Rahova sau apropiere (20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Multa sanatate fetelor....
Uite ce vreme e, ma zapaceste Ale in casa, suntem si singure azi si nu am nici banane (vina mea exclusiv, am uitat ieri sa iau desi imi amintisem de cateva ori....) asa ca incerc sa prind o portiune de pauza (oare?) sa fug pana in fata sa iau 2 banane.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

salutare fetelor, noi suntem mai bine si ne rugam la Dumnezeu sa ne facem bine de tot cat mai repede
voi cum va mai simtiti? dar puiutii?
va pup pe toaate, sa aveti un we fain in continuare

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna!
Noi azi am fost la Baby expo fara Tudor. I-am luat o pereche de pantoriori cu 65Ron din corp D. Erau la parter unii mai frumosi cu 90Ron, dar am zis sa ne mai uitam si pana la urma i-am luat pe astia.
Eu la haine nu ma prea pricep la preturi asa ca nu m-am uitat cine stie ce. Plus ca fara Tudor mi-era frica sa incerc. Si asa am riscat destul de mult la pantofiori, dar sunt buni.
Am luat Nivea sampon 2in1 cu 8ron cand langa parc e 10.
M-am distrat la Pampers ca vindeau pachetele cu 55ron cand eu am luat ultima oara din Metro cu 53.4ron. Ca sa nu mai zic ca la magazinul de pe Margeanului au fost la oferta cu 51ron. Imi pare rau ca n-am luat 2 pachete. Intre timp nu mai e oferta.

Cu sanatatea mai bine nu mai zic. I-am dat ca fraierii smantana dupa ce mancase de pranz, ca de, i-a placut si a facut o diaree pe la 6. Si din cauza asta s-a oparit ingrozitor la fundulet. Urla saracul de durere.
Cu raceala nu stiu exact cum mai e. Mucisorii curg, de tusit tuseste, dar parca mai putin urat. Si seara la nani respira pe nas.
Eu sunt ceva mai bine, desi tot am nasul infundat si curgator. Mama e in faza aia rea si acum cred ca il ia si pe sot. Suntem o familie...

Andreea, mami de Shurubar - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Eu zapacesc cu vremea asta...ieri in casa, azi...cred ca la fel... Of!
La Babyexpo am renuntat...asta e, speram sa imi vina si mie banii mai devreme dar n-ai sa vezi...probabil ii primesc maine.
Ale ieri a facut un singur scaun, tare, i-am dat tot regim, tot lapte cu mucilagiu...dar gata...acum ii fac o supica de pui ca s-o fi saturat saraca de atatea uscaturi...

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Neata felele,
Sanatate la puiuti si parinti.
Noi azi vrem sa ajungem in Babu - expo, inca nu stiu sigur, sa vedem, asa avem in program, dar ..., mai vedem.
Pupici!

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002

Mergi la inceput

buna fetelor,
noi cica suntem mai bine, asta pana la control cand o sa vedem ce mai zice doctorita despre timpanele lui ruxi...pana atunci tot cu tratamenteste a doua noapte cand nu tusesc, sa speram ca merg spre bine.
oare lexi a venit acasa?
va pup pe toate, sanatate multa si voua si copilutilor

monica

Mergi la inceput

Bon soir (asa se scrie?).
Monica ma bucur ca sunteti mai bine si tinem pumnii sa fie ok urechile lui Ruxi.
Dory ati mers pana la urma la targ?
Andre_ea cum mai sunteti?
Pe noi ne termina vremea asta, stam mai mult in casa si ne zapacim de cap reciproc.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Noi suntem la momentul "la da DD copii cui nu-i merita". Dimineata la 7 si-a facut si un cucui imens in frunte. A dat cu capul de calorifer. Nici nu stiu cum a cazut, cumva din pozitia "pe vine" s-a dus cu capul inainte. Eram si eu si sotul cu el.
Fundul e in continuare rosu.
Tuseste, nas infundat si mucisori.

Habar nu am cum mai suntem.

Andreea, mami de Shurubar - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Buna fetele!
Aissa, nu am mai ajuns la targ,cand ne imbracam sa plecam, au venit finii la noi sa mergem cu ei la Municipal ca fina nu se simtea bine, si nu am mai ajuns, oricum, cred ca nu am pierdut nimic,macar sa fie bine "bebe finutu".

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002

Mergi la inceput

andre-ea, nu-ti mai face procese de constiinta...pur si simplu se intampla...putea sa fie si de mana cu tine(asa ca cazut ruxi de mana cu mine si si-a facut o ditamai buba la genunchi)...si alteori cade de se zguduie pamantul si nu are nimik...
pupici lui tudorica pe cucui si pe funduletz sa treaca mai repede amandoua
si ruxi a avut o inrosit chiar aseara dar am dat-o cu o crema speciala pentru asa ceva si pana azi dim nu mai avea nimik.
cristina sunt gata pregatirile pentru petrecere?...am citit pe undeva ca si voi ati facut 'buba' azi...nu-i nimik...si acolo se indreaptaeu deja la lunile tale de sofat mutasem toti stalpii din parcareasa ca esti maestra...
va pup

monica

Mergi la inceput