HELP! Cum decolorez jeansii???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Particulele rosii de la farmacie..cred ca te referi la (hi)permanganat de potasiu??!!
Dar ies intr-adevar verzui...

Vezi ca ies cam anapoda "pensulati" cu decolorant (clor) ..ies mai degraba "model de fete":))..Adica am facut si eu faza asta, iar barbata-miu si-a facut cruce..a zis ca n-ar purta asa ceva in veci..

Mai poti incerca sa-i speli manual cu peria de paie (de covoare) si praf de tix (cel mai grunjos)..il presari si freci...si freci...si freci...(pana ti se tocesc unghiile":))..si tot asa...pana se albesc ( ce presupun ca nu vrei sa-i decolorezi total..ci modelul ce se poarta ..genul "super purati")..Acum depinde si cat de intensa e culoarea..

Mama_lui_ALex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

eleni, multumesc mult...o groaza de idei excelente.

Intrebare: daca ii bag la masina, cu clor, ce fel de program ii dau? Cel lung cu inia o pauzare, doar lung sau scurt?

mama_lui_alex, ambele perechi sunt bleumarin si vreau sa-i faca mai deschisi, chiar mult mai deschisi, ca sa-ti faci o idee, sotul meu este indragostit de culoarea bej deci se scalda in culori deschise .

Oana 17+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Program cat mai scurt, mult-mult clor.

Sa-i uzi inainte sa ia decolorant mai repede (eventual ceva mai uniform).
De ce nu-i pui in cada?? (apa cateva degete cat sa-i acopere) Asa vezi exact ce se intampla si daca-i mai lasi sau nu...Desi eu zic ca poti sa-i lasi toata noaptea (vei vedea!::) ..Pana la bej e cale lunga:))

In cada ies mai uniform, la masina ies decolorat-sifonati (nu stiu daca explic bine)...

Spor la treaba - sa ne tii la curent cu rezultatele.

Mai rau este ca nu poti face apoi carpa de praf din ei ca sunt scortosi:)) PUPICI!

Mergi la inceput

Baga-i la apa fiarta (daca-i bagi la masina) - efectul clorului e mai puternic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

cum au iesit? vad k fetele au o gramada de idei. cred ca cea cu clorul in masina de spalat e cea mai buna pt o decolorare cat mai uniforma. hai..da-ne vesti! i-au placut?

Sa facem ceva pentru Barbye!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Mirela, am fost atat de agitata cu operatia Mirelei incat n-am reusit sa ma desprind de forum asteptand vesti. Astazi n-am fost buna de nimic. Sper ca maine voi reusi sa duc operatiunea la bun sfarsit si apoi vin sa povestesc.

mama_lui_alex, multumesc de ponturi..., n-am de gand sa-i scot bej fiindca deja fac alergie la culoarea asta.

Oana 17+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput