi sint?Ploua,ninge?E aiurea de vacanta pentru vizitat ma refer?Am gasit oferta tentanta,adica ieftina dar nu stiu daca merita deranjul!
Multumesc,

Mergi la inceput